• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Evet canim haklisin da ne bileyim. Ayy bu santral nasil bisi ya kim bekliyo basinda askerlerden biri mi surekli bekliyor öğrenci isleri gibi uyuz mudur acaba

Evet askerlerden birisi, bildiğimiz normal er.. Uyuzluk bir durum asla yok, zaten 20 saniye sürüyor:)) Alo, kimi aradınız, şu kişiyi aradım ulaşamadım, tamam hemen çağırıyorum.. diyalog bu:)))

Çünkü ortada bir emek var, ve emeksiz yemek olmaz bilirsin :) çok az kalmis hayırlısıyla gelsin inşallah beni düşün bir de ben haber alamadikca habire santrali ararım bence ahahah :KK70:

Oooo tam benim kafadansın. Gel bi sarılalım :KK19::KK48:

Son düzenleme:
Açacak merak etme..Biliyorum şuan kendi kendini yiyorsun, hiçbir şeye odaklanamıyorsun bile. Ama dediğim gibi bugün açmazsa yarın elbet açacak. Ki ne hakaret etmişsin ne bir şey, o da çok farkında da işte.. Bizimde 11.ay bitti sayılır, valla bazen tükendim diyorum kendi kendime.
Ya evet ben o kadar takintiliyimki 57 kilodan 50 kiloya düştüm bu askerlik boyunca yuzum falan çöktü biara karar vermistim doğu falan dinlemeden gunubirlik binip gidecektim o derece ama kısmet olmadi. Aynen kuzum odaklanamiyorum bisiyde demedim oyle ama ne zaman konussak tek isteğim ucaktan inip sana sarılmak diyordu yani damarına bastim biraz galiba

Ya evet ben o kadar takintiliyimki 57 kilodan 50 kiloya düştüm bu askerlik boyunca yuzum falan çöktü biara karar vermistim doğu falan dinlemeden gunubirlik binip gidecektim o derece ama kısmet olmadi. Aynen kuzum odaklanamiyorum bisiyde demedim oyle ama ne zaman konussak tek isteğim ucaktan inip sana sarılmak diyordu yani damarına bastim biraz galiba

Oyy baya da kilo vermişsin ya.. Keşke gelseymiş izne bir haftacık bari, çok iyi gelirdi size. Aynen.. bi sen varsın zaten ona destek.. ailesi de var elbet ama insanın sevdiği bambaşka oluyor. Alınmış, bozulmuş. Telefonu açtığında gönlünü alırsın, gelince de telefonu kapattığı için hesabını sorarsın bi güzel..

Anladim sen cok aradin galiba canim kiziyor mydu orayi araynca

Evet çok kez aramışımdır. Daha geçen hafta telefonu bozuldu ulaşamadım, aradım direkt santrali, öyle konuştuk. Kızmıyor kuzum orayı arayınca, arkadaşlarınla iletişime geçtiğimde çok kızıyor sadece. Hatta ben santrali arayıp ulaştığımda “cin gibisin valla, nasıl da ulaşıyorsun” deyip gülüyor:)

Oyy baya da kilo vermişsin ya.. Keşke gelseymiş izne bir haftacık bari, çok iyi gelirdi size. Aynen.. bi sen varsın zaten ona destek.. ailesi de var elbet ama insanın sevdiği bambaşka oluyor. Alınmış, bozulmuş. Telefonu açtığında gönlünü alırsın, gelince de telefonu kapattığı için hesabını sorarsın bi güzel..
Gelmek istemedi bende ustelemedim ama cok zordu ya oyle tabi destek oldum hep simdi oyle dedim diye pisman oldum :(

Evet çok kez aramışımdır. Daha geçen hafta telefonu bozuldu ulaşamadım, aradım direkt santrali, öyle konuştuk. Kızmıyor kuzum orayı arayınca, arkadaşlarınla iletişime geçtiğimde çok kızıyor sadece. Hatta ben santrali arayıp ulaştığımda “cin gibisin valla, nasıl da ulaşıyorsun” deyip gülüyor:)
Iyi bari bebisim bende 11e falan kadar bekleyip o saatte arasam sıknti olmaz heralde

