• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ya ben internetten falan okudumda gec saatte bazi askeriyelerde sıknti olur azar yer falan yazıyor

Allah Allah.. bilmiyorum ki kuzum ben hiç öyle bir şey duymadım. Bende en geç 10 buçuk gibi aramıştım, hiç sorun olmamıştı. Tabi askeriyeden askeriye değişiyor mu bilemiyorum da tam..

Ya okusana sende bi 7den sonra cok onemli bisiy yoksa aramayn falan yazıyor

Kuzum baktım da ben göremedim.. Ayrıca ne sıkıntısı olacak ki, benim sevgilim şuanda mesela yiyor içiyor kendi halinde takılıyor. Serbestler zaten, komutanlar evdeler.. nöbetçi olan vardır bi o da nizamiye girişinde oluyor zaten..

Canım bence ara... Yani haber alamıyorsun için içini yiyor en doğal hakkın bu bence senin.. bence yarına bırakma ara

Şimdi ben arıcam dayanamayip:)) gerçekten merak etmek, ulaşamamak çok zor çünkü.. bence de arasin

Şimdi ben arıcam dayanamayip:)) gerçekten merak etmek, ulaşamamak çok zor çünkü.. bence de arasin
Eheh bu gidişle öyle olacak gibi :) aslında arasa içi rahat edecek en azından ama bunda bile erkek arkadaşını düşünüyor. valla bu erkekler bizim umursadigimizin yüzde birini umursasalar.. :)

Yarin artik canim.. cok sıkıntidayim ya niye boyle yapiyoki

Çok iyi anlıyorum ve biliyorum o sıkıntıyı..berbat bir his..Tek başına ya o şimdi orada, üzülmüş belli ki sen de öyle deyince. İnat işte.. Çok yanlış yapıyor böyle yaparak aslında, senin çok üzüleceğini tahmin etmesi lazim böyle bir durumda

Yarin artik canim.. cok sıkıntidayim ya niye boyle yapiyoki
Sıkma artık canını lütfen.. bak iyi olduğunu biliyorsun nerede olduğunu, şuan ne yaptığını.. demek ki hala sınırlı kendince. Artık sıkma canını canımın içi hatta uyuşan güzel bir uyku alsan :) yarın güzel güzel arar konusursun

Çok iyi anlıyorum ve biliyorum o sıkıntıyı..berbat bir his..Tek başına ya o şimdi orada, üzülmüş belli ki sen de öyle deyince. İnat işte.. Çok yanlış yapıyor böyle yaparak aslında, senin çok üzüleceğini tahmin etmesi lazim böyle bir durumda
diyorum ya yapmaz hic aslinda bu kadar. Ben 11 ay beklemisim karsilamaya gitmicek miyim sanki Allah buyuktur dua edin bana kizlar

İşte erkekler diyorum başka da bişey demiyorum . Askerdeki erkeğe hicbise diyemiyorum . keşke biz de vurdumduymaz olsak :)

Sıkma artık canını lütfen.. bak iyi olduğunu biliyorsun nerede olduğunu, şuan ne yaptığını.. demek ki hala sınırlı kendince. Artık sıkma canını canımın içi hatta uyuşan güzel bir uyku alsan :) yarın güzel güzel arar konusursun
Bugunde acmadiysa telefona gelmez yarnda belki. Arkadasi mutlaka söylemiştir ona cunku :(

diyorum ya yapmaz hic aslinda bu kadar. Ben 11 ay beklemisim karsilamaya gitmicek miyim sanki Allah buyuktur dua edin bana kizlar
Tabiki canım ederiz :) işte o da kendince gurur yapmış, küsmüş saçma sapan şeyler de gel de anlat şimdi ona.. iki hafta daha sık dişini canım

Bugunde acmadiysa telefona gelmez yarnda belki. Arkadasi mutlaka söylemiştir ona cunku :KK43:
Yarın telefon geldiğinde akraba diyeceksin ya onun aklına ışık hızıyla gelmez hemen :) erkeklerin beyni biz kadar hızlı çalışmıyor :D tatlı minnoş bir sesle konusursun,

O da zaten senin gideceğinden emindi..ki hala emin, emin ol..Yapmak istediği şey, kendisini merak ettirerek seninle konuşmayarak sana ceza vermek..ceza kelimesi de itici oldu ama, yani hatanı anlamanı istiyor.. Ben ciğerini biliyorum artik benimkinin, ayni böyle düsünüyor kapattiginda.. Normalde de alingan midir ki?

Back