Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

mickey-mause-94.gif
ŞAFAK 175
mickey-mause-94.gif

Başka bir şehirde de olsa,
Nefes alsa şükredersin, bazen
o kadar seversin işte...:KK36:
not: şafağı karıştırmışım ya:KK53:

Akilli telefondur o yuzden uzatma vermislerdir cunku doguda oldugu icin Bysa Bysa in sevdigi o yuzden yasak yok ama akilliysa ondan ceza yemistir :KK43:
Akilli evet ya boyle bi şans var mi 7 gun bana ne demek biliyomusunz Allahim biz cabuk gelsin diye izne bile gelmedi boyle haksızlık yok ya agliyorum su an

Akilli evet ya boyle bi şans var mi 7 gun bana ne demek biliyomusunz Allahim biz cabuk gelsin diye izne bile gelmedi boyle haksızlık yok ya agliyorum su an
Canim seni cok iyi anlayabiliyorum neler yasadiginida biliyorumm. Ama olan olmuss yasanmiss daha kotu seyler olsaydi daha fazla ceza verselerdi nolcakti buna sukir kuzum uzulme dicem ama elinde degil biliyorum :(

Canim seni cok iyi anlayabiliyorum neler yasadiginida biliyorumm. Ama olan olmuss yasanmiss daha kotu seyler olsaydi daha fazla ceza verselerdi nolcakti buna sukir kuzum uzulme dicem ama elinde degil biliyorum :KK43:
Ya kuzum en iyi sen biliyosun erken gelsin diye izne bile gelmedi ben 8 9 aydir yuzunu bile gormuyorum saatleri bile sayarken bi hafta ceza veriliyor haksizlik bu ya telefonu alsin niye ceza veriyor askerlik bunun icin uzatilr mi herkes kullaniyor sonucta valla cok uzgunum suanda

Back