Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kızlar ya ben çok özledim yarimi gitme imkanım olsa gideceğim ama ne annem izin verir ne ben gidebilirim. Sayılar azaldıkça özlemim dahada artıyor. Ortalıkta ruh gibi dolaşıyorum artık hiçbir şey mutlu etmiyor bir tek sevdiğimi istiyorum ben :KK61: Daha önümüzde altı ay var sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor. Çarşıda bile yan yana olan çiftleri görünce fena oluyorum ne yapacağım ben böyle.

Kızlar ya ben çok özledim yarimi gitme imkanım olsa gideceğim ama ne annem izin verir ne ben gidebilirim. Sayılar azaldıkça özlemim dahada artıyor. Ortalıkta ruh gibi dolaşıyorum artık hiçbir şey mutlu etmiyor bir tek sevdiğimi istiyorum ben :KK61: Daha önümüzde altı ay var sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor. Çarşıda bile yan yana olan çiftleri görünce fena oluyorum ne yapacağım ben böyle.
Caniimm benim yaa oyle oluyo hep banada oyle oluyo suan ama geciyo inan gelince o gunlerin canina okuyosun inan baak bizde askerde ne zaman onu yanimda hissettiysem o ani hep yasadik. Askerligin en guzel yani hasret gercekten ben geldiginde diyorum hasret gercekten guzelmiss biraz daha sabir guzelimm

Caniimm benim yaa oyle oluyo hep banada oyle oluyo suan ama geciyo inan gelince o gunlerin canina okuyosun inan baak bizde askerde ne zaman onu yanimda hissettiysem o ani hep yasadik. Askerligin en guzel yani hasret gercekten ben geldiginde diyorum hasret gercekten guzelmiss biraz daha sabir guzelimm
Doğru diyorsun bazen o kadar çok bunalıyorum ki sabır etmekten başka yapacak bir şey yok malesef :(

Doğru diyorsun bazen o kadar çok bunalıyorum ki sabır etmekten başka yapacak bir şey yok malesef :KK43:
Olur oyle canim ama biraz daha zaman sonra alisiyosun aslinda alismiyosun ama mecbur kaliyosun yapacak baska bise yok cunku :( bak baya yariladinn zaman insallaah cabuk gecer sizin icin geldikten sonra hersey daha guzel olucak ertelediginiz bi cok seyi yapicaksiniz meselaa boyle dusun yaninda degil ama emin ol kalbi yuregi hep seninledir bu hissetmek bile bana iyi geliyo suan. Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin Askerlerimizi korusun :dua::KK36:

Olur oyle canim ama biraz daha zaman sonra alisiyosun aslinda alismiyosun ama mecbur kaliyosun yapacak baska bise yok cunku :KK43: bak baya yariladinn zaman insallaah cabuk gecer sizin icin geldikten sonra hersey daha guzel olucak ertelediginiz bi cok seyi yapicaksiniz meselaa boyle dusun yaninda degil ama emin ol kalbi yuregi hep seninledir bu hissetmek bile bana iyi geliyo suan. Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin Askerlerimizi korusun :dua::KK36:
Evet öyle canım aynı dediğin gibi alışmak değildi yapacak bir şey olmayınca mecbur kalıyoruz. Evet böyle düşünceler olmazsaydı zaman nasıl geçerdi ki sizde iyi ki varsınız iyiki tanımışım burayı:KK200:

5045.gif
ŞAFAK 190
5045.gif

Bırak askerim yollar bizi ayırdığını sansın.
Ben sayılır hayaline sabrederim,

Mesafeler kendine yansın❤ ∞

Kızlar benim askerim normalde 93 günü kalmıştı ama ameliyat olucak diye biz hep 30 gün atmıştık. bugün hastaneye gitti ameliyatlık bişeyin yok demiş doktor normalde kasık fıtığı vardı. şimdi o kadar sinirliyim o kadar çok üzgünüm ki tarif edemem oda üzgün ve yıprandı ama ben şuan sinirlerime hakim olamıyorum tam 10 ay boyunca 1 ay erken gelicek diye sevinirken şimdi yine 1 ay eklendi :KK14::mad::mad::mad::mad:

Kızlar benim askerim normalde 93 günü kalmıştı ama ameliyat olucak diye biz hep 30 gün atmıştık. bugün hastaneye gitti ameliyatlık bişeyin yok demiş doktor normalde kasık fıtığı vardı. şimdi o kadar sinirliyim o kadar çok üzgünüm ki tarif edemem oda üzgün ve yıprandı ama ben şuan sinirlerime hakim olamıyorum tam 10 ay boyunca 1 ay erken gelicek diye sevinirken şimdi yine 1 ay eklendi :KK14::mad::mad::mad::mad:
Canim yaaa simdi rapor almak o kadaf zorlastirdi ki vermiyolar yani. Sinirlenmen gayet normal belki herseyini ona gore ayarladin ama bunda da var bi hayir oyle dusun guzelimm

Back