- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
evet yeni yılla birlikte sevdiklerimiz de gelecekAynen bence de:))
Çok şükür bu yıl bitiyor, kavuşmalarımız yaklaşıyor hepimizin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yeni yılla birlikte sevdiklerimiz de gelecekAynen bence de:))
Çok şükür bu yıl bitiyor, kavuşmalarımız yaklaşıyor hepimizin.
Acaba benim ki çıkıcak mı? hiç sormak aklıma gelmedi ama son 2 haftadır çıkmıyo zaten ankara soğuğu çıkamam valla diyip oturuyo..Demek mankenler hımmm demek victoria secret hımmmm o telefon kapanmayacak
Kızlar ben kafayı askerlikle siyirdim rüyamda kendimin askere gittiğini gördüm şafak falan sayiyordum kurtulmak istiyordum
Canım haklısın galiba işten istifa Edip eve kapanınca böyle oldu Allah'tan kısa sürecekCanım kafana çok fazla takmamaya çalış kendine zarar açıkcası bu askerlik dediğin bi şekilde geçip gidiyor inşallah sizin en için en hayırlı yer olur
Canım haklısın galiba işten istifa Edip eve kapanınca böyle oldu Allah'tan kısa sürecek
Canım işaret dili değil de bence normal söyleyip gönder :)Kızlar nişanlımın doğum günü yaklaşıyor işaret diliyle şarkı söylüyorlar ya bende öyle yapsam nasıl olur sizce ?
sesim çok kötü ama :)Canım işaret dili değil de bence normal söyleyip gönder :)
Olsun bence öyle daha güzel olur :)sesim çok kötü ama :)
360 lardan 30 lara gelmiş canım çoğu gitmiş azı kalmış vuslata az kaldı :)30lar bitmek bilmedi
360 lardan 30 lara gelmiş canım çoğu gitmiş azı kalmış vuslata az kaldı :)
Dur canım ferahlattir yüreğini muhtemelen yoruldu uyuyakaldi, ya da başka birşey vardır bir açıklaması. O sana döner görünce zaten o yüzden yüreğin ferah olsun :)Öyle kuzum çok şükür ama son vakitler durdu bana sanki bir de bugünde ben ulaşamıyorum, telefon çalıyor açan yok.. yüreğime bir şey oturdu sanki anlatamam.. santralide açan yok
Dur canım ferahlattir yüreğini muhtemelen yoruldu uyuyakaldi, ya da başka birşey vardır bir açıklaması. O sana döner görünce zaten o yüzden yüreğin ferah olsun :)