- 12 Nisan 2016
- 665
- 918
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsınız kızlar. Neler yapıyorsunuz ?
Bende aynı sıkıntıdan patladım resmen.İşteyim canım ve acayip sıkılıyorum zaman geçirmeye çalışıyorum sen napıyorsun![]()
Biraz saçmalamışlar onlarda sonuçta nişanlını görmek için gidilmiyor mu onlar gezmeye gidecek sanırım. Sanırım kız kardeşi de görsün diye yapıyorlar yer yok mu sende gitsen.Benm morelim bozuk birsey yapasimda gelmiyor... Hafta sonu nisanlimin yanina gidecek ailesi... Ama kv. Sen cok gördün oralari deyip gorumcemi götürecekmiş o gormemis oralari... Ben nisanlimi gorem diyom onlar il görmek istiyor uffff....
maalesef yer yok olan yere gorumcemi yerlestirmisler... Nisanlima solesem soyleme supriz yapcaz dediler bide yani evci iznine cikarcaklardi ... Cok iyi olurdu gitsem uf yaBiraz saçmalamışlar onlarda sonuçta nişanlını görmek için gidilmiyor mu onlar gezmeye gidecek sanırım. Sanırım kız kardeşi de görsün diye yapıyorlar yer yok mu sende gitsen.
hımm anladım evet gidip görmek güzel olurmuş ama onlar gidince zaten nişanlınız sizi soracaktır. başka zaman gidecekler mi pekimaalesef yer yok olan yere gorumcemi yerlestirmisler... Nisanlima solesem soyleme supriz yapcaz dediler bide yani evci iznine cikarcaklardi ... Cok iyi olurdu gitsem uf yagorumcemde cocuk degilki 20 yaşında...
hayir bu son gidişleri... Yanlizda gidebilirim ama görüş zamanimiz ailesininki ile bir olmuyor ailesi ile gidince 2 bucuk gun gorebiliodum ... Yanlız en fazla 2 saat ... Terör bolgesi diye hafta sonu carsi izinleride yok... Takiii gelene kadar goremicem...hımm anladım evet gidip görmek güzel olurmuş ama onlar gidince zaten nişanlınız sizi soracaktır. başka zaman gidecekler mi peki
kız kardeşi hiç gitti mi peki. Belki son defa gidince kızkardeşini görsün demiş olabilirler.hayir bu son gidişleri... Yanlizda gidebilirim ama görüş zamanimiz ailesininki ile bir olmuyor ailesi ile gidince 2 bucuk gun gorebiliodum ... Yanlız en fazla 2 saat ... Terör bolgesi diye hafta sonu carsi izinleride yok... Takiii gelene kadar goremicem...
amaçları o olsa zaten bende birşey demem fakat amaçları farklıkız kardeşi hiç gitti mi peki. Belki son defa gidince kızkardeşini görsün demiş olabilirler.