Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Acaba ben de bir gün der miyim askerlik zamanina dönsek diye..simdi düsününce “hayatta demem öyle bir sey” diyorum:)) ama eminim ki biz de özleyecegiz.. son 30 kaldi ama gecmiyor.. Amiiin insaallah:)) zaten sizin esleriniz sayesinde biz rahat rahat evimizde rahat rahat oturabiliyoruz, Allah razi olsun
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Aay emin ol diyosun yaa ben diyodum ki askerligin a sini duymak istemiyorum diyodum ustune 3 ay egitime gonderdim ustune bi omur asker yaptim esimi :) inan diyosun ben geldi 1 ay sonra basladim ay ben bi daha saymak istiyorum diyee :) son 30lar cok guzel geciyo yaa bi kavuscam heycani falaan boylee hele askeride daha cok oluyo :) ay canim Allah sizden de razi olsun dualarinizi esirgemeyin yeter bize

Tabi ki öyle, sonucta bi ekran.. Ama insan yine de bir gicik oluyor ya hu:)) sonra bi kendime bakiyorum bi o victoria secret meleklerine aradaki bin fark:))) Bana da öyle dedi sevgilim kuzum, o gün nöbetci benimkide. Komutanlar oldugu icin sıkıntı gercekten.. Muhtemelen bizde konusamayacagiz 12de:/

Hihi:)) Bende ayni öyle diyorum suan.. 30lar bitmiyor diye diye yastiklari isiracagim artik:)) Kesinlikle öyle, hem heyecanli hem de sanki gecmiyor..tüm duygularim karisti:)) Dualarimdasiniz, Allah esini ve seni korusun huzurunuz daim olsun insaallah

Kendine bakma kuzum ya onlar çok farklı aşamalardan geçiyorlar bi yerde falan okumuştum sağlıksız bi kilodalarmış o tarz manken olabilmen için günlerce aç durman gerekiyormuş defileye çıkmadan önce su bile içmenin istemiyorlarmış karnın şişmemesi için ayyy dünyayı yemek varken ne gerek var öyle olmaya yanlış mı düşünüyorum ya bilmiyorum ama bu kafadayım yanii :)

Bencee yastik isirma tadini cikaarr biliyorum soylemesi kolay dile kolaay 365in adi varr neler yasanmistirr nelerrr. Allah razi olsun canim benim cok tesekkur ederim hepimiz huzurlu oluruz insallaah Rabbim daha guzel gunler gostersin hepimizee

Aiiy hic benlik degil zaten, ben ölürüm yemeden benim elim ayagim titriyor acken Dogru düsünüyosun yani kuzum:)) iste bende uzaktayim ya aylardir görmeyince disi sinekten bile kiskaniyorum

Bencee yastik isirma tadini cikaarr biliyorum soylemesi kolay dile kolaay 365in adi varr neler yasanmistirr nelerrr. Allah razi olsun canim benim cok tesekkur ederim hepimiz huzurlu oluruz insallaah Rabbim daha guzel gunler gostersin hepimizee

Doğru diyosun, eger dedigin gibi geldikten sonra askerlik zamanini özleyeceksem doya doya bu son otuz günün tadini cikarayim:)) Aminnnn cokca aminnnn insaallah:))

Geldikten 1 ay sonra yaz bana mutlaka o zaman dedigimi anlicaaksin :)

Kızlar ya şuan biraz kötüyüm askerim aramış beni 5 kez belirli aralıklarla benşmde telefonum yanımda değildi görünce hemen geri aradım ama telefonu çekmiyor kapalı görünüyo içim bi tuhaf oldu ya kötü.bişi mi oldu acaba

Kuzum muhtemelen bir seyi haber vermek icin aramistir, komutanlar vardir yada denetleme gibi bir sey..Kötü bir sey asla yoktur emin ol:))
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

yaa bizimde 20'leri bitirmeye son 3 :) allahım bitsede artık hayırlısıyla :)

Ne güzel 20ler bitiyor sizin:)) Bana 30lar otuz yil gibi geldi sinir oldum:)) ocakta kavusuyoruz cok sükür az kaldi sevdiceklerin gelmesine

Kuzum muhtemelen bir seyi haber vermek icin aramistir, komutanlar vardir yada denetleme gibi bir sey..Kötü bir sey asla yoktur emin ol:))

Koğuştaymış ya telefon çekmiyormuş ondan ulaşamamışım :) hayır askerden sonra huy edindi ulaşamazsanız en az 5 kez arıyor önceden böyle değildi :)

Koğuştaymış ya telefon çekmiyormuş ondan ulaşamamışım :) hayır askerden sonra huy edindi ulaşamazsanız en az 5 kez arıyor önceden böyle değildi :)

Ne guzel iste kuzum aramasi:)) onemsiyor demekki merak ediyor benimki acmadigim anda da tripleniyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…