- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.139
- 248
- 31
Ahahah bak hemencik anladım ben de aslanımEvet aslan burcuyum, ne zaman birine aslan burcuyum desem beni gicik biri saniyorlar:))
Ya arkadasi ben soylicem ona dedi ya simdi bide askeriyeyi aramak tuhaf olmazmiBence bir ara, beklemekten iyidir canım
Benimde yükselenim aslan :)Ahahah bak hemencik anladım ben de aslanım
Ahahah bak hemencik anladım ben de aslanım
Ya arkadasi ben soylicem ona dedi ya simdi bide askeriyeyi aramak tuhaf olmazmi
Guzel soru ama bu sorunun cevabını bilmiyorumOooo gel bi kere daha sarılalim biz hahahyükselenin ne peki?:))
Sen hic aksam o saatlerde aramis miydinKuzum 10 gibi ara bence için rahatlasın.. Hem neye göre kime göre tuhaf.. bence hiç değil..epey bi vakit geçti sonuçta
Sen hic aksam o saatlerde aramis miydin
O zaman 10 gibi aramak makul.. ama ulasamiyorsun ki neden tuhaf olsun. Askerden gelsin bir süre geçsin sen ona sor bunların hesaplarınıYa arkadasi ben soylicem ona dedi ya simdi bide askeriyeyi aramak tuhaf olmazmi
Guzel soru ama bu sorunun cevabını bilmiyorum
Hiiic bu kadar yapmaz ya arkadasida yazmadi bak kesin yazma dedi halbuki naptiysam ya sen 11 ay dunya iyisi ol bi gun bisiy dedik diye bunları yapsin gel de cildirmaO zaman 10 gibi aramak makul.. ama ulasamiyorsun ki neden tuhaf olsun. Askerden gelsin bir süre geçsin sen ona sor bunların hesaplarını
Orasi birligine mi bağlıyor canim santraldeki askerSilah atışlarına gitmişlerdi birkaç ay önce, telefonu kapalıydı bende meraktan aramıştım. Akşam 10-10 buçuk arası aramıştım:))
Orasi birligine mi bağlıyor canim santraldeki asker
Yatiş saatine gelnce sıknti mi oluyor kuzucumBenim yazdığım numara büyük ihtimalle direkt onun bulunduğu yere bağlanır. Yani koğuşlarla santralde zaten yakın oluyor genelde. Bence çok geç olmadan ara, yatış saatleri gelmeden..
Yatiş saatine gelnce sıknti mi oluyor kuzucum
Varya oraya gidipte bi guzel haşlamak var onu Allahim neler kurmaya basladimSantraldeki asker yerinden ayrılabilir kuzum.. yoksa ister gecenin körü ara hiçbir sıkıntı olmaz, bizim en büyük hakkımız zaten orayı aramak:))
Varya oraya gidipte bi guzel haşlamak var onu Allahim neler kurmaya basladim
Ya saat gec oldu bence siknti olabilir bu saatte en iyisi yarin sabah 9da arayayim bu gece bitsin bakalim neler olucak18 gün sonra alt devren geliyor, o zaman bir bir sor hesabını:)) tabi ilk önce bi öp kokla
Ya saat gec oldu bence siknti olabilir bu saatte en iyisi yarin sabah 9da arayayim bu gece bitsin bakalim neler olucak
Ya ben internetten falan okudumda gec saatte bazi askeriyelerde sıknti olur azar yer falan yazıyorSıkıntı olmaz kuzum asla.. ama tabi aramak istemiyorsan yarın ara, inşallah sabah kendisi arar veya yazar senin aramana da gerek kalmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?