Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Arkadaşlar bot yaralarına ne iyi gelir bir bilginiz var mı

Ayakkabıcılarda silikon gibi bir şey satılıyor, o ayakkabıların botların ayağa vurmamasını sağlıyor. Sevgilim onları kullanıyor. Benim de ayağımı tüm ayakkabılar yara yapıyor botlar zaten işkence:) Garip ama ben bepanthen bebekler için olanını kullanıyorum taa küçüklüğümden beri hep işe yaradı:)

bir söyleyeyim bakim ya çok kötü oldu dedi yüreğim acıdı ya mantar da olmuş galiba

Günaydın kızlar bir müşkülüm var yemin törenine gidicez.. uzun yola gidicez ailem olmayacak yanımda nişanlımın ailesi ile gidicez ve benim ilk kez onlarla uzun yolculuğum olacak stres oldum.. İçim sıkılıyor düşündükçe, ben sıkıntıya çok gelemem bazen daralırım böyle annemler beni bilir bana göre hareket ederler, şimdi nişanlımın ailesi böyle oldugumu bilmiyor ve ben kötü olurum fena olurum diye korkuyorum içten içe sıkıntı yapıyorum gitmesem nişanlım kızıyor herkesi kenara koydum senin gelmemen ne demek diyor ben napcam ya bide yemin töreni uzun sürüyormuş sanırım ben orda heralde daralmaktan fenalık geçiririm diye korkuyorum

Ben de aynı senin gibi nişanlımın ailesi ile gittim hatta bende nasıl olacak diye düşünürken o kadar da kötü geçmedi hatta baya güzel geçti. Ben bir de bir gün önce kv dem de kaldım yemin töreninden bir gün önce gidip bir günde orda otel tutmuştuk orda kaldık. Yemin töreni bizim ki onda başladı onbir de bitmişti. Biz tabi 8 gibi kapıda beklemiştik. Valla nişanlımdan başka düşündüğüm hiçbirşey yoktu o gün uyuyamamıştım bile

Canım bende sadece nişanlımı düşünüyorum hatta dönüş yolculuğunda başımı onun omzuna koyup keyifle uyuyacağımı hayal ediyorum hep ama bu düşüncelerin üstüne geçiyor diğer sıkıntılarım :/ bizim orda kalma olmicak gece yolculuk yapcaz yemin töreni 10da, bittikten hemen sonra geri dönmemiz lazım ben işte o yolculuk esnasında yani giderken daralırım diye düşünüyorum dönüşü pek takmıyorum zaten nişanlım yanımda olcak o benim dilimden anlıyor da işte ne bileyim bende birazda anksiyete panik atak karışımı biişi var her an kötü bişi olcakmış gibi fenalaşacakmışım gibi tetikte bekliyorum kendi kendimi kötü ediyorum biliyorum ama engel olamıyorum çok çabalıyorum varsa tavsiyeleriniz neler yapabileceğim konusunda alırım bi dal :))

Ah evet dönüş yolu çok güzel oluyor ya giderken geçmeyen 12 saatlik yol dönüşte çok çabuk geçmişti bana Öncelikle şu panik atağını tetikleyen şeyleri düşünmemeye çalışacaksın mesala arkadaşımda da vardı naneli şeker atardı öyle bir şey hissettiğinde . Seninde böyle bir şeylerin var mıdır

evet canım bende naneli şeker attığımda bi nebze rahatlayabiliyorum yolculuk boyunca şeker atarım ağzıma ya bide sohbet edilir heralde öyle kafamı da dağıtırım gece yolculuğu olacağı için uyuduğum zamanlarda olur tabi şu düşüncelerden uyuyabilirsem yemin töreni çok uzun sürüyor mu nişanlıma sordum 12 de biter diyorlarmış oırda bide ne zaman çıkışını yaparlar kışladan

Heyecandan pek uyuyacağını sanmıyorum ama yine de denersin gece yolculuğu olunca biz gidene kadar baya muhabbet olmuştu bir de bebek vardı arabada kaynımın onla uğraşıldı genelde :) İşte 10 da başlamıştı 1 saat sürdü. Çıkışta izin kağıdını alınca çıkarsınız o da en fazla yarım saat sürer. Gidince iyi ki de gittim diyeceksin emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…