Erler operasyona gitmez guzelimmKızlar bu gundemdeki sinir ötesi operasyon olayı ne ya anlamadim ben erleri yollamazlar dimi bizmkileri
Oyle mi canım emin misnErler operasyona gitmez guzelimm
Evet eminim oyle tabiOyle mi canım emin misn
korkma diyeceğim ama elinde olan bir şey değil o yüzden bol bol dua et inşallah bir şey olmayacak Allah'ın izniyle canimKizlar ortalik cok kairisiyor ya cok korkuyorum
Canim benim askerim gecen sene sirnakta yapti kuzey irak sinirina cok yakindi ki gecen sene ne olaylar oldu orda ama yine gitmediler gitmiyolar cunkuu onlara sira gelene kadar ohoo polis ozel harekati var jandarma ozel harekati var uzmanlar var basta onlar gidiyolarHuzurkokulu nun dedigine güvenin kizlar, askerler operasyona gitmezler. Benim kuzenlerim doğuda askerlik yaptılar(Hakkari/Şırnak) ki en kötü zamanlardı teröristler fink atıyordu ama normal erleri asla götürmediler operasyonlara. Sozlesmeli erler ve uzmanlar gidiyor onlarin yerine. İçiniz rahat olsun
Canim benim askerim gecen sene sirnakta yapti kuzey irak sinirina cok yakindi ki gecen sene ne olaylar oldu orda ama yine gitmediler gitmiyolar cunkuu onlara sira gelene kadar ohoo polis ozel harekati var jandarma ozel harekati var uzmanlar var basta onlar gidiyolar
Aynen hepsini korusun Rabbimm.Aynen çok haklısın. Kızlar epey endişelenmiş.. hiç canını sıkmasınlar boş yere. Bende eminim erlere gelene kadar dediğin gibi ohooo:) Allah hepsini korusun inşallah. Bu arada sen nasilsin kaç haftaniz kaldı?
Aynen hepsini korusun Rabbimm.
Iyiyim cok sukur canim 9 haftamiz kaldii
Kızlar benim askerimde ankarada astegmen acaba onları da gönderirler mi off baya tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?