• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Ben ailemin istediği biriyle birlikte olmaya mahkumum' ne demek ?

Merhaba herkese. Bir yıldır görüştüğüm, konuştuğum birisi yoktu. Yakın bir erkek arkadaşım sayesinde askeri bir görevde olan biriyle tanıştım kasım ayında. Ama kendisiyle uzak mesafe ilişkimiz oldu. Irak'ta görevliydi. Ben ailemdeki kişilerden dolayı askeriyeyi iyi bilirdim mesleğini sorun etmedim.
Neyse biz gayet güzel konuşmaya başladık. Her gün kendisi yazar, müsait oldukça da arardı. Ses tonu, iltifatlari, benzer düşünce yapılarımiz yani kısaca hoşlanmıştim kendisinden. Görevden gelince de buluşacaktik. Daha dün geceye kadar güzelce konuştuk iyi geceler diyip uyuduk. Sabah günaydın yazmıştı. Ben okuldan çıktığımda mesajı gördüm ve dondum kaldım. Çünkü bir ayrılık mesajiydi. Işte klasik sen çok iyisin, güzelsin, daha iyilerine layıksın. Benim psikolojim bozuk, hayattan zevk alamıyorum. Ve bir de başlıkta yazdığımı yazmış ki aileci biri gibi durmuyordu. Ben arayıp bi konuşalım yazdım. Hayır konuşmak istemiyorum diyip engellemiş.
Evet yüz yüze görüşmeden tam bir ilişki olmuyor farkındayım ama birden asla böyle bir mesaj beklemiyordum. Çok üzüldüm, göğsüm daralıyor. Belli ki bir kaç aya annesinin bulduğu biriyle nişan yapar. Sadece içimi döküp dertleşmek istedim :( Belki de şimdiden böyle bitmesi daha hayırlı oldu benim için.
Sevgilisine yakalanmış olabilir.

Merhaba herkese. Bir yıldır görüştüğüm, konuştuğum birisi yoktu. Yakın bir erkek arkadaşım sayesinde askeri bir görevde olan biriyle tanıştım kasım ayında. Ama kendisiyle uzak mesafe ilişkimiz oldu. Irak'ta görevliydi. Ben ailemdeki kişilerden dolayı askeriyeyi iyi bilirdim mesleğini sorun etmedim.
Neyse biz gayet güzel konuşmaya başladık. Her gün kendisi yazar, müsait oldukça da arardı. Ses tonu, iltifatlari, benzer düşünce yapılarımiz yani kısaca hoşlanmıştim kendisinden. Görevden gelince de buluşacaktik. Daha dün geceye kadar güzelce konuştuk iyi geceler diyip uyuduk. Sabah günaydın yazmıştı. Ben okuldan çıktığımda mesajı gördüm ve dondum kaldım. Çünkü bir ayrılık mesajiydi. Işte klasik sen çok iyisin, güzelsin, daha iyilerine layıksın. Benim psikolojim bozuk, hayattan zevk alamıyorum. Ve bir de başlıkta yazdığımı yazmış ki aileci biri gibi durmuyordu. Ben arayıp bi konuşalım yazdım. Hayır konuşmak istemiyorum diyip engellemiş.
Evet yüz yüze görüşmeden tam bir ilişki olmuyor farkındayım ama birden asla böyle bir mesaj beklemiyordum. Çok üzüldüm, göğsüm daralıyor. Belli ki bir kaç aya annesinin bulduğu biriyle nişan yapar. Sadece içimi döküp dertleşmek istedim :( Belki de şimdiden böyle bitmesi daha hayırlı oldu benim için.
Bu mesajın altından her şey çıkabilir. Evli nişanlı ana kuzusu... her koşulda uzatmadan bitirdiğine şükret. Acı verici oluyor tabi ki ama beş para etmezin tekiymiş.

Arkadaşımla konuştum sordum evlilik durumu yok bekar öyle olsa bilirdim dedi. Ama konuştuğu başkası/başkaları varsa nereden bilsin ki ve evet daha kötüsü tamamen aileye bağlı biriymiş
Arkadaşınız ne kadar tanıyor olabilir. Arkadaşınız da onun arkadaşıyla mi sevgili eğer öyleyse çok da iyi tanımıyor olabilir.

