Sagol canim benim Rabbim isteyen herkese nasib etsin insallaah. Kesinlikle oylee gecen sene askerdi bu sene uzman cok sukurr Rabbime dualarimizin karsiligini aldik emeklerimizin. Insallaah her zaman ediyorum inanin ama herseyin farkli bi duygusu var bazen diyorum keske askerlik zamanina donsek bi daha safak sayamicaz o zamanlar her gunun ayri bi onemi vardi benim icin gece 12yi beklerdim safak atcaak diyeee :) Rabbim sag saglim biraktiginiz gibi tez zamandaa geri almayi nasib etsin insallaaahh :)
Aay emin ol diyosun yaa ben diyodum ki askerligin a sini duymak istemiyorum diyodum ustune 3 ay egitime gonderdim ustune bi omur asker yaptim esimi :) inan diyosun ben geldi 1 ay sonra basladim ay ben bi daha saymak istiyorum diyee :) son 30lar cok guzel geciyo yaa bi kavuscam heycani falaan boylee hele askeride daha cok oluyo :) ay canim Allah sizden de razi olsun dualarinizi esirgemeyin yeter bizeAcaba ben de bir gün der miyim askerlik zamanina dönsek diye..simdi düsününce “hayatta demem öyle bir sey” diyorum:)) ama eminim ki biz de özleyecegiz.. son 30 kaldi ama gecmiyor.. Amiiin insaallah:)) zaten sizin esleriniz sayesinde biz rahat rahat evimizde keyif yapiyoruz, Allah razi olsun
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ya ben onu sorcaktım unuttum bişi diyim mi baksa da sorun yok sonuçta sadece tvde ya yanında değilbilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama merakımdan sorcam gerçi bana şey demişti biz her sene gece 12de telefonda konuşurduk yeni seneye beraber konuşurken girerdik şimdi de konuşabilir miyiz diye sordum 2 tane komutan nöbetçi o akşam biraz zor görünüyor ama ayarlamaya çalışırım demişti şu victoria secret olayı onlarda da olcak mı sorcam
Aay emin ol diyosun yaa ben diyodum ki askerligin a sini duymak istemiyorum diyodum ustune 3 ay egitime gonderdim ustune bi omur asker yaptim esimi :) inan diyosun ben geldi 1 ay sonra basladim ay ben bi daha saymak istiyorum diyee :) son 30lar cok guzel geciyo yaa bi kavuscam heycani falaan boylee hele askeride daha cok oluyo :) ay canim Allah sizden de razi olsun dualarinizi esirgemeyin yeter bize
Tabi ki öyle, sonucta bi ekran.. Ama insan yine de bir gicik oluyor ya hu:)) sonra bi kendime bakiyorum bi o victoria secret meleklerinearadaki bin fark:))) Bana da öyle dedi sevgilim kuzum, o gün nöbetci benimkide. Komutanlar oldugu icin sıkıntı gercekten.. Muhtemelen bizde konusamayacagiz 12de:/
Bencee yastik isirma tadini cikaarr biliyorum soylemesi kolay dile kolaay 365in adi varr neler yasanmistirr nelerrr. Allah razi olsun canim benim cok tesekkur ederim hepimiz huzurlu oluruz insallaah Rabbim daha guzel gunler gostersin hepimizeeHihi:)) Bende ayni öyle diyorum suan.. 30lar bitmiyor diye diye yastiklari isiracagim artik:)) Kesinlikle öyle, hem heyecanli hem de sanki gecmiyor..tüm duygularim karisti:)) Dualarimdasiniz, Allah esini ve seni korusun huzurunuz daim olsun insaallah
Kendine bakma kuzum ya onlar çok farklı aşamalardan geçiyorlar bi yerde falan okumuştum sağlıksız bi kilodalarmış o tarz manken olabilmen için günlerce aç durman gerekiyormuş defileye çıkmadan önce su bile içmenin istemiyorlarmış karnın şişmemesi için ayyy dünyayı yemek varken ne gerek var öyle olmayayanlış mı düşünüyorum ya bilmiyorum ama bu kafadayım yanii :)
Bencee yastik isirma tadini cikaarr biliyorum soylemesi kolay dile kolaay 365in adi varr neler yasanmistirr nelerrr. Allah razi olsun canim benim cok tesekkur ederim hepimiz huzurlu oluruz insallaah Rabbim daha guzel gunler gostersin hepimizee
Geldikten 1 ay sonra yaz bana mutlaka o zaman dedigimi anlicaaksin :)Doğru diyosun, eger dedigin gibi geldikten sonra askerlik zamanini özleyeceksem doya doya bu son otuz günün tadini cikarayim:)) Aminnnn cokca aminnnn insaallah:))
Geldikten 1 ay sonra yaz bana mutlaka o zaman dedigimi anlicaaksin :)
Bişey yoktur canım ya içini ferah tut senKızlar ya şuan biraz kötüyüm askerim aramış beni 5 kez belirli aralıklarla benşmde telefonum yanımda değildi görünce hemen geri aradım ama telefonu çekmiyor kapalı görünüyo içim bi tuhaf oldu ya kötü.bişi mi oldu acaba
yaa bizimde 20'leri bitirmeye son 3 :) allahım bitsede artık hayırlısıyla :)
Sonunda 30lar bitti
Şafak 29️
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kızlar ya şuan biraz kötüyüm askerim aramış beni 5 kez belirli aralıklarla benşmde telefonum yanımda değildi görünce hemen geri aradım ama telefonu çekmiyor kapalı görünüyo içim bi tuhaf oldu ya kötü.bişi mi oldu acaba
yaa bizimde 20'leri bitirmeye son 3 :) allahım bitsede artık hayırlısıyla :)
Kuzum muhtemelen bir seyi haber vermek icin aramistir, komutanlar vardir yada denetleme gibi bir sey..Kötü bir sey asla yoktur emin ol:))
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Koğuştaymış ya telefon çekmiyormuş ondan ulaşamamışım :) hayır askerden sonra huy edindi ulaşamazsanız en az 5 kez arıyor önceden böyle değildi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?