Oooo tam benim kafadansın. Gel bi sarılalım :KK19::KK48:
Ahahah gel sarilalim :KK19: ahahah benim burda bile vukuatlarim var orayı düşünemiyorum :D benimkinin askerligine daha var lakin daha şimdiden girdim o piskolojiye :D bir gün hiç unutmam haftasonu ise gitmiş teli de abisinde unutmuş, biz zaten yeniyiz ailesi beni tam bilmiyor. Benim haberim yok hiçbir şeyden. Mesaj attım cevap yok saatler geçiyor içim içimi yiyor aramaya başladım en az bir 15 kez aradım :D meşgule düştü en sonunda durdum ahahah :D meğer abisi çıldırmış telefonu bir şekilde ulastirmis ona ama telefonda konuştuğumuzda sinirden aglayacaktim:110:askerde hiç affetmem valla habire ararım o santrali ahahah :D zaten arada takılıyorum askere gittiğinde tepemi attırma valla koğuşu basarım. sen yaparsın diyor o da :D

Iyi bari bebisim bende 11e falan kadar bekleyip o saatte arasam sıknti olmaz heralde

Yok sıkıntı olmaz, oranın uyku saatlerini vs bilemiyorum tabi ama..Ankesörlü nosunu bilseydin oradan arardın santralde 11de kimse yoksa. İnşallah bunlara gerek kalmazda bir iki saate açar kuzum.. bende merakla bekliyorum..

Gelmek istemedi bende ustelemedim ama cok zordu ya oyle tabi destek oldum hep simdi oyle dedim diye pisman oldum :KK43:
Peki bu süreçte görüşebildiniz mi hiç yemin töreni vs. Gerçekten zorlu bir süreç ama tebrik ediyorum canım seni hani bu zamana kadar alttan almışsın destek olmuşsun. Kendini suçlama, dediğim gibi zaman.. bence çok geç olmadan 9 10 gibi ara

Peki bu süreçte görüşebildiniz mi hiç yemin töreni vs. Gerçekten zorlu bir süreç ama tebrik ediyorum canım seni hani bu zamana kadar alttan almışsın destek olmuşsun. Kendini suçlama, dediğim gibi zaman.. bence çok geç olmadan 9 10 gibi ara
Evet canim yemin torenine gittim gorustuk orda. Aynen oyle ben istanbuldaym o diyarbakır da cok uzak bide.. ya simdi arkadasinada yazdim ya sapık gibi bide santralimi ariyim :D

Ahahah gel sarilalim :KK19: ahahah benim burda bile vukuatlarim var orayı düşünemiyorum :KK70: benimkinin askerligine daha var lakin daha şimdiden girdim o piskolojiye :KK70: bir gün hiç unutmam haftasonu ise gitmiş teli de abisinde unutmuş, biz zaten yeniyiz ailesi beni tam bilmiyor. Benim haberim yok hiçbir şeyden. Mesaj attım cevap yok saatler geçiyor içim içimi yiyor aramaya başladım en az bir 15 kez aradım :KK70: meşgule düştü en sonunda durdum ahahah :KK70: meğer abisi çıldırmış telefonu bir şekilde ulastirmis ona ama telefonda konuştuğumuzda sinirden aglayacaktim:110:askerde hiç affetmem valla habire ararım o santrali ahahah :KK70: zaten arada takılıyorum askere gittiğinde tepemi attırma valla koğuşu basarım. sen yaparsın diyor o da :KK70:

Hahah efsanesin:))) Benim eski halimi anlattın vallahi, kendimi gördüm:)) Tabi son birkaç yıldır kendimi tutuyorum, artık sevgilim bayılacak duruma gelmişti, ateşler çıkıyordu burnundan:KK48: şimdi rahatladık ikimizde. Sen asker yareni olduğunda beni çağır buraya, konuşuruz vukuatları :KK66::KK48:

Evet canim yemin torenine gittim gorustuk orda. Aynen oyle ben istanbuldaym o diyarbakır da cok uzak bide.. ya simdi arkadasinada yazdim ya sapık gibi bide santralimi ariyim :KK70:
Bundan sonra santrali ararsin direk canım:) en son yemin töreninde görüştünüz öyleyse doğru mu :(

Back