- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
bir an hiç bitmeyecek gibi geliyorinsallah tabikide gorursunuz... Biraz sabir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir an hiç bitmeyecek gibi geliyorinsallah tabikide gorursunuz... Biraz sabir![]()
hâlâda bitmiycek gibi... Rabbim canlarini sağ etsin ...bir an hiç bitmeyecek gibi geliyor
Amin öyle tabi. Evet sonunu düşünüp avunuyoruz işte..hâlâda bitmiycek gibi... Rabbim canlarini sağ etsin ...
Ozlem olmayınca kavuşmanın manasi yok deyip kndimizi avutuyoruz is de...![]()
ayyy ne guzel demi kiz gidisi zor oluyo haKızlar bugun sevgilimle bulustuk izne geldi. Of sanki askerliği bitmiş gibi geldi bana harika bi gündü çok mutluyum![]()
ne güzel canım ya doya doya hasret giderinKızlar bugun sevgilimle bulustuk izne geldi. Of sanki askerliği bitmiş gibi geldi bana harika bi gündü çok mutluyum![]()
Evet iki aydır ayrıydık çok güzel olduu keşke hiç gitmese bazen bitmicek gibi geliyor bakalım son 5 ayayyy ne guzel demi kiz gidisi zor oluyo hatadini cikarrrrrrrrrrr keske bnmkide gelseeeeeeee
![]()
hayirli tezkereler insallahEvet iki aydır ayrıydık çok güzel olduu keşke hiç gitmese bazen bitmicek gibi geliyor bakalım son 5 ay![]()
bitmezDaha yeni gitti benimki bahriyeli iskenderun 3 kasımda teslim oldu 24 kasımda yemin töreni var 12 ay nasıl biterrr
Yaaa benimkide acemilik iskenderundaaa ne güzel tesadüf oluyor burdaKızlar hepinize şimdiden hayırlı teskereler.
Biz de dün alaya teslim olduk. İşlemlerden geçerlerken nişanlım sahil güvenlik görünüyormuş öyle demişler. Mesleklere göre de not alıyorlar ya orada E sınıfı ehliyeti olduğu için otobüs şoförü yazmışlar.
Acemiliğimizi İskenderun'da yapıyoruz yine yüksek ihtimalle deniz kenarında bir ilde olacağız usta birliğinde fakat otobüs şoförleri nasıl oluyor, askerleri bildiğimiz bu İETT otobüsleri gibi büyük otobüslerle çarşıya mı götürüyorlar yoksa operasyona vs mi götürüyorlar yani ne yapıyorlar bilen veya otobüs şoförü olarak yapan varsa bana yardımcı olur musunuz lütfen.
Askeri taşıyan araçlara saldırdıkları, suikast kurdukları için korkuyorum. Rabbim tüm askerlerimizi korusun inşallah benim askerimi de korusun. Amin.
Bitmez gibi amaaa inşallah canım çok sağ olbitmez
Saka saka sabirla inşallah ....
Hayırlı teskereler![]()
Yaaa benimkide acemilik iskenderundaaa ne güzel tesadüf oluyor burda
Allah kavuştursun. Öyle yada böyle geçip gidecek işte. ilk başlar her ne kadar geçmiyor gibi gelse de geçecek bu zamanlar daDaha yeni gitti benimki bahriyeli iskenderun 3 kasımda teslim oldu 24 kasımda yemin töreni var 12 ay nasıl biterrr
Allah kavuştursun bitmez gibi geliyor ama zaman geçiyor tez zamanda kavuşmak nasip olsun hepimizeDaha yeni gitti benimki bahriyeli iskenderun 3 kasımda teslim oldu 24 kasımda yemin töreni var 12 ay nasıl biterrr