- 12 Nisan 2016
- 665
- 918
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haber var mı canım askerindenBugün haber alamadım ya.Böyle habersiz beklemek ne kadar da zor
Allahım yardım et
![]()
ceza bitti canım çok şükürHaber var mı canım askerinden
Ohh iyi canım hadi gözünüz aydın :))ceza bitti canım çok şükür![]()
Elbet bir gün bitecek bu askerlikte. Konuşma konusunda ilk aylar böyle oluyor düzelir inşallah.Şafak 316
Mehtap 19
Zaman durdu sanki saniyeler saliselerde takılı kaldı gibi. Gelse zaman gitsem koklasam doya doya. Artık ne haber alabiliyorum doğru düzgün ne de sesini duyabiliyorum. Makam şoförlüğünü hiç mi hiç sevmedim. Bitsin artık bu askerlik!
Elbet bir gün bitecek bu askerlikte. Konuşma konusunda ilk aylar böyle oluyor düzelir inşallah.
Anladım inşallah işler hallolur da rahat edersiniz az da olsa. Bazen herkesin dedikleri pek tutmayabiliyor. Daha yeni ye birde biraz zaman geçsin alt devreleriniz gelince rahatlar inşallah.Acemi birliğinde bu konuda çok rahattık sıkıntı yaşamadık telefon serbestti çok rahat mesajlaşıyor, konuşuyorduk.
Şimdi usta birliğinde telefon yasak istemiyor komutanlar. Bu hafta şoförlük yapmaya başladı henüz. İlk 2 hafta garajda durdu o zaman konuşabiliyorduk yine. Güya şoförlük rahat istediğiniz gibi konuşursunuz boş zamanı çok oluyor diyorlardı. Yok öyle bir şey şuanlık. İlerleyen zamanlarda rahatlar inşallah.
Anladım inşallah işler hallolur da rahat edersiniz az da olsa. Bazen herkesin dedikleri pek tutmayabiliyor. Daha yeni ye birde biraz zaman geçsin alt devreleriniz gelince rahatlar inşallah.
Hımm anladım işte biraz zaman geçsin bakalım inşallah düzelir. Bizde devrecilik vardı baya sorunlar yaşadık şimd onlar gidince az da olsa rahatladık. Umarım düzelir herşey. Bir de yerden yere fark ediyor işte. Rahat dedikleri yerde olmadık sorunlar oluyor.İnşallah rahatlar. Daha geçen gün eniştemle konuşmuştum o demişti komutan nerde o orda komutanı istediği yere bıraktıktan sonra arabada bekler rahat olur diye içim rahatlamıştı. Şimdi olmayınca üzülüyor insan. Devrecilik yok bulunduğu yerde. Zaten hepi topu 60 kişiler bulundukları yerde. Yani üst devreleri de telefon kullanamıyorlar öyle rahatça. Mesela acemideyken telefon gece gündüz yanlarında bulunabiliyordu. Burada dolapları var akşamları orada bırakmak zorundalar.
Hımm anladım işte biraz zaman geçsin bakalım inşallah düzelir. Bizde devrecilik vardı baya sorunlar yaşadık şimd onlar gidince az da olsa rahatladık. Umarım düzelir herşey. Bir de yerden yere fark ediyor işte. Rahat dedikleri yerde olmadık sorunlar oluyor.
Zatenbu askerlerin telefonlarından ne istiyorlar anlamıyorum. Normal kullandıkları müddetçe kullansınlar yani. Uzaktalar sonuçta ve tek iletişim aracımız yaKomutanların telefon kullanma yasağı olmasa devrecilik olsa daha iyi emin ol. Hiç değilse konuşma zamanınız daha çok oluyor. İnşallah zamanla rahatlarız biz de.
Kızlar bilmiyorum ya. Daha önce de yazdım buraya. Benim gerekli gereksiz çok trip atma huyum var. Şuan bile bazen işten güçten çok fazla konusamazken onu suçluyorum. E şimdi hoşgörüyor. O zaman da konusamayinca ben delirip trip atarsam, ya da öyle haberlesemezsek diye çok korkuyorum...
Bugün mesela işten çıkışta aradı konuştuk, her işten çıkışta konusuruz. Sırf benimle enerjik konuşmadığı için trip attım halbuki çok yorgun işten bile geç çıkabildi. Alttan aldı aldı en son "yalnız çok yorgunum farkında misin" dedi orda bir dank etti tabi bana geri vites yaptimSevgilin askere gittiğinde bu huyunu törpülemen gerekiyor. Çünkü her an ulaşmak mümkün değil, ya da orada yorulacak sabahtan akşama kadar kendini yatağa bile zor atacak bazen. Bazen günde 5 dakika konuşabileceksiniz, bazen 1 saat, bazen ceza olursa hiç. Ama mutlaka sana zaten bir şekilde haber verecektir ankesörlü var, santral var en basiti:)) O orada zaten gurbette olduğu için sen de üstüne gereksiz yere trip atarsan psikolojisi mahvolur..
Bugün mesela işten çıkışta aradı konuştuk, her işten çıkışta konusuruz. Sırf benimle enerjik konuşmadığı için trip attım halbuki çok yorgun işten bile geç çıkabildi. Alttan aldı aldı en son "yalnız çok yorgunum farkında misin" dedi orda bir dank etti tabi bana geri vites yaptimkıyamam ben onun piskolojisine onu öyle mutlu etmek isterken nasıl bu kadar trip atıp ara bozucu oluyorum anlamadım :) ama bu askerlik gözümde çok büyüyor
Birazcık olsa neyse ben çok abartiyorum yaa :) bak ne güzel dedin huzur veren huzur bulur. O da bana catacak böyle gidersem az kaldı, zaten diyo bak sen benim tersime denk gelmedin gelme de :) haklısın canım iyi düşüneyim iyi olsun ::))Oyy yapma kuzum, tripleri birazcık abartıyormusun neHuzur veren huzur bulur.. bende bir ara çok tripliydim, gık dese trip.. Sonra bir gün illallah edince bi yusuf yusuf oldum sorma.. anladım o zaman kaybedeceğimi tutuştu eteklerim
Askerliği şimdiden düşünme bence, daha çook var. O zamana kadar güzel güzel anılar biriktirin.