• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Askerliğin en nefret ettiğim en uyuz olduğum yanı bu, bir koşsam gidemem ki. Bir telefona bakıyor sadece, o da açılmayınca.. :KK43: Benimle konuşmadan asla uyumaz ama bekliyorum bakalım kuzum, inşaallah dediğin gibi uyuyakalmıştır. Teşekkür ederim sana da ilgilendiğin için❤️
Canım naptın konuşabildiniz mi? Ne demek canım benim :) az kalmış az sayıli gün çabuk geçer yeter ki gönüller bir olsun

Canım naptın konuşabildiniz mi? Ne demek canım benim :) az kalmış az sayıli gün çabuk geçer yeter ki gönüller bir olsun

Konuştuk çok şükür :KK16: öğleden beri ulaşamıyordum, aklımı aldı.. Komutanın eşyaları çalınmış herkes seferbermiş askeriyede. Cezalar gelmiş, telefonlar toplanmış. Saklamış benimki iyi akıl edip.. Şu 30 günde galiba bi 30 yaş yaşlanacağım:)))

Konuştuk çok şükür :KK16: öğleden beri ulaşamıyordum, aklımı aldı.. Komutanın eşyaları çalınmış herkes seferbermiş askeriyede. Cezalar gelmiş, telefonlar toplanmış. Saklamış benimki iyi akıl edip.. Şu 30 günde galiba bi 30 yaş yaşlanacağım:)))
Sevindim canım konusmana :) ben sana demiştim ya uyumustur ya birşey vardır diye:) telefonu saklaması iyi olmuş iyi akıl etmiş :)

Sevindim canım konusmana :) ben sana demiştim ya uyumustur ya birşey vardır diye:) telefonu saklaması iyi olmuş iyi akıl etmiş :)

Aynen kuzum:)) Şu yılbaşını da atlatsak bi.. aklım hala mankenlerde :KK48: hep bizimle ilgileniyorsun da asıl sen nasılsın nasıl gidiyor sevdicekle??;)

Aynen kuzum:)) Şu yılbaşını da atlatsak bi.. aklım hala mankenlerde :KK48: hep bizimle ilgileniyorsun da asıl sen nasılsın nasıl gidiyor sevdicekle??:KK66:
Ahaha hepimizin aklı o mankenlerde :p iyi canım ya. Ben arada dengesizlesmesem daha iyi olcak da. Dün ne oldu bak. Konuştuk işte normal normal ben nedense dün çok hassastım öyle olunca da onun üstüne çok gidiyorum. İşte mesaj yazdım genelde müsaitse anında yazar ki müsait olduğu zamanda yazdım, son görülmesi uc dk önce falan. Baktım cevap yok. Birşeyler yazdım yok, yaklaşık bir saat boyunca bir suru mesaj attım 20 kusur falan. Ama trip değil nerdesin napiyosun falan :D işte yazdı neyse bugün de konuşuyoruz aşırı sabirsizsin diyor bana. Haklı da :) ama işte bazen bana geliyorlar napim :D

Ahaha hepimizin aklı o mankenlerde :p iyi canım ya. Ben arada dengesizlesmesem daha iyi olcak da. Dün ne oldu bak. Konuştuk işte normal normal ben nedense dün çok hassastım öyle olunca da onun üstüne çok gidiyorum. İşte mesaj yazdım genelde müsaitse anında yazar ki müsait olduğu zamanda yazdım, son görülmesi uc dk önce falan. Baktım cevap yok. Birşeyler yazdım yok, yaklaşık bir saat boyunca bir suru mesaj attım 20 kusur falan. Ama trip değil nerdesin napiyosun falan :KK70: işte yazdı neyse bugün de konuşuyoruz aşırı sabirsizsin diyor bana. Haklı da :) ama işte bazen bana geliyorlar napim :KK70:

