İnşallah cancağızım :) boş duramamaya özen göstereyim diyorum ama bakalım :) bak canım bak ali ihsan varolu çok beğeniyorum çok sakin aklı başında bilgili birisi :) heyecanımı yeneceğimi bilsem sırf ali ihsan beyi görmek için yarışmacı olarak başvuracağım :))
Hihi:)) Babamda o adamı çok sever, gözlüklerini takıp kitleniyorkatıl kuzum ya, fıstık gibisin zaten ekran renklenir
Estağfurullah kuzum ya ne fıstığı :) bugün iş yerinde bi çocuk sinirimi bozdu. Nişanlımla ilk resmimizi gösterdim muhabbet arasında, bi şu resimdeki haline bak bide şimdi haline bak çökmüşsün resmen dedi sinirimi bozduki gösterdiğim resimde 17 18 yaşındaydım 7 sene 8 sene önceki halim bide o zamanlar çok şişkoydum şimdi zayıfladım işte biraz bana gelmiş suratın çökmüş diyo hıyar
Kendine baksın o, seni görmesem inanacağımZevksiz demekki kuzum, ne anlayacak o. Bence çok güzelsin zayıflayınca bana da çökmüşsün diyen çok:))
Ahh şu insanlar nasıl moral bozsak diye uğraşmasalar dünya daha çekilebilir hale gelicek de işteeesenin sınavların bitti mi bakalım
Allah zihin açıklığı versin kuzumaskerimle konuştum şimdi 2 gün çarşı izni varmış
Evet kuzum cumartesi pazar. Komutan ödül gibi bişi vermiş çoğu kişi boş boş geziyorndedi onlara 1 gün vermiş çarşı iznini iş güçle uğraşıp yoğun çalışanlara da 2 gün vermişbenimkide o kadar yoğundu ki gündüz hiç konuşamıyoruz gece de bazen bir iki mesaj atıp kapatıyorduk neyse ki şimdi biraz daha azaldı işleri bu çarşı da ona iyi gelir
Iyi canim cok sukurr bi sikinti yok simdilik :) evlendik yani nikahimiz oldu dugunumuz haziranda yilbasi icin gidicem sevdicegimin yanina yarin :) darisi sizlere olsun insallaah :)Yarenler nerdesiniz? Bi şafak patlatın bakayımNasıl gidiyor?
@Bysa @Browni_intense @aksimelek @altnky @Genckading C Chharlotte
Huzurkokulu Sizin nasıl gidiyor? Evlenmiştiniz siz değil mi?:))
Ne tatlışsın valla, bende çıkmasın iki gün diye dua ediyorum. Bi sana bak bi benim çirkefliğime:)) Her yerde iki gün değildir o halde, herhalde yani.. Bizde son birkaç gündür o kadar az konuşuyoruz ki..12 saat nöbette.. ilgisiz kaldım
İnşallah kuzucum inşallahIyi canim cok sukurr bi sikinti yok simdilik :) evlendik yani nikahimiz oldu dugunumuz haziranda yilbasi icin gidicem sevdicegimin yanina yarin :) darisi sizlere olsun insallaah :)
Iyi canim cok sukurr bi sikinti yok simdilik :) evlendik yani nikahimiz oldu dugunumuz haziranda yilbasi icin gidicem sevdicegimin yanina yarin :) darisi sizlere olsun insallaah :)
Ya çarşıya çıksın da görüntülü konuşalımbenim açımdan sıkıntı yok kuzum biliyorsun diyordum hep
Yollarım kuzum bi sor bakalım merak ettim genel bi izinmiymiş bu 2 gün olayı bakalım :))Evet kuzum, senin gibi olabilsem keşke. Arada bana mesajla nasihatlerini yollabende gece sorayım bakayım iki gün müymüş çarşıları
Yollarım kuzum bi sor bakalım merak ettim genel bi izinmiymiş bu 2 gün olayı bakalım :))
Biz askere gitmeden öncede almazdık bize de saçma geliyor kuzum tamam yeni yıl kutlarsın falan ama kapitalist sistemin parçası olmak zorunda değilsin çok parçası olmak gerekiyorsa kutlar geçersin kafasındayım daha çok :))İnşallah değildirbu arada yilbasinda hediye aldiniz mi kuzum birbirinize? ben almadim, cogu almis ama instagramda gördüm. Sacma geliyor bana ama bilemedim de..
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Biz askere gitmeden öncede almazdık bize de saçma geliyor kuzum tamam yeni yıl kutlarsın falan ama kapitalist sistemin parçası olmak zorunda değilsin çok parçası olmak gerekiyorsa kutlar geçersin kafasındayım daha çok :))
Sagol canim benim Rabbim isteyen herkese nasib etsin insallaah. Kesinlikle oylee gecen sene askerdi bu sene uzman cok sukurr Rabbime dualarimizin karsiligini aldik emeklerimizin. Insallaah her zaman ediyorum inanin ama herseyin farkli bi duygusu var bazen diyorum keske askerlik zamanina donsek bi daha safak sayamicaz o zamanlar her gunun ayri bi onemi vardi benim icin gece 12yi beklerdim safak atcaak diyeee :) Rabbim sag saglim biraktiginiz gibi tez zamandaa geri almayi nasib etsin insallaaahh :)Hem senin için hem eşin için çok gururlu bir durum.. Herkes başaramaz yada çoğuna zor gelir:)) mutluluğunuz daim olsun:* Amin inşaallah, şu şafaklar su gibi geçsin dua et bizim için:))
Aynen bende öyle düsünüyorum, ki yilbasi icin cok gereksiz geliyor. Ama bir baktim da herkes alivermis:)) Bu arada yilbasinda biz telefon basinda olacagiz buradaki yarenlerle kuzum tvye bakmaya firsat bulamasinlar o gün
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?