Şafak 22 EdirneBiri bana sabrın sonu selamet desin lütfennn
Az daha sabır güzel günler sizi bekliyor. Güneş tepeden doğmaya başlamış artıkŞafak 22 EdirneBiri bana sabrın sonu selamet desin lütfennn
Zatenbu askerlerin telefonlarından ne istiyorlar anlamıyorum. Normal kullandıkları müddetçe kullansınlar yani. Uzaktalar sonuçta ve tek iletişim aracımız ya
Biraz zaman sonra gizli konuşmalara başlar herhalde. Şimdi yeni olduğu için rahat değildir alışması gerek. Tamam kötüye kullananlar oluyormuş ama ona ceza ver bütün koğuşa niye ceza veriyorsun ki . Bir ara komutanı bile aramayı niyetlenmiştim yaBen hiç mi hiç anlamıyorum. Şoför olduğu için kullanmak zorundaymış allahtan ama yine konuşamıyoruz o ayrı. İletişimsizlikten psikolojileri bozulsun ölsünler istiyorlar herhalde.
Biraz zaman sonra gizli konuşmalara başlar herhalde. Şimdi yeni olduğu için rahat değildir alışması gerek. Tamam kötüye kullananlar oluyormuş ama ona ceza ver bütün koğuşa niye ceza veriyorsun ki . Bir ara komutanı bile aramayı niyetlenmiştim ya
Çarşı sıkıntısı bizde de var 1 aydır çıkamıyorlar yazık ya.bir kişi yanlış yapınca tüm koğuşa ceza veriliyor çok saçma... Bizde de şu var; birkaç kişi sıkıntı çıkarmış tüm koğuşa çarşı cezası verilmiş 2 haftada bir çarşıya çıkacaklarneyse şükür ki telefon cezası vs gelmedi
Maşallah bitmiş olmuş canım. Geri sayıma az kalmışŞafak 20 DenizliMaşallah diyin kizlar
Nişanlımın Doğum gününe ne alsam acaba diye düşünüyorum sen nasılsınKızlar nasılsınız, nasıl gidiyor?
Nişanlımın Doğum gününe ne alsam acaba diye düşünüyorum sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?