Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Insallaah canim benimm askerken beklemek daha iyiydi sanki ama boylee gercekten cok agir yaa 1 ayi gecti ama alisamadim ozlemek cok agirr ilk defa bu kadar hissetimm
Öyledir tabi bitirip geldi sonuçta tekrar göndermek zor olmuştur.Ne kadar zor olsa da alışırsın canım. Bu günleri atlatıp yuvanızı kurarsınız.

Dıyarbakir ergani de eşim asker çıkan yangından zehirleniyo hastaneye kaldiriyolar ben bunu eşim ayilip kendine gelince suan bi mesajla öğreniyorum iyi mi nasıl bimiyorum nolur dua edin Allah rızası için

Dıyarbakir ergani de eşim asker çıkan yangından zehirleniyo hastaneye kaldiriyolar ben bunu eşim ayilip kendine gelince suan bi mesajla öğreniyorum iyi mi nasıl bimiyorum nolur dua edin Allah rızası için

Canım çok üzüldüm Allah ordaki askerlere acil şifalar versin şuan nasıl iyi mi peki

Canım çok üzüldüm Allah ordaki askerlere acil şifalar versin şuan nasıl iyi mi peki
Şimdi konuştum "iyiyim serum bitti tahlil sonuçları bekliyorum komutan geliyo müsait olunca aricam" dedi buna da şükür iyi olduğunu biliyorum inşallah dediği gibidir :-(

Şimdi konuştum "iyiyim serum bitti tahlil sonuçları bekliyorum komutan geliyo müsait olunca aricam" dedi buna da şükür iyi olduğunu biliyorum inşallah dediği gibidir :-(

Öyledir canım içini ferah tutmaya çalış saklamamıştır daha kötü olsa zaten sesinden falan anlarsın daha iyi olur inşallah tez zamanda

Benim askerimde diyarbakirda asker ve telefonu kapali hangi ilcesi bu erganiye cok yakin benm askerim kayapinarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…