- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
Öyledir tabi bitirip geldi sonuçta tekrar göndermek zor olmuştur.Ne kadar zor olsa da alışırsın canım. Bu günleri atlatıp yuvanızı kurarsınız.Insallaah canim benimmaskerken beklemek daha iyiydi sanki ama boylee gercekten cok agir yaa 1 ayi gecti ama alisamadim ozlemek cok agirr ilk defa bu kadar hissetimm
Insallah canimm benim
Dıyarbakir ergani de eşim asker çıkan yangından zehirleniyo hastaneye kaldiriyolar ben bunu eşim ayilip kendine gelince suan bi mesajla öğreniyorum iyi mi nasıl bimiyorum nolur dua edin Allah rızası için
Şimdi konuştum "iyiyim serum bitti tahlil sonuçları bekliyorum komutan geliyo müsait olunca aricam" dedi buna da şükür iyi olduğunu biliyorum inşallah dediği gibidir :-(Canım çok üzüldüm Allah ordaki askerlere acil şifalar versinşuan nasıl iyi mi peki
Şimdi konuştum "iyiyim serum bitti tahlil sonuçları bekliyorum komutan geliyo müsait olunca aricam" dedi buna da şükür iyi olduğunu biliyorum inşallah dediği gibidir :-(
Benim askerimde diyarbakirda asker ve telefonu kapali hangi ilcesi bu erganiye cok yakin benm askerim kayapinardaDıyarbakir ergani de eşim asker çıkan yangından zehirleniyo hastaneye kaldiriyolar ben bunu eşim ayilip kendine gelince suan bi mesajla öğreniyorum iyi mi nasıl bimiyorum nolur dua edin Allah rızası için
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canımŞimdi konuştum "iyiyim serum bitti tahlil sonuçları bekliyorum komutan geliyo müsait olunca aricam" dedi buna da şükür iyi olduğunu biliyorum inşallah dediği gibidir :-(
az kalmış :)Son 5 haftaa
Banaa hic oyle gelmiyo guzelimaz kalmış :)
ŞAFAK 193
Bir umutla beklediğim,
en güzel yarınımsın...
Bana sanki azalmamış gibi geliyor çok özledim yarimi yaBaya azalmış kuzu şafağınız
Evet 300 lere göre daha çabuk bitti sanki.Şafak 304200lere son 4 umarım 200ler çabucak geçer gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?