Malesef .. Benim tatil günümü bekliyor.. zaten şuan tecilli o yüzden askerlik şubesine gider gitmez sıra beklemeyecek direk muayene olucak 1 hafta içerisinde çağıracaklar .. En azından zaman gecirelim diye tatil günümü bekledik bu cuma gidiyoruz Allah nasip ederse .. Evet çok korkuyorum yani Her animda o yAnimda birazda korku var tabi burda annesi gibiyim :) inşallah buda geçecek ..
Ne güzel inşallah bizde o zamanları görürüz :) siz şimdi mi aldınız android . Gittiği yerde telefon konusunda sıkıyorlar mi ? Askerliği nerede yapıyor ?
seninde o koca bir senen güzel su gibi geçer inşallah canımAcaba yeni gidecek olan var mı ? Burdakiler bir senesini neredeyse doldurmuş Allah sağ salim kavuştursun hepinize inşallah ..
Günaydınnn. Evet zaman yaklaştıkça daha heyecanlı olmaya başlıyor@Kurk Mantolu MadonnaaBysa L Leyla- C Chharlotte Browni_intense
günaydın kızçeler heyecanlı bekleyişlere devam mı
sabah kendimi yataktan zor attım hala uyanmaya çalışıyorum. bi yandan heyecanlanıyorum bi yandan çalışmaya çalışıyorumGünaydınnn. Evet zaman yaklaştıkça daha heyecanlı olmaya başlıyorsen ne yapıyorsun nasıl gidiyor
Bende aynıyım grip olmuşum bir de dün serum yedim uzun bir aradan sonrasabah kendimi yataktan zor attım hala uyanmaya çalışıyorum. bi yandan heyecanlanıyorum bi yandan çalışmaya çalışıyorum
Hmm anladım . Bazı yerlerde fazla sıkmıyorlar . Inşallah çabucak geçer . Bizde bi başlasak .. teşekkürler cevabınız için :) Allah sabır versinAllahın izniyle görürsünüz inşallah. Telefon konusunda çok sıkıyorlar olduğu yerde. Telefon kullanımı istemiyor komutanlar üst devreleri de zor kullanıyor. Benimki şoför olduğu için serbest bırakmışlar ustaya ilk gittiğinde götürmüştü android telefonunu ama girerken almışlardı elinden. Bavuluna saklamıştı hem de didik didik aramışlar bavulu. Bakalım bundan sonra ne kadar rahat olacağız yine çok kullanamaz komutanla haberleşebilmesi için serbest sadece telefon sonuçta.
Inşallah .. Geçmeyecek gibi geliyo .. Bian önce gitse keşke .. Gitse de bian önce başlasakseninde o koca bir senen güzel su gibi geçer inşallah canım
Benim askerim kasım da bozdurmuştu tecilini şubatta gidecekti ama dönem kaybıyla mayısta gitmişti. Bize şubatta kesin gider demişlerdi. Hakkınızda hayırlısı olsun.Malesef .. Benim tatil günümü bekliyor.. zaten şuan tecilli o yüzden askerlik şubesine gider gitmez sıra beklemeyecek direk muayene olucak 1 hafta içerisinde çağıracaklar .. En azından zaman gecirelim diye tatil günümü bekledik bu cuma gidiyoruz Allah nasip ederse .. Evet çok korkuyorum yani Her animda o yAnimda birazda korku var tabi burda annesi gibiyim :) inşallah buda geçecek ..
Inşallah .. erken gitmek istiyo zaten büyük ihtimalle martta gider dediler .. sizde sağ salim kavuşursunuz inşallah sizlerin az kalmışBenim askerim kasım da bozdurmuştu tecilini şubatta gidecekti ama dönem kaybıyla mayısta gitmişti. Bize şubatta kesin gider demişlerdi. Hakkınızda hayırlısı olsun.
İnşallah bi gitti mi zaten geçiyor zaten. Ben hala az kaldığına pek inanmasam da geçiyor işte :) Amin inşallah tüm bekleyenlere ve bekleyecek olanlaraInşallah .. erken gitmek istiyo zaten büyük ihtimalle martta gider dediler .. sizde sağ salim kavuşursunuz inşallah sizlerin az kalmış
Allah sabır versin ..
Ay çok geçmiş olsun canım dikkat et salgın varBende aynıyım grip olmuşum bir de dün serum yedim uzun bir aradan sonra
sağol canım evet ev halkından bulaştı zaten :/Ay çok geçmiş olsun canım dikkat et salgın var
bende öyleyledim şubatta gidiceğini biliyodum allahım bir an önce gitsinde bitsin diyodum.Gidincede her günün kıymetini o günlerde anlıyosun iyi değerlendir :) gittiği zamanda biir anca önce gelsin artık diyosun çünkü :)Inşallah .. Geçmeyecek gibi geliyo .. Bian önce gitse keşke .. Gitse de bian önce başlasak
ben bide eczanede çalışıyorum hepsi yüzüme ıksırıyo tıksırıyosağol canım evet ev halkından bulaştı zaten :/
abov seninki daha kötüymüş dikkat et canımben bide eczanede çalışıyorum hepsi yüzüme ıksırıyo tıksırıyo
@Kurk Mantolu MadonnaaBysa L Leyla- C Chharlotte Browni_intense
@Kurk Mantolu MadonnaaBysa L Leyla- C Chharlotte Browni_intense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?