• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ne guzel iste kuzum aramasi:)) onemsiyor demekki merak ediyor:KK66: benimki acmadigim anda da tripleniyor:))
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ya güzel kuzum güzel olmasına da bende geri arayıp ulaşamayınca bişi oldu sanıp korkuyorum biraz :/

Ya güzel kuzum güzel olmasına da bende geri arayıp ulaşamayınca bişi oldu sanıp korkuyorum biraz :/

Aynen ben de öyleyim.. tüketti bizi bu askerlik:p sizin de saka maka 200ler bitecek ya hey gidi:))
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Yarenler yeni yılınız kutlu olsun, musmutlu huzurlu bir yıl olsun inşaallah.. :KK68:Bizim için 2018 çok daha anlamlı ve güzel.. çünkü sevdiklerimize 2018de kavuşuyoruz :KK200: Çok bekledik.. Hala da bekliyoruz. ✨ Allah sağ salim bu şafakları bitirmemizi nasip etsin.. Yeni yıl bence çok güzel olacak, bol sevgi dolu bol hasret gidermeli:KK60::KK37:

Yarenler yeni yılınız kutlu olsun, musmutlu huzurlu bir yıl olsun inşaallah.. :KK68:Bizim için 2018 çok daha anlamlı ve güzel.. çünkü sevdiklerimize 2018de kavuşuyoruz :KK200: Çok bekledik.. Hala da bekliyoruz. ✨ Allah sağ salim bu şafakları bitirmemizi nasip etsin.. Yeni yıl bence çok güzel olacak, bol sevgi dolu bol hasret gidermeli:KK60::KK37:

Senin ve bütün bekleyenlerin kutlu olsun. Ve 2018 bize sevdiklerimizi versin artık :(

Back