Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Zatenbu askerlerin telefonlarından ne istiyorlar anlamıyorum. Normal kullandıkları müddetçe kullansınlar yani. Uzaktalar sonuçta ve tek iletişim aracımız ya

Ben hiç mi hiç anlamıyorum. Şoför olduğu için kullanmak zorundaymış allahtan ama yine konuşamıyoruz o ayrı. İletişimsizlikten psikolojileri bozulsun ölsünler istiyorlar herhalde.

Ben hiç mi hiç anlamıyorum. Şoför olduğu için kullanmak zorundaymış allahtan ama yine konuşamıyoruz o ayrı. İletişimsizlikten psikolojileri bozulsun ölsünler istiyorlar herhalde.
Biraz zaman sonra gizli konuşmalara başlar herhalde. Şimdi yeni olduğu için rahat değildir alışması gerek. Tamam kötüye kullananlar oluyormuş ama ona ceza ver bütün koğuşa niye ceza veriyorsun ki . Bir ara komutanı bile aramayı niyetlenmiştim ya

bir kişi yanlış yapınca tüm koğuşa ceza veriliyor çok saçma... Bizde de şu var; birkaç kişi sıkıntı çıkarmış tüm koğuşa çarşı cezası verilmiş 2 haftada bir çarşıya çıkacaklar neyse şükür ki telefon cezası vs gelmedi

Çarşı sıkıntısı bizde de var 1 aydır çıkamıyorlar yazık ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…