Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kayapinarda canim. Ya yarin mesai saatindeyken ulasilabilr diye dusundum ondan bekliyorum ya ben yazdiktan 15 dk sonra pisman oldum zaten huyumuda biliyor sonucta sinirden duramiyorum suan gercekten

Kayapinarda canim. Ya yarin mesai saatindeyken ulasilabilr diye dusundum ondan bekliyorum ya ben yazdiktan 15 dk sonra pisman oldum zaten huyumuda biliyor sonucta sinirden duramiyorum suan gercekten

Santralde sürekli geceye kadar birisi mutlaka durur. Kayapınarın nosu bu: 0412 228 03 52.. Valla seni o kadar iyi anlıyorum ki, benimkide kapatıp gittiğinde sinirden yastıkları ısırasım geliyor, en sevmediğim şey. Tabi ben mutlaka aramış oluyorum orayı mecburen açıyor, yoksa dadanırım oraya biliyor. Zaten telefonu açtığında da bir şey olmamış gibi konuşur kesin, umursamıyormuş gibi. Askerdeki erkeklerin çoğu aynı..Boşuna kendini hırpalama hiç, açacak zaten illa ki.

Aynen L Leyla- in da dediği gibi orasi burası gibi değil , erkekler daha hassas oluyor... Ve katılıyorum santrali ara akrabasiyim diyerekten, güzel güzel konuşun canım arkadaşin dediğini yap :)

Aynen kuzum, askerde bir tuhaflaşıyorlar. Oranın vermiş olduğu psikoloji ve baskı çok farklı..İnşallah bu gece bitmeden ulaşabilir

Simdi arkadasi yazdi yenge kusura bakma o nobete gitti ben gittim denk gelemedik bir turlu 8bucukta soylicem dedi daha soylememis megersem

Simdi arkadasi yazdi yenge kusura bakma o nobete gitti ben gittim denk gelemedik bir turlu 8bucukta soylicem dedi daha soylememis megersem
Yıllar sonra buraları okudugunda bir tebessüm yayılacak yüzüne :) her zamanın değeri ayrı aslında..

Yıllar sonra buraları okudugunda bir tebessüm yayılacak yüzüne :) her zamanın değeri ayrı aslında..
Suan baska hicbisiy dusunemiyorum bide ben onun kalbini kirinca oyle huzursuz oluyorumki anlatamam yani bu kadar güzel beklemisim yani kalp kirmak hic istemem ya

Hemen baglanabiliyor musun nasil açiolar mi hemen ne diyosun açinca

Bağlanıyorsun.. askeriyenin ismini söyleyip buyrun diyecek, sen de “ben birine ulaşamadım da acaba siz ulaşabilir misiniz merak ettik” deyince ismini bölüğünü ve senin kim olduğunu soracak. Sende ismini verip akrabasıyım dersin. Orada ismini bağırarak çağırıyor zaten, hemen gelir telefona..

Suan baska hicbisiy dusunemiyorum bide ben onun kalbini kirinca oyle huzursuz oluyorumki anlatamam yani bu kadar güzel beklemisim yani kalp kirmak hic istemem ya
Aslında kalp kırmalik birşey yok da, işte sen gelmiycem deyince gurur yapmış kendince.. gelsin bir hayırlısıyla, sonra ağız tadıyla atarsın triplerini :)

Insallah gerek kalmaz bakalim canim bekliyorum arkadasina arada bi ulasamadignda yaziorum Allahtan ona bisiy demiyor cocukta uzuldu dedm aramiz kotu birazda yumusat sen onu dedim

Insallah gerek kalmaz bakalim canim bekliyorum arkadasina arada bi ulasamadignda yaziorum Allahtan ona bisiy demiyor cocukta uzuldu dedm aramiz kotu birazda yumusat sen onu dedim

Sen yine de o arkadaşıyla çok muhattap olma kuzum. Bende ulaşamadığımda arkadaşlarına ulaştığımda çok kızıyor daha da sinirleniyor. Bir de seni kıskanıp onun için sinir olmasın. Mutlaka açar bugün, bizi de haberdar et mutlaka.

Yani oyle sohbet etmiyorum ki kuzum suan mecburiyetten yazdim kendimi yicem yoksa biliyorum cocukta yenge falan diyor hani samimiler kiskanmaz heralde suana kadar bisi demedi cunku ay ne bileyim kotu bi niyetim yokki napim

Yani oyle sohbet etmiyorum ki kuzum suan mecburiyetten yazdim kendimi yicem yoksa biliyorum cocukta yenge falan diyor hani samimiler kiskanmaz heralde suana kadar bisi demedi cunku ay ne bileyim kotu bi niyetim yokki napim

Tabi ki kötü niyetin yok kuzum, ona ne hacet.. Ben ne zaman arkadaşına ulaşsam kıskandı benimki, bir de o yüzden bir ton laf işittim. Ki sadece iki üç mesaj atmıştım onu sormak için. Tabi senin sevgilinde illa bir şey diyecek diye bir şey yok, bir de bunu düşünüp kendini üzme. Daha mesaj atma şimdilik ama bence.. Bence bi 9-10a kadar bekle hala açmazsa ara gitsin santrali.

Off ya niye boyle yapiyor hic anlamiyorum sanki ben burda cok mutluyumda bide bi konuda icim rahatladı bi tek ben degilmisim ya sanki butun sorun onda gibi davraniyor hep nazlaniyor

Off ya niye boyle yapiyor hic anlamiyorum sanki ben burda cok mutluyumda bide bi konuda icim rahatladı bi tek ben degilmisim ya sanki butun sorun onda gibi davraniyor hep nazlaniyor

Zaten askerliği biz mi yapıyoruz onlar mı belli değil:)) Birde seninki izne gelmediği için onun sıkıntısını tahmin edebiliyorum, senden de ilgi bekliyor. Gurbette çünkü. Gelince ödeşirsiniz bende sevgilime “gelince alt devremsin he ona göre” diyorum:)) 18 gününüz kaldı birazcııık daha sabret gelince her şey çok daha güzel olacak:))

Iyi diyorsun kuzum aynen oyle. Dua edin açsin telefonu suan baska bisiy istemiyorum valla ne sıkntliydi kizlar bi bilseniz 1 senede 10 yil yaslandim zaten

Iyi diyorsun kuzum aynen oyle. Dua edin açsin telefonu suan baska bisiy istemiyorum valla ne sıkntliydi kizlar bi bilseniz 1 senede 10 yil yaslandim zaten
Çünkü ortada bir emek var, ve emeksiz yemek olmaz bilirsin :) çok az kalmis hayırlısıyla gelsin inşallah beni düşün bir de ben haber alamadikca habire santrali ararım bence ahahah

Çünkü ortada bir emek var, ve emeksiz yemek olmaz bilirsin :) çok az kalmis hayırlısıyla gelsin inşallah beni düşün bir de ben haber alamadikca habire santrali ararım bence ahahah
Evet canim haklisin da ne bileyim. Ayy bu santral nasil bisi ya kim bekliyo basinda askerlerden biri mi surekli bekliyor öğrenci isleri gibi uyuz mudur acaba

Açacak merak etme..Biliyorum şuan kendi kendini yiyorsun, hiçbir şeye odaklanamıyorsun bile. Ama dediğim gibi bugün açmazsa yarın elbet açacak. Ki ne hakaret etmişsin ne bir şey, o da çok farkında da işte.. Bizimde 11.ay bitti sayılır, valla bazen tükendim diyorum kendi kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…