Ay kendi eşini seçme hakkı olmadığını söyleyen erkek de ne bileyim yani. Bunu da yapamıyorsan ne yapabiliyorsun ki sen. Adam utanır söylemez en azından. Bir de madem durumun böyle ne diye kızlarla tanışıyorsun. Sizin durumda daha çok bahaneye benziyor ama fark etmez, hayatınızdan silin gitsin.

Ay kendi eşini seçme hakkı olmadığını söyleyen erkek de ne bileyim yani. Bunu da yapamıyorsan ne yapabiliyorsun ki sen. Adam utanır söylemez en azından. Bir de madem durumun böyle ne diye kızlarla tanışıyorsun. Sizin durumda daha çok bahaneye benziyor ama fark etmez, hayatınızdan silin gitsin.
Öyle yaptım numarasını sildim. Sosyal medyadan da engelledim. Koskoca adam yani zoraki mı evlenecek saçma yani

Bu cümlenin anlamı = "Seçeneklerim var, onlarla deneyeceğim ama sen de zaten ceptesin. Onlarla dener olmadı boşluk anlarımda da sana yazarım"
Böyle bir düşüncesi varsa da boşa yani birinden soğudum mu tam soğurum. Bence zaten yeni birini buldu beni aradan çıkarmak istedi.

Böyle bir düşüncesi varsa da boşa yani birinden soğudum mu tam soğurum. Bence zaten yeni birini buldu beni aradan çıkarmak istedi.
Sen aza layık değilsin, azla yetinmemelisin. Sana kıymet veren, istediğin ölçüde sevgi-ilgi veren birini bulabilirsin. Her şey kendine değer vermekle başlar. Böyleleriyle boşa zaman kaybetme. Baktın ilgilenmiyor, sevilmediğini hissediyorsun o zaman vazgeçmeyi bil.

Annemlerinin kiracısı yeni evli çiftti. Biz sonradan öğrendik meğersem çocuk 20 yaşındayken memleketlerinden amcasının kızı 18 yaşına girince getirtip evlendirmişler. Tüm sülalede bir tek soyadı var... Belki mal, mülk işleri varsa ondan da zorlamış olabilirler. Tabi hangi aklı selim insan aile zorlamasıyla akrabasıyla evlenir o da ayrı. Hakkınızda hayırlısı olur umarım.

Sizin aile yapınız nasıldır? Mesela siz açık görüşlü insanlarsanız eğer ve belki onun ailesi muhafazakar ise o yüzden öyle demiş olabilir ya da tam tersiyse. Olmayacağını bildiği için veya daha öncesinden tecrübe ettiği için kestirip atmak istemiş bencex
Benim ailem rahat ama muhafazakar kişilerdir zorlamazlar yani. Ben kendi isteğimle tesettüre girmiştim. Ailesiyle fotoğraf attığında annesi, kız kardeşi de tesettürluydu. Yani o konudan sıkıntı olmazdı bence. Ama farklı kültürlerdendik. Biz batıda onlar ise Karadeniz'de yaşıyordu.

Maalesef %99 ihtimalle görüştüğü başka biri var aldatmıştır sizi muhtemelen. Genelde bu tiplerin uzun süreli ilişkileri ve yedekleri oluyor sizin için üzgünüm ama önünüze bakın böyle bir adam için üzülmeye değmez

Benim ailem rahat ama muhafazakar kişilerdir zorlamazlar yani. Ben kendi isteğimle tesettüre girmiştim. Ailesiyle fotoğraf attığında annesi, kız kardeşi de tesettürluydu. Yani o konudan sıkıntı olmazdı bence. Ama farklı kültürlerdendik. Biz batıda onlar ise Karadeniz'de yaşıyordu.
O zaman kesin evli bu adam 🤷🏻‍♀️

Dogru soylemis psikilojileri bozuk.aile olayida yalan istedikleri kisiyle evleniyorlar. İraktayken simdi bol bol gercekten aileciyce onlara para göndermiştir alistirmistir. Senle evlenseydi basin cok ağrırdi. O yuzden yat kalk dua et kendi ayrilmis gormemissin bile

Back