Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şafak 126
![]()
Güzel günler çok yakın kuzuuu :* :) <3
Malesef hiç öyle planlandığı gibi gitmiyor hiçbirşey söz nişan var mı?Hımm anladım bizim orda akrabalar vardı merkezde yaz tatilinde gelirsin diye planlar yapıyordu :)
Oy yirim senigüzel günleri heyecanla bekliyoruz çiçeğim, bol sabır
![]()
evet aynen öyle oluyor :) 1,5 yıldır nişanlıyızMalesef hiç öyle planlandığı gibi gitmiyor hiçbirşey söz nişan var mı?![]()
Allah tamımını erdirsin :)evet aynen öyle oluyor :) 1,5 yıldır nişanlıyız
Bende burdayım son 85 günü kaldı allahım geçmiyor zaman bitmiyo artık bana yardım edin bi yol gösterin lütfen
Kizlar askerime dun hic ulasamadim bugun sabahta telefonu kapali simdi aklima kotu kotu seyler geliyor![]()
İşleri yoğundur belki belki de şarjı bitmişte olabilir kötü düşünmemeye çalış canımKizlar askerime dun hic ulasamadim bugun sabahta telefonu kapali simdi aklima kotu kotu seyler geliyor![]()
Kizlar askerime dun hic ulasamadim bugun sabahta telefonu kapali simdi aklima kotu kotu seyler geliyor![]()
ya kavuşmayı bekleyen herkes ömür boyu ayrılmaz umarım ya inanır mısınız 8 ay geçti şu aralığa kadar zaman geçmiycekmiş gibi geliyo.Ne kadar az kalmış şafağınız:) Bizim sizin üstüne bir 40 daha var. Artık bitiyor canım sizin, hiç üzülme. Bir daha ömür boyu ayrılık yaşamazsınız inşaallah![]()
ya kavuşmayı bekleyen herkes ömür boyu ayrılmaz umarım ya inanır mısınız 8 ay geçti şu aralığa kadar zaman geçmiycekmiş gibi geliyo.
ve inan o günlerdeyken keşke bizde çift rakamlara düşsek diye dua ederken bi baktk 3 ayımız kalmış
Tatlım bazen işleri çok uzuyo aklına kötüyü getirmeKizlar askerime dun hic ulasamadim bugun sabahta telefonu kapali simdi aklima kotu kotu seyler geliyor![]()
Nerdeyse kullandı 5 mi 8 günü mü ne kaldı galiba izinleri için ama benim sevgilim ameliyat olucağı için aralığın son haftası gelicekİnşallah canım benim. Bu zor günler geçecek elbet, hem sevdiğin insanı özleme duygusu bile bambaşka. Bizde çift rakamlara düşsek diye sabırsızlanıyoruz hala 125 şafak:))) Tüm izinlerini kullandı mı sevgilin?
Nerdeyse kullandı 5 mi 8 günü mü ne kaldı galiba izinleri için ama benim sevgilim ameliyat olucağı için aralığın son haftası gelicek
Konuştunuz mu canımKizlar askerime dun hic ulasamadim bugun sabahta telefonu kapali simdi aklima kotu kotu seyler geliyor![]()