• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Acaba benim ki çıkıcak mı? hiç sormak aklıma gelmedi ama son 2 haftadır çıkmıyo zaten ankara soğuğu çıkamam valla diyip oturuyo..Demek mankenler hımmm demek victoria secret hımmmm o telefon kapanmayacak :skandal::halay:

Tetikte olalım o gün :KK48:

Bizimkilerin cumartesi pazar ve pazartesi izin kullanma hakları varmış bazı askerlere bu 3 günden sadece 1 gün çarşı izni vereceklermiş bazılarına 2 gün vereceklermiş benimki çıkar mı acaba çıksın da kafa dağıtsın ya :halay: sürekli içerde bunaldı iyice :110:

Kızlar ben kafayı askerlikle siyirdim rüyamda kendimin askere gittiğini gördüm şafak falan sayiyordum kurtulmak istiyordum:deli:

Canım kafana çok fazla takmamaya çalış kendine zarar açıkcası bu askerlik dediğin bi şekilde geçip gidiyor inşallah sizin en için en hayırlı yer olur :dua::KK200:

Canım kafana çok fazla takmamaya çalış kendine zarar açıkcası bu askerlik dediğin bi şekilde geçip gidiyor inşallah sizin en için en hayırlı yer olur :dua::KK200:
Canım haklısın galiba işten istifa Edip eve kapanınca böyle oldu :D Allah'tan kısa sürecek

Canım haklısın galiba işten istifa Edip eve kapanınca böyle oldu :KK70: Allah'tan kısa sürecek

Kesinlikle onunla alakalıdır canım bi uğraş bulunca aklına çok takılmıyor sadece ilk gittiği zaman biraz bocalıyor insan ama bi meşgalen olunca zaman geçiyor anlamıyorsun :))

Şafak 307
Mehtap 10 Geri sayım başlasıııınnn :halay:

Benimkinin olduğu yerde de çarşıya çıkılıyormuş. Sizden görünce hemen askerime dedim sakın victoria secret mankeni munkeni izlemiyorsunuz o gece diye. Gözlerini oyarım vallahii :KK11:

360 lardan 30 lara gelmiş canım çoğu gitmiş azı kalmış vuslata az kaldı :)

Öyle kuzum çok şükür ama son vakitler durdu bana sanki :( bir de bugünde ben ulaşamıyorum, telefon çalıyor açan yok.. yüreğime bir şey oturdu sanki anlatamam.. santralide açan yok

Öyle kuzum çok şükür ama son vakitler durdu bana sanki :KK43: bir de bugünde ben ulaşamıyorum, telefon çalıyor açan yok.. yüreğime bir şey oturdu sanki anlatamam.. santralide açan yok
Dur canım ferahlattir yüreğini muhtemelen yoruldu uyuyakaldi, ya da başka birşey vardır bir açıklaması. O sana döner görünce zaten o yüzden yüreğin ferah olsun :)

Dur canım ferahlattir yüreğini muhtemelen yoruldu uyuyakaldi, ya da başka birşey vardır bir açıklaması. O sana döner görünce zaten o yüzden yüreğin ferah olsun :)

Askerliğin en nefret ettiğim en uyuz olduğum yanı bu, bir koşsam gidemem ki. Bir telefona bakıyor sadece, o da açılmayınca.. :( Benimle konuşmadan asla uyumaz ama bekliyorum bakalım kuzum, inşaallah dediğin gibi uyuyakalmıştır. Teşekkür ederim sana da ilgilendiğin için❤️

Back