Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Öyle hemen alamıyorlar. Benim askerim de tecilliydi senelerdir ağustos celbinde gitmek için temmuzda tecilini bozdurdu fakat kasımda gitti. Başvuru süreleri var o başvuru süreleri içerisinde başvurmanız gerekiyor tecilli olsanız bile. Geçen bir iki hafta önce bir tanıdığım bozdurdu mayıs celbine yazmışlar çocuğu.

Ne güzel inşallah bizde o zamanları görürüz :) siz şimdi mi aldınız android . Gittiği yerde telefon konusunda sıkıyorlar mi ? Askerliği nerede yapıyor ?

Allahın izniyle görürsünüz inşallah. Telefon konusunda çok sıkıyorlar olduğu yerde. Telefon kullanımı istemiyor komutanlar üst devreleri de zor kullanıyor. Benimki şoför olduğu için serbest bırakmışlar ustaya ilk gittiğinde götürmüştü android telefonunu ama girerken almışlardı elinden. Bavuluna saklamıştı hem de didik didik aramışlar bavulu. Bakalım bundan sonra ne kadar rahat olacağız yine çok kullanamaz komutanla haberleşebilmesi için serbest sadece telefon sonuçta.

Hmm anladım . Bazı yerlerde fazla sıkmıyorlar . Inşallah çabucak geçer . Bizde bi başlasak .. teşekkürler cevabınız için :) Allah sabır versin

Benim askerim kasım da bozdurmuştu tecilini şubatta gidecekti ama dönem kaybıyla mayısta gitmişti. Bize şubatta kesin gider demişlerdi. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Benim askerim kasım da bozdurmuştu tecilini şubatta gidecekti ama dönem kaybıyla mayısta gitmişti. Bize şubatta kesin gider demişlerdi. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Inşallah .. erken gitmek istiyo zaten büyük ihtimalle martta gider dediler .. sizde sağ salim kavuşursunuz inşallah sizlerin az kalmış
Allah sabır versin ..

Inşallah .. erken gitmek istiyo zaten büyük ihtimalle martta gider dediler .. sizde sağ salim kavuşursunuz inşallah sizlerin az kalmış
Allah sabır versin ..
İnşallah bi gitti mi zaten geçiyor zaten. Ben hala az kaldığına pek inanmasam da geçiyor işte :) Amin inşallah tüm bekleyenlere ve bekleyecek olanlara

Inşallah .. Geçmeyecek gibi geliyo .. Bian önce gitse keşke .. Gitse de bian önce başlasak
bende öyleyledim şubatta gidiceğini biliyodum allahım bir an önce gitsinde bitsin diyodum.Gidincede her günün kıymetini o günlerde anlıyosun iyi değerlendir :) gittiği zamanda biir anca önce gelsin artık diyosun çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…