- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ki de uyuyacağım dedi bugünkü komutan hiç bir şeye izin vermemiş ya
komutaları aldırmamış pis gıcık bir komutanı var o nöbetçi bugün :/ O da uyudu benle de konuşmadı fazlaKola çekirdek yapsaydı arkadaşlarıyla bari kuzum, neden uyudu ki:/ yasak değil onlar
komutaları aldırmamış pis gıcık bir komutanı var o nöbetçi bugün :/ O da uyudu benle de konuşmadı fazla
Ne güzel moral vermişler. Bitseydi de kurtulsaydık neyse ki az kaldı şimdi doğum günü için video hazırlamıştım onu attım bakim nasıl tepki verecekBenim sevgilimin askeriyeye devlet yollamış yılbaşı için meyve, çerez, cips vs.. Ne gıcık komutanmış ya, zaten orada sıkıntıdalar ne var sanki.. :/Morali bozulduğundan seninle de az konuşmuştur..
Ne güzel moral vermişler. Bitseydi de kurtulsaydık neyse ki az kaldı şimdi doğum günü için video hazırlamıştım onu attım bakim nasıl tepki verecek
Şafak 10 Balikesir Kizlaarr
Bitiyorr geri sayım başlamışŞafak 10 Balikesir Kizlaarr
Kizlar gunler gecmiyor ya 10 gün sanki hic gecmicek gibi haftaya cuma yanimda ama bir turlu inanamiorum biteceğine cok garip duygular icerisindeyim bide 10 aydir hic gormedim etmedim cok farkli biri gibi gelirse huyu degismisse diye cok korkuyorum biliosunuz hep anlatiyorum baya sorunlu bi askerlik gecirdi o yuzden degismis midir diye cok korkuyorum. Bu sabah bana beni affet cok uzdum o kadar sinirliyim ki buraya ve hayata karşı o yuzden kimseyle konusasim bile gelmiyor cok icime kapandim ama sen elimi tuttukca her seyi basaririz falan yazmış. Bi umut dogdu icime ama yinede cok buyuk korkularim var
Canim sagol insallah dedigin gibi olur şu günler gecsin zaten baska bir sey istemiyorum iyi sabrettim ama artik cok zor gelmeye basladi sanki gelecegine bile inanmiyorum o mu askerde suan benmi belli değil yaniBunları düşünüp üzme kendini kuzum.. Benim sevgilim aylar aylar sonra izne geldiğinde biraz yabancılamıştı. Hatta ben bile ilk gün yabancı hissetmiştim kendimi, çok garip.. Sonra ama insan alışıyor hemencik:)) Mesela benimkide diyor ki “çıkınca garip hissedeceğim ne yapıcam ben bilmiyorum, sanki askeriyede daha güvendeyim normal hayat bana çok garip geliyor artık” dedi.. Bende geldiğinde hemen bana sıcak davranmasını maalesef bekleyemiyorum, ama birkaç gün içinde emin ol kendilerini toparlarlar. Huyu değişmiş olsa zaten ses tonundan bile anlaşılıyor emin ol.. Daha olgunlaşmıştır mutlaka, en güzel yönü bu zaten askerliğin.Hele ki zaten sana hasret o, sarıldığı an o kadar huzurlu olacak ki.. Güzel düşün...
Canim sagol insallah dedigin gibi olur şu günler gecsin zaten baska bir sey istemiyorum iyi sabrettim ama artik cok zor gelmeye basladi sanki gelecegine bile inanmiyorum o mu askerde suan benmi belli değil yani
Aynen o da oyle ve bu durum beni uzuyor acikcasi. Canim kayinvalidemle evi falan suslucez o yapicak biseyler yiyecek olarak bende tatli falan sevdigi seyleri yapicam yardim edicem bide kartona yazi yazdim Günesim dogdu diye fotografimizi yapistrdim oyle yani havalanina gidecem zatennGerçekten çok garip hisler, benimde duygularım karman çorman. Bazen beni üzüyor, sabahın köründe arayıp özür diliyor güzel şeyler söylüyor. Sonra yine üzüyor. Psikolojileri pek iyi değil kuzum.. Gelince de onu daha da iyi yapacak sensin.. Bir sürpriz hazırladın mı veya düşündün mü? Teskere pastasi falan:))
Kizlarr askerimi karsilamaya ben gidicem haftaya cuma saat sabah 12de inecek ucaktan gidicem.. annesine babasina supriz yapicak soylemicek aksam 12de inecem dedi onlarin yanina gidicez sonra o kadar heyecanliyimki varya nasil gidicem havalnina kadat tek basima heyecandan onu dusunuorum
Allahım ne güzel heyecanlar böyle. Allahım daim etsin bir önce kavuşun. Ailelersiz daha iyi olmuş daha rahat olursunuz. Ay duyguladım ben yaKizlarr askerimi karsilamaya ben gidicem haftaya cuma saat sabah 12de inecek ucaktan gidicem.. annesine babasina supriz yapicak soylemicek aksam 12de inecem dedi onlarin yanina gidicez sonra o kadar heyecanliyimki varya nasil gidicem havalnina kadat tek basima heyecandan onu dusunuorum
Vallahi hala inanamiyorum varya saatler gecmiyo sanki keske bu cuma olsaydi falan diyorummAllahım ne güzel heyecanlar böyle. Allahım daim etsin bir önce kavuşun. Ailelersiz daha iyi olmuş daha rahat olursunuz. Ay duyguladım ben ya