Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bende burdayım son 85 günü kaldı allahım geçmiyor zaman bitmiyo artık bana yardım edin bi yol gösterin lütfen

Ne kadar az kalmış şafağınız:) Bizim sizin üstüne bir 40 daha var. Artık bitiyor canım sizin, hiç üzülme. Bir daha ömür boyu ayrılık yaşamazsınız inşaallah:KK16:

ask-hareketli-resim-0402.gif
ŞAFAK 216
ask-hareketli-resim-0402.gif

Hayat bizi binlerce kilometre uzaklara
Savurmuş olsa da kalplerimiz her daim
Yan yana atıyor Ey Sevgilim.

Kizlar askerime dun hic ulasamadim bugun sabahta telefonu kapali simdi aklima kotu kotu seyler geliyor :KK43:

Kötü şeyler gelmesin aklına hiç. Çoğu yerde denetimler başladı. Eğitimler sıklaştı. Belki orada da başlamıştır. Binbaşı birden gelip koğuşları dolapları her yeri arıyor telefonları herkes kapatıp saklıyor. Bi de dokunmatikse telefonu telefonla alakalıdır yani canım. Kötü bir şey yoktur için ferah olsun. Akşama kadar bekleyemezsen de ara ankesörlüden yada direkt santrali ara hemen ulaşırsın.

Ne kadar az kalmış şafağınız:) Bizim sizin üstüne bir 40 daha var. Artık bitiyor canım sizin, hiç üzülme. Bir daha ömür boyu ayrılık yaşamazsınız inşaallah:KK16:
ya kavuşmayı bekleyen herkes ömür boyu ayrılmaz umarım ya inanır mısınız 8 ay geçti şu aralığa kadar zaman geçmiycekmiş gibi geliyo.
ve inan o günlerdeyken keşke bizde çift rakamlara düşsek diye dua ederken bi baktk 3 ayımız kalmış

ya kavuşmayı bekleyen herkes ömür boyu ayrılmaz umarım ya inanır mısınız 8 ay geçti şu aralığa kadar zaman geçmiycekmiş gibi geliyo.
ve inan o günlerdeyken keşke bizde çift rakamlara düşsek diye dua ederken bi baktk 3 ayımız kalmış

İnşallah canım benim. Bu zor günler geçecek elbet, hem sevdiğin insanı özleme duygusu bile bambaşka. Bizde çift rakamlara düşsek diye sabırsızlanıyoruz hala 125 şafak:))) Tüm izinlerini kullandı mı sevgilin?

İnşallah canım benim. Bu zor günler geçecek elbet, hem sevdiğin insanı özleme duygusu bile bambaşka. Bizde çift rakamlara düşsek diye sabırsızlanıyoruz hala 125 şafak:))) Tüm izinlerini kullandı mı sevgilin?
Nerdeyse kullandı 5 mi 8 günü mü ne kaldı galiba izinleri için ama benim sevgilim ameliyat olucağı için aralığın son haftası gelicek

Nerdeyse kullandı 5 mi 8 günü mü ne kaldı galiba izinleri için ama benim sevgilim ameliyat olucağı için aralığın son haftası gelicek

Azcik kalmis.. yuzup yuzup kuyruguna gelmissiniz artik:) insaallah sag salim kavusuruz hepimiz. ❤️

Back