Oyyy:)))Bende bugün ulasamadim ya, bi gorsen kac mesaj atmisim. “nerdesin sen! bi cevapta veremiyor musun! bana bakar mısın sen bi! ne kadardir seni bekliyorum!” ve dahasi. Sonradan okuyunca aman yarabbim ben ne yapmisim diyorum:)) Bence boyle yapma kuzum, ben arada dayanamayip yine yapiyorum dedigim gibi ama sık sık boyle yaparsan bir gun yeter diyebilir Allah korusun.. Abim hep kiz arkadaslarindan bu yüzden ayrildi, zora gelemiyorlar tabi :tokat:

Oyyy:)))Bende bugün ulasamadim ya, bi gorsen kac mesaj atmisim. “nerdesin sen! bi cevapta veremiyor musun! bana bakar mısın sen bi! ne kadardir seni bekliyorum!” ve dahasi. Sonradan okuyunca aman yarabbim ben ne yapmisim diyorum:)) Bence boyle yapma kuzum, ben arada dayanamayip yine yapiyorum dedigim gibi ama sık sık boyle yaparsan bir gun yeter diyebilir Allah korusun.. Abim hep kiz arkadaslarindan bu yüzden ayrildi, zora gelemiyorlar tabi :tokat:
ulasamayip o endişeyle yazınca triple karışık değişik mesajlar çıkıyor ortaya :) ama senin yazman, meraktan deliye dönmen normal çünkü sevdiğin askerde. Evet canım ya bu aralar sıklaştı şimdi evdeyim, önceden çalışırken iş stresi vs cattigim çok oluyordu. Hep yapmicam deyip yine trip atıyorum :( ona da kaç kez söz verdim trip atmicam yine atıyorum :p

ulasamayip o endişeyle yazınca triple karışık değişik mesajlar çıkıyor ortaya :) ama senin yazman, meraktan deliye dönmen normal çünkü sevdiğin askerde. Evet canım ya bu aralar sıklaştı şimdi evdeyim, önceden çalışırken iş stresi vs cattigim çok oluyordu. Hep yapmicam deyip yine trip atıyorum :KK43: ona da kaç kez söz verdim trip atmicam yine atıyorum :p

Demekki o yüzden kuzum, insan bos olunca triplere sarabiliyor iyi biliyorum bende öyleyim:)) Ama sonra düsünüyorum suncacik ömürde ne diye bu kadar sabirsizim, niye bu tripler, ya yarina cikamazsam ya bir sey olsa boyle hatirlanmak ister miyim, hep huzur veren biri olarak anilmak ne güzel olur diyorum ama sonra hoop basa:)) Kendini tut canımcım, gel buraya yaz mesela.. iki tripli, sabirsiz aslan burcu olarak dökelim icimizdekileri :süslü:

Demekki o yüzden kuzum, insan bos olunca triplere sarabiliyor iyi biliyorum bende öyleyim:)) Ama sonra düsünüyorum suncacik ömürde ne diye bu kadar sabirsizim, niye bu tripler, ya yarina cikamazsam ya bir sey olsa boyle hatirlanmak ister miyim, hep huzur veren biri olarak anilmak ne güzel olur diyorum ama sonra hoop basa:)) Kendini tut canımcım, gel buraya yaz mesela.. iki tripli, sabirsiz aslan burcu olarak dökelim icimizdekileri :süslü:
Ya senle düşünce yapilarimiz baya benziyor oradan çıkarım yapmıştım aslan olduğunu :) ben de hep ne düşünüyorum biliyor musun birini gerçekten seviyorsam değer veriyorsam onu çok mutlu etmek ona hep huzur vermek isterim. Hani isterim ki hep huzur bulsun bende. Ama dediğin gibi hoop başa :D kardeşim de diyor o trip anı geldiği an tut kendini telefonu bir yere at ama yapamıyorum ya o_O

