- 12 Nisan 2016
- 665
- 918
- 53
Ben seni en cok bu saatlerde ozluyorum. Bunu hangi saatte okursan oku yazsam klise mi olur ahahah
Gayet güzel bir söz :)Ben seni en cok bu saatlerde ozluyorum. Bunu hangi saatte okursan oku yazsam klise mi olur ahahah
Kızlar çok kötüyüm şafakla alakası yok ama nefes alamıycak gibiyim askerimin kışlasında komutanlar toplamış herkesi haber gelirse bizde gidicez sınıra hazırlıklı olun demişler içim gidiyo dokunsalar ağlıycak gibiyim dünden beri toparlanamıyorum. Bencillik belki benim şuan yaptığım bilmiyorum ateş düştüğü yeri yakar kelimesinin şekil almış haliyim şuan ne işime nede başka bişeye odaklanamıyorum
Nerde askerlik yapıyorKızlar çok kötüyüm şafakla alakası yok ama nefes alamıycak gibiyim askerimin kışlasında komutanlar toplamış herkesi haber gelirse bizde gidicez sınıra hazırlıklı olun demişler içim gidiyo dokunsalar ağlıycak gibiyim dünden beri toparlanamıyorum. Bencillik belki benim şuan yaptığım bilmiyorum ateş düştüğü yeri yakar kelimesinin şekil almış haliyim şuan ne işime nede başka bişeye odaklanamıyorum
Aynen canim nerde askerlik yapiyor ve ne gorevnde benm askerm doguda onlara bile boyle bisi dememisler ne alakaki er onlarNerde askerlik yapıyor
Ankara topçu tugayındaAynen canim nerde askerlik yapiyor ve ne gorevnde benm askerm doguda onlara bile boyle bisi dememisler ne alakaki er onlar
ankara polatlıda canımNerde askerlik yapıyor
düşünmemeye çalışıp dua ediyorum başka yapıcak bişey kalmadıCanım sakin olmaya çalış biliyorum söylemesi kolay ama şuan bu halinin ne sana ne sevdiceğine faydası yok bol bol dua et Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsunbu şekilde daha çok kendine zarar verirsin
düşünmemeye çalışıp dua ediyorum başka yapıcak bişey kalmadı
Hayır yok canım her gün inşallah öyle bi haber gelmezde gitmezler diye dua edip bekliyorumBi haber var mı canım
Hayır yok canım her gün inşallah öyle bi haber gelmezde gitmezler diye dua edip bekliyorum
Yani ne diyeceğimi bilemedim bol bol dua yapabilecek başkada birşey yok. Biliyorum zor bir durum ama ben zannetmiyorum göndereceklerini yani ne bilim öyle geliyor içimden. Allahım ordaki askerlerimizi de sağ sağlim sevdiklerine kavuştursun.Kızlar çok kötüyüm şafakla alakası yok ama nefes alamıycak gibiyim askerimin kışlasında komutanlar toplamış herkesi haber gelirse bizde gidicez sınıra hazırlıklı olun demişler içim gidiyo dokunsalar ağlıycak gibiyim dünden beri toparlanamıyorum. Bencillik belki benim şuan yaptığım bilmiyorum ateş düştüğü yeri yakar kelimesinin şekil almış haliyim şuan ne işime nede başka bişeye odaklanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?