Kararı bana bırakıyor ona uyuz oluyorum. İlk başta benimki de öyleydi hatta ailesini otogara gelmeyin bile demiştisonuç bütün akrabalar ordaydı
hava değişimi nasıl alınıyor ki acaba ?
Onlar da haklılar napsınlar duygu degisimleri cok oluyor
![KK33 :KK33: :KK33:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk33.gif)
![KK39 :KK39: :KK39:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk39.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kararı bana bırakıyor ona uyuz oluyorum. İlk başta benimki de öyleydi hatta ailesini otogara gelmeyin bile demiştisonuç bütün akrabalar ordaydı
hava değişimi nasıl alınıyor ki acaba ?
Yani öyle tabiki. Yalnız kolunu mu kırmışOnlar da haklılar napsınlar duygu degisimleri cok oluyorhava degisimi benim bildiğim sadece ameliyatlik durumlarda alinabiliyor diye biliyordum ama oyle degilmis.. bir arkadasi bilerek kolunu kirmis mesela 30 gun hava degisimi almis safaktan dusuyor. Biri de psikolojim cok bozuldu halüsinasyon goruyorum deyip aglamis o da hava degisimine cikmis tabi rdm olmus sonucunda... Bazilari cidden rahatsiz oluyor bazilari da cok kurnazlik yapiyor yani
![]()
Yani öyle tabiki. Yalnız kolunu mu kırmışbir ara nişanlımın da sorunları olmuştu komutan demiş gönderelim yok demiş. Ama yılbaşı gibi düşünüyor bakalım inşallah
![]()
Bende şaşırdım şimdi :) İşte gelip gidersem daha kötü olurum diyor. Evet ya gelse çok özledim yaa ve daha çoook varEvet bilerek dis macunuyla kolunu kiriyorlarmis cok sasirdimkeske gelseymis hem kendi izninden de gitmiyor ya acilirdi biraz. İnsallah iyidir simdi... Gelsin gelsin de bi sıcacık sarılıverin cok tatlis oluyor
![]()
Bende şaşırdım şimdi :) İşte gelip gidersem daha kötü olurum diyor. Evet ya gelse çok özledim yaa ve daha çoook var![]()
Evet bakalım kararı değişmez umarım. Şimdilik görüntülü konuşma az da olsa iyi geliyorda o da yetmiyor bir müddet sonraYine askere yolcu ederken evet birazcık kötü oluyor ama burada nefes aldiklari icin daha dinc bir kafayla gidiyorlar. Zaten dondukleri ilk ay hemencik safak atiyor sevdiklerini gorup rahatladigi ve ozlemini giderdigi icin. Ocak basinda gelirse zaten geriye 4 ayiniz kalmis olur:)))
Ah canim ya benmkide asla gelmicem diyo hala diyo en basindan beri diyo şafak 113 ve hala diyor ve ben 6 aydir gormuyorum gelmiyor cok istedm gelmesniBenim sevgilim izin kullanmıcam asla ben dayanırım ya erken gelicem bu sayede deyip durdu sonra dayanamadı izne geldiarkadaslari da hava degisimi kullaniyormus valla ne sanslilar...bence senin sevgilinde dayanamaz gelir
![]()
inşallah gelir canim ya bir hafta da olsa iyi gelirdi ikiniz içindeAh canim ya benmkide asla gelmicem diyo hala diyo en basindan beri diyo şafak 113 ve hala diyor ve ben 6 aydir gormuyorum gelmiyor cok istedm gelmesni![]()
Ah canim ya benmkide asla gelmicem diyo hala diyo en basindan beri diyo şafak 113 ve hala diyor ve ben 6 aydir gormuyorum gelmiyor cok istedm gelmesni![]()
Evet bakalım kararı değişmez umarım. Şimdilik görüntülü konuşma az da olsa iyi geliyorda o da yetmiyor bir müddet sonra![]()
Evet öyle çok şükür iyi geliyor. Sabırsızlıkla bekliyorum o günleri :)Bizde goruntulu konusmada yok bence buyuk nimet... mutlaka gelir canim benim...mehtap sayarsin birde cok heyecanli oluyor:))
Oo neler demedmki gelmicem demekten baska bisiy demiyor simdide bahanesi zatrn 3bucuk ay kaldi sabret diyorAslında tam tersi bunalip gelmek isterler, ki bizimkiler birde ocak sonu gitti..8.ay bitiyor. Sen uzuldugunu soylesene kuzum bari 1 hafta kullansin 2 gunde yol izni zaten...cok iyi geliyor gercekten. Erken gelmek istedigi icin zaten izne gelmiyor belli ama 300 küsur gün bekleyen artı olarak 7 gun daha bekler..
Oo neler demedmki gelmicem demekten baska bisiy demiyor simdide bahanesi zatrn 3bucuk ay kaldi sabret diyor
Yok canim goruntulude konusmuyoruz sesinide haftada bir duyuyorum sadece mesajlasiyoruz zaman buldukça bayagi sıkıntılı bi donem anlayacaginO zaman degismeyecek fikri belli ki. Olsun o zaman canim hic uzulme 3 bucuk ay sonra doya doya gorusup sarilacaksiniz zaten. Görüntülü konusuyor musunuz