Ya senle düşünce yapilarimiz baya benziyor oradan çıkarım yapmıştım aslan olduğunu :) ben de hep ne düşünüyorum biliyor musun birini gerçekten seviyorsam değer veriyorsam onu çok mutlu etmek ona hep huzur vermek isterim. Hani isterim ki hep huzur bulsun bende. Ama dediğin gibi hoop başa :KK70: kardeşim de diyor o trip anı geldiği an tut kendini telefonu bir yere at ama yapamıyorum ya o_O

Vallahi aynen bende öyle düsünüyorum, tipatip ayni cümleleri yazmissin hatta:)) Gercekten öyle ama.. neden arkamizdan “öf pöf” yapilsin ki, ya da onları sıktıgımız icin karsilikli olarak neden huzursuz olalim ki..Kendimizi epey törpülememiz gerek.. hayatta her an her sey oluyor, Allah korusun ya bir sey olsa “keske boyle yapmasaydim” deriz bence ikimizde.. Bence o sinir aninda 10a kadar say, sonra kardesinin dedigi gibi telefonu uzaklastir kendinden:)) Babam hep der ki: huzur veren insan ömrü billah unutulmaz her hatirlandiginda yillar yillar sonra bile kocaman bir tatli tebessüme neden olur:)) :KK66:

Vallahi aynen bende öyle düsünüyorum, tipatip ayni cümleleri yazmissin hatta:)) Gercekten öyle ama.. neden arkamizdan “öf pöf” yapilsin ki, ya da onları sıktıgımız icin karsilikli olarak neden huzursuz olalim ki..Kendimizi epey törpülememiz gerek.. hayatta her an her sey oluyor, Allah korusun ya bir sey olsa “keske boyle yapmasaydim” deriz bence ikimizde.. Bence o sinir aninda 10a kadar say, sonra kardesinin dedigi gibi telefonu uzaklastir kendinden:)) Babam hep der ki: huzur veren insan ömrü billah unutulmaz her hatirlandiginda yillar yillar sonra bile kocaman bir tatli tebessüme neden olur:)) :KK66:
Baban ne güzel söylemiş öyle :)) o kadar doğru ki. Ama benim böyle olma nedenim biraz yaşanmışlıklar. Gerçekten geçmişte çok kırıldım kandirildim benim safliklarim vs... Geçmişe baktığımda yine iyi duzeltmisim diyorum kendimi :) ama evet o pişmanlığı tahmin edebiliyorum. Bir buçuk ay önce falan bana birşey oldu yine çocuğun da çok yoğun olduğu dönemlerdi böyle bir iki birşey oldu vay efendim artık beni onemsemiyorsuna getirdim olayı hatta bak günaydın mesajına cevap vermedi diye üstüne bir ton sayıp işyerinde aglamistim. Saçma sapan şeyler o ara beni sakinleştirdi öğle arasında telefonda konuştuk inan dedim ki ya ben napıyorum o da mutsuz olmuştu bu durumdan mesela. Dünyada çok daha büyük problemler var bunda böyle yapıyorsan öyle bir problemde ne yapacaksın dedi bana... Böyle bir kendime geldim sonradan attıgim triplere de dikkat ettim öyle iste ne uzun yazmışım ya :D

Baban ne güzel söylemiş öyle :)) o kadar doğru ki. Ama benim böyle olma nedenim biraz yaşanmışlıklar. Gerçekten geçmişte çok kırıldım kandirildim benim safliklarim vs... Geçmişe baktığımda yine iyi duzeltmisim diyorum kendimi :) ama evet o pişmanlığı tahmin edebiliyorum. Bir buçuk ay önce falan bana birşey oldu yine çocuğun da çok yoğun olduğu dönemlerdi böyle bir iki birşey oldu vay efendim artık beni onemsemiyorsuna getirdim olayı hatta bak günaydın mesajına cevap vermedi diye üstüne bir ton sayıp işyerinde aglamistim. Saçma sapan şeyler o ara beni sakinleştirdi öğle arasında telefonda konuştuk inan dedim ki ya ben napıyorum o da mutsuz olmuştu bu durumdan mesela. Dünyada çok daha büyük problemler var bunda böyle yapıyorsan öyle bir problemde ne yapacaksın dedi bana... Böyle bir kendime geldim sonradan attıgim triplere de dikkat ettim öyle iste ne uzun yazmışım ya :KK70:

Bence kendini tut kuzum, o vakit mesela is cikisi seninle konusmak icin can atacak, “sevdigimle konusayim da stresim bitsin gitsin” diyecek. Bence en mühimi sevdigin insanda dinlenebilmek:)) cünkü hayat cok gürültülü..

Bence kendini tut kuzum, o vakit mesela is cikisi seninle konusmak icin can atacak, “sevdigimle konusayim da stresim bitsin gitsin” diyecek. Bence en mühimi sevdigin insanda dinlenebilmek:)) cünkü hayat cok gürültülü..
O kadar haklısın ki canım... İs çıkışlarında konuşuruz genelde çıktığı gibi arar. İşte ben o ara triplere girmiştim sanki her vakit başka işi yokmuş gibi benle ilgilensin vs vs. Şimdi bu konuşmadan sonra daha dikkat edecem hiç trip atmicam bakalım başaracak miyim :)

Şafak 234 En Büyük TÜRKİYE:halay: işten geldim şimdi 3 gün tatilde olmanın keyfiyle uzanıyorum canım sen napıyorsun nasılsın :KK19:

Senin askerinin gittiği buraya yazdığın günü dün gibi hatırlıyorum ne ara 4 ay geçmiş:)) ohh ne güzel keyfine bak, istanbullu gelini izle:p bende iyiyim çok şükür canımcım, bekliyoruz işte..Hoppa

Senin askerinin gittiği buraya yazdığın günü dün gibi hatırlıyorum ne ara 4 ay geçmiş:)) ohh ne güzel keyfine bak, istanbullu gelini izle:p bende iyiyim çok şükür canımcım, bekliyoruz işte..Hoppa

Zaman geçiyor valla canım bende anlamadım ne ara geçti :) iş yerinin yoğun olmasının büyük avantajı var sanırım şu 3 gün kafamı dinleyeyim diyorum ama bakalım özlem ağır basmaz umarım :/ tv2de kelime oyunu var ona bakıyorum canım çok severim bu yarışmayı tavsiye ederim :)) sizinde bitmiş bişi kalmamış darısı bizim başımıza :)

Zaman geçiyor valla canım bende anlamadım ne ara geçti :) iş yerinin yoğun olmasının büyük avantajı var sanırım şu 3 gün kafamı dinleyeyim diyorum ama bakalım özlem ağır basmaz umarım :/ tv2de kelime oyunu var ona bakıyorum canım çok severim bu yarışmayı tavsiye ederim :)) sizinde bitmiş bişi kalmamış darısı bizim başımıza :)

İnsan boş kalınca özlediğini daha çok hissediyor. Bende severim o yarışmaları, bakayım hemen:)) Aynen kuzum ama 30lar bitmedi gitti. Bu gece 12den sonra 29 diyeceğim çok şükür:KK54: Sizin de su gibi geçsin inşaallah:KK60:

İnsan boş kalınca özlediğini daha çok hissediyor. Bende severim o yarışmaları, bakayım hemen:)) Aynen kuzum ama 30lar bitmedi gitti. Bu gece 12den sonra 29 diyeceğim çok şükür:KK54: Sizin de su gibi geçsin inşaallah:KK60:
İnşallah cancağızım :) boş duramamaya özen göstereyim diyorum ama bakalım :) bak canım bak ali ihsan varolu çok beğeniyorum çok sakin aklı başında bilgili birisi :) heyecanımı yeneceğimi bilsem sırf ali ihsan beyi görmek için yarışmacı olarak başvuracağım :))

Back