Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Canim yaaa simdi rapor almak o kadaf zorlastirdi ki vermiyolar yani. Sinirlenmen gayet normal belki herseyini ona gore ayarladin ama bunda da var bi hayir oyle dusun guzelimm
Sinirlerim bozuluyo artık sözlü sayılırız aileler tanıştı 1 şubatta işe başlaması lazım martta nişanımız olucaktı resmen yavaş yavaş heveslenmeye başladığımda hep aynı şey oluyo hep bişey çıkıyo. onada kızamıyorm kızıp ağlamak istiyorum ama hiçbişey içimden gelmiyo

Sinirlerim bozuluyo artık sözlü sayılırız aileler tanıştı 1 şubatta işe başlaması lazım martta nişanımız olucaktı resmen yavaş yavaş heveslenmeye başladığımda hep aynı şey oluyo hep bişey çıkıyo. onada kızamıyorm kızıp ağlamak istiyorum ama hiçbişey içimden gelmiyo
Canimm oyle oluyo hep hepimizin oluyo bazi seyleri planladigimizda inan olmuyo tabiki sinirlenmekte haklisin birazcik ertelemis olucaksiniz o kadar en dogru ne zamansa sizin icin insallaah o zaman olur guzelimm

Kizlar ben gecen hafta saat yollamistim ya askeriyeye persembe gunu kargo gidiyor aksaminda sordum gelmedi mi diye kargolari almislarda kargoyu getiren uzman asker burda degil ondan nizamiyeye getrmemislerdir dedi sonra bugun bi daha sordum başka bi cevap verdi yani baska bi konuyu acti cevap bile vermedi aklima bisiler geliyor acaba bunlari sınıra falanmi yolladilar diyarbakirdan ya ondan mi sakliyo benden olabilrmi oyle bisiy

2e46847d.gif
ŞAFAK 189
2e46847d.gif

Dışarıya yağmur
Yüreğime hasret
Fikrime sen...
Nasıl yağıyorsunuz üçünüz birden
Bir bilsen...

Kızlar benim askerim normalde 93 günü kalmıştı ama ameliyat olucak diye biz hep 30 gün atmıştık. bugün hastaneye gitti ameliyatlık bişeyin yok demiş doktor normalde kasık fıtığı vardı. şimdi o kadar sinirliyim o kadar çok üzgünüm ki tarif edemem oda üzgün ve yıprandı ama ben şuan sinirlerime hakim olamıyorum tam 10 ay boyunca 1 ay erken gelicek diye sevinirken şimdi yine 1 ay eklendi :KK14::mad::mad::mad::mad:
ayni durumami gelecez acaba bizde oyle hayal edioruz 3 ayimiz var 1 ay ordan gidecek 2 ay kalacak dioruzEn Büyük TÜRKİYE

kızlar ya instegrama bakıyordum kavuşan çiftleri görünce fena oldum ya :KK61: iyice ağlak oldum ya :KK43:

Canım zor ama bu işler sırayla oluyor sen sevdiğinleyken onlarda ayrılardı. Birileri geliyor, birileri gidiyor.. zor ama bitiyor döndüğünde bu kadar eziyet etmeseydim kendime diyeceksin ben kendim için konuşayım o zamanlar öyle göremiyorsun ama sonradan boşuna üzmüşüm kendimi hepsi geçti bak dedim. İnan dönünce gerçek hayata dönüyorsun daha zor iş, güç meselesi. Hayal ettiğin şeyler bazen istediğin gibi olmuyor, gerçekler yıpratıyor. Belki saçma gelecek ama diyorum ya bazen ne çabuk geçmiş diyorum. Bir sene önce bugün aynı senin yaşadığın duyguları yaşıyordum hep bir sene sonra nasıl olur diye düşünürdüm. Geçiyormuş, geçicek elbet kendini üzme. Bana biri böyle dese sana kolay tabi demesi diye düşünür gıcık olurdum. Nitekim böyle diyenlerde oldu oldumda:)) Ama inan yaşadığımdan diyorum bir sene sonra bana hak vereceğinden eminim. Üzme bu kadar kendini :KK15:

Back