• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Merhaba kızlar 7 Ağustos 2016 da tokat erbaa da askerlik yapan tanıdığınız varsa lütfen benimle irtibata geçebilir misiniz?
Kardeşim vefat etti intihar diye gönderdiler cenazesini 7 Ağustos günü nöbet tutarken tam.nöbet bitiyor gece 2 de kardeşim çeneye yakın mesafeden kursunlanarak öldü. Ölümün intihar olduğuna ailece inanmıyoruz bu nedenle burada duyan bilen varsa Allah rizasi için bana yazsın.
Anne ve babam 1 buçuk yıldır perişan halde :(hamileyken kardeşim in ölümü ile sarsildik şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Hayırlı ve güzel haberler bekliyorum :(

Merhaba kızlar 7 Ağustos 2016 da tokat erbaa da askerlik yapan tanıdığınız varsa lütfen benimle irtibata geçebilir misiniz?
Kardeşim vefat etti intihar diye gönderdiler cenazesini 7 Ağustos günü nöbet tutarken tam.nöbet bitiyor gece 2 de kardeşim çeneye yakın mesafeden kursunlanarak öldü. Ölümün intihar olduğuna ailece inanmıyoruz bu nedenle burada duyan bilen varsa Allah rizasi için bana yazsın.
Anne ve babam 1 buçuk yıldır perişan halde :KK43:hamileyken kardeşim in ölümü ile sarsildik şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Hayırlı ve güzel haberler bekliyorum :KK43:

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm :( bahsettiğiniz tarih ve yerde askerlik yapan bi yakınım, tanıdığım yok umarım en yakın zamanda doğrular gün yüzüne çıkar :dua:

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm :KK43: bahsettiğiniz tarih ve yerde askerlik yapan bi yakınım, tanıdığım yok umarım en yakın zamanda doğrular gün yüzüne çıkar :dua:
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah buluruz inşallah ölümün adına intihar denmesi canımizi çok yakıyor :(

309.gif
ŞAFAK 138
309.gif

Gelsen sarılsak
Üstüm başım sen koksa...

Ah bu cezalar.. Akşam yine telefon cezası aldılar. Artık her telefon cezasında yüreğim paramparça oluyor. Dayanayım diyorum bu günlerde geçecek ama bazen sabrımın bittiğini hissediyorum...

Aslında askeriye de kamerasız telefon yasak değil canısı ama işte askerde mantık arama diye de boşuna dememişler :/ ne zamana kadar sürüyor peki bu ceza uzun sürüyor mu

Aslında askeriye de kamerasız telefon yasak değil canısı ama işte askerde mantık arama diye de boşuna dememişler :/ ne zamana kadar sürüyor peki bu ceza uzun sürüyor mu
Evet aynen öyle malesef. Belli olmuyor yazın yarısı cezalı geçmişti resmen. Şimdi de öyle olur diye korkuyorum. :(

Back