• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hahah efsanesin:))) Benim eski halimi anlattın vallahi, kendimi gördüm:)) Tabi son birkaç yıldır kendimi tutuyorum, artık sevgilim bayılacak duruma gelmişti, ateşler çıkıyordu burnundan:KK48: şimdi rahatladık ikimizde. Sen asker yareni olduğunda beni çağır buraya, konuşuruz vukuatları :KK66::KK48:
Ahahah o zaman herhalde ben buranın mudayimi olurum :D bir ara işten güçten bunalmisti Şubat'ta gidicem diyordu olur mu öyle şey beni hiç mi düşünmüyon vs birşeyler demiştim sonra vazgeçti :) şimdi bir sıkıntı cikmazsa Ağustos gibi gitmek istiyor. Bakalım kısmet :)

Dusun yani 10 ay falan oldu artik dayanilmayacak derecede yani 4.senemize girdik her gun birlikteydik desem yeridir
Ovv kuzum baya olmuş ya :( hep ozlemden bunlar. Ama sadece 18 gün kalmış 18 guncuk :) düşün 360 lardan nereye :)

Ahahah o zaman herhalde ben buranın mudayimi olurum :KK70: bir ara işten güçten bunalmisti Şubat'ta gidicem diyordu olur mu öyle şey beni hiç mi düşünmüyon vs birşeyler demiştim sonra vazgeçti :) şimdi bir sıkıntı cikmazsa Ağustos gibi gitmek istiyor. Bakalım kısmet :)

Aslında ne kadar erken gitse o kadar iyi biliyor musun.. Bende sevgilime seneye git lütfen demiştim çemkirmiştim kaç ay:)) iyi ki beni dinlememiş o da öyle diyor:)) Hemencik bitirip gelmeleri çok daha iyi..

10a kadar bekliyim o zaman ben off ya cok moralim bozuk vallahi

Sıkma artık canını, elbet konuşacaksınız. Ki santrali aradığında zaten kesin kez konuşacaksınız. Telefona geldiğinde yumuşak bi sesle tatlı tatlı konuş ki kapatmasın, ben dayanamayıp telefonu kapattığı için sinirli konuşuyordum bu sefer santraldakini de kapatıp gidiyordu. Dımdızlak kalıyordum inan:)) Hem sen şimdi askerin geldiğin giyeceğin şeyleri düşün:)):p

Sıkma artık canını, elbet konuşacaksınız. Ki santrali aradığında zaten kesin kez konuşacaksınız. Telefona geldiğinde yumuşak bi sesle tatlı tatlı konuş ki kapatmasın, ben dayanamayıp telefonu kapattığı için sinirli konuşuyordum bu sefer santraldakini de kapatıp gidiyordu. Dımdızlak kalıyordum inan:)) Hem sen şimdi askerin geldiğin giyeceğin şeyleri düşün:)):p
10a kadar vakti var mecbur ariycam gelmiyorum falan diyebiliyor mu kuzum

Hemen anlar ki benim oldugumu cunku onu kimse aramaz oyle ordan

O zaman “çok acil” diye belirt, gelmezse adımı silerim:)) ki zaten bence senin bir şekilde ulaşmanı aramanı bekliyor, o yüzden ne olursa olsun gelir telefona:))

Aslında ne kadar erken gitse o kadar iyi biliyor musun.. Bende sevgilime seneye git lütfen demiştim çemkirmiştim kaç ay:)) iyi ki beni dinlememiş o da öyle diyor:)) Hemencik bitirip gelmeleri çok daha iyi..
Aynen dediğin doğru canım da biz daha yeniyiz diye gözüme kestiremedim :) aslında dediğin doğru çünkü arada çıkmış oluveriyo her açıdan :)

O zaman “çok acil” diye belirt, gelmezse adımı silerim:)) ki zaten bence senin bir şekilde ulaşmanı aramanı bekliyor, o yüzden ne olursa olsun gelir telefona:))
Yav sen ne tatlı ne pozitif kızsın maşallah :) aynen o şimdi orda rahat nasılsa arayacağını biliyor :) ah bu erkekler ..:)

Back