- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk defa dinleyip çok beğendimAyy bizim şarkımız bu![]()
Sözleri resmen bizleri askerlerimizi yarenlerini anlatıyo :)ilk defa dinleyip çok beğendim![]()
evet bizler için yazılmış sanki :)Sözleri resmen bizleri askerlerimizi yarenlerini anlatıyo :)
Akilli telefondur o yuzden uzatma vermislerdir cunku doguda oldugu icinAy ya kartini almismi bari icinden
Akilli evet ya boyle bi şans var mi 7 gun bana ne demek biliyomusunz Allahim biz cabuk gelsin diye izne bile gelmedi boyle haksızlık yok ya agliyorum su anAkilli telefondur o yuzden uzatma vermislerdir cunku doguda oldugu icinBysa in sevdigi o yuzden yasak yok ama akilliysa ondan ceza yemistir
![]()
bnmki mardinde ve androiddiAkilli telefondur o yuzden uzatma vermislerdir cunku doguda oldugu icinBysa in sevdigi o yuzden yasak yok ama akilliysa ondan ceza yemistir
![]()
Off offBnm nisanlimda yakalatti ama uzatma vermedilerdi gecmis olsun gercekden cok uzuldum![]()
Canim seni cok iyi anlayabiliyorum neler yasadiginida biliyorumm. Ama olan olmuss yasanmiss daha kotu seyler olsaydi daha fazla ceza verselerdi nolcakti buna sukir kuzum uzulme dicem ama elinde degil biliyorumAkilli evet ya boyle bi şans var mi 7 gun bana ne demek biliyomusunz Allahim biz cabuk gelsin diye izne bile gelmedi boyle haksızlık yok ya agliyorum su an
Tamam ama yakalatmadigi surece tabiki kullanabilir benim sevdigimde sirnaktaydi her aksam akilli telefonu toparaga gomuyodu tellefon serbest ama normal serbest akilliya ceza verirlerbnmki mardinde ve androiddi
Ya kuzum en iyi sen biliyosun erken gelsin diye izne bile gelmedi ben 8 9 aydir yuzunu bile gormuyorum saatleri bile sayarken bi hafta ceza veriliyor haksizlik bu ya telefonu alsin niye ceza veriyor askerlik bunun icin uzatilr mi herkes kullaniyor sonucta valla cok uzgunum suandaCanim seni cok iyi anlayabiliyorum neler yasadiginida biliyorumm. Ama olan olmuss yasanmiss daha kotu seyler olsaydi daha fazla ceza verselerdi nolcakti buna sukir kuzum uzulme dicem ama elinde degil biliyorum![]()