Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Biliuorum kuzum biliyorumm 1 gunun bile degeri cok sizde biliyorumm komutaniyla konussun ozur falan dilesin hani belkii affeder sey yapar oluyo kuzum malesef beni sevdigim rutbeli telefonu derse girdirdi diye carsi cezasi yedi cikamadi gecen haftaa yanii

Ya cok sacma degil mi telefonu al nöbet cezasi ver baska ceza ver, cok buyuk haksizlik oyle uzgunum ki suan

Ya cok sacma degil mi telefonu al nöbet cezasi ver baska ceza ver, cok buyuk haksizlik oyle uzgunum ki suan
Canım üzüldüm ya bu askeriyede gerçekten mantık aramıyorum artık. Geçen biz de nerdeyse ceza alıyordu komutanla konuştu da öyle artık insafamı geldi neyse tutanak tutmamıştı. Üzme diyeceğim kendini ama elinde değil o işte

Ya kızlar aklıma takılan bir konu var daha doğrusu beni düşündürüp sinir eden. 2 Haziranda nişanlımın yemin törenine gitmiştik. Annesi, babası, kaynım, eltim ve onun kızı. Giderken de fotoğraf makinesi götürmüştük. Bir kaç fotoğraf çekindik işte sonra makine kaynımda. Şu zaman oldu hala resimliri vermedi. Geçen evlerine gittiğimizde onlar bilgisayarda bilgisayar da kayınvalidenin evinde dedi. Ben sana atacağım diyor. Tekrar tekrar istemekten çekiniyorum ya bir ay daha geçti. Alt tarafı resimleri alıp whatsaptan atacak bu kadar zor sanki.

İnsanları anlamak zor

Ben bi art niyet hissetmedim bence hep bi kargasaya falann gelmistir unutulmustur mesela benimde buna benzer bi olayim oldu kaynim nisanlim istemede kahve icerken cekmisti eltime 2 defa dedim gonder diye hala gondermedii yani hep bi seye geldi o yuzden bence kotu dusunup onlara kendini doldurma bence canim onlarla bi omur gecireceksin

Bende öyle düşünüyorum ama sürekli söyledim vermeyince bir şey mi geldi acaba başına diye düşünmeye başladım.

Bende öyle düşünüyorum ama sürekli söyledim vermeyince bir şey mi geldi acaba başına diye düşünmeye başladım.
Tabiki oyle dusunmekte haklisin birazda onlarin sorumsuzluguu askerine soyle o soylesin onlara bence oyle daha etkili olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…