• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kizlar cok moralim bozuk bugun askerime biraz sinirlendm niye cevap vermiosun dedim sen bana boylr davrandigin icin seni uçaktan karsilamaya gelmicem dedim tamam haklisin dedi telefonunu komple kapatti :KK43:

Bizim de son vakitlerde tartışmalarımız oluyor sudan sebeplerle, şafak sıkıştırıyor tek sebebi bu inan.. Senin zaten sinirle söylediğini çok iyi biliyor, sadece orada daha alıngan oluyorlar. Bir de gelmesine çok az kaldı ya, son günler geçmek bilmiyordur kendisine. Bizde de telefon bin kere komple kapanıp sabaha açılmıştır:)) emin ol sabah açar telefonu, sende gönlünü alırsın güzel güzel tatlı bi mesaj at hatta şimdi..

Kizlar cok moralim bozuk bugun askerime biraz sinirlendm niye cevap vermiosun dedim sen bana boylr davrandigin icin seni uçaktan karsilamaya gelmicem dedim tamam haklisin dedi telefonunu komple kapatti :KK43:
Canım hatırladığım kadarıyla az kalmıştı kavusmaniza, inan sudan sebep bu isteyerek cevap vermemezlik yapmamıştır orası sivil gibi değildir ki... Yapma öyle canimcim arkadaşın dedigi gibi şöyle güzel tatlis bir mesaj at olur mu :)

Bizim de son vakitlerde tartışmalarımız oluyor sudan sebeplerle, şafak sıkıştırıyor tek sebebi bu inan.. Senin zaten sinirle söylediğini çok iyi biliyor, sadece orada daha alıngan oluyorlar. Bir de gelmesine çok az kaldı ya, son günler geçmek bilmiyordur kendisine. Bizde de telefon bin kere komple kapanıp sabaha açılmıştır:)) emin ol sabah açar telefonu, sende gönlünü alırsın güzel güzel tatlı bi mesaj at hatta şimdi..
Sabah açar diyorsunuz yani ne bileyim cok sinirlendim yazdim oyle çat diye telefonunu kapatti o da sinirlendi galiba :( @Kurk Mantolu Madonnaa

Sabah açar diyorsunuz yani ne bileyim cok sinirlendim yazdim oyle çat diye telefonunu kapatti o da sinirlendi galiba :KK43: @Kurk Mantolu Madonnaa

Açar mutlaka.. Bizde de öyle oluyor bazen, dayanamayıp açtı hep. Boşuna canını sıkma hiç.. Neden tartışmıştınız ki?

Ya ben kendi kendime sinirlendim gibi bisiy aslinda önemli bisiy olmadi. Hâlâ acmadi telefonunu :KK43:
Muhtemelen cevap geç gelince, ya da cevap vermeyince trip attın di mi. Ben de çok yapıyorum onu ama aslında gereksiz trip atiyoz :) canım bekle, er ya da geç açacak telefonu sen biraz meşgul et bugün kendini

Muhtemelen cevap geç gelince, ya da cevap vermeyince trip attın di mi. Ben de çok yapıyorum onu ama aslında gereksiz trip atiyoz :) canım bekle, er ya da geç açacak telefonu sen biraz meşgul et bugün kendini
Evet o tarz bir sey oldu ama bu kadar niye kapali tuttuki sanki ucaktan inince gelcegmi bilmiyor mu yani sinirle soyledigmi bilmesi lazim. Oyalayamiorum icim hic rahat degil suan:(

Evet o tarz bir sey oldu ama bu kadar niye kapali tuttuki sanki ucaktan inince gelcegmi bilmiyor mu yani sinirle soyledigmi bilmesi lazim. Oyalayamiorum icim hic rahat degil suan:KK43:
Bir iki saate açar telefonu :) erkekler bizim gibi değil ki çözüm odaklı değiller zora gelince tribe bağlayınca kaçıyorlar :) içini rahat tut canım

Hic bu kadar yapmaz açar normalde sabah en kotu hatta uzun zamandir kapamiyodu ya kotu oldum baya
Canım benim muhtemelen çok kızgın. Ben seni öyle iyi anlıyorum ki. O da kendince kızgın. Ama dediğim gibi bir iki saate açar. Perşembe günüydü sanırım ben de bir şeye kızdım birkaç saat teli kapatmistim haksız yere. Bazen böyle çözüm olabilecegini sanıyoruz.

Canım benim muhtemelen çok kızgın. Ben seni öyle iyi anlıyorum ki. O da kendince kızgın. Ama dediğim gibi bir iki saate açar. Perşembe günüydü sanırım ben de bir şeye kızdım birkaç saat teli kapatmistim haksız yere. Bazen böyle çözüm olabilecegini sanıyoruz.
Ya ben boyle yapinca deliriyorum yani tamam kizarsin sabah acarsin gecer kizginligin saat kac olmuş açmıyor cok kotuyum ya

Ya ben boyle yapinca deliriyorum yani tamam kizarsin sabah acarsin gecer kizginligin saat kac olmuş açmıyor cok kotuyum ya
Anlıyorum canım sonuna kadar haklısın, o da şuan kendini haklı görüyor.. dediğim gibi kızmış kendince bir iki saate açar. Açınca teli trip atma, neden diyeceksin gördüğün üzere triple çözüm olmuyor. Güzel güzel anlatirsin, dün için de gönlünü alırsın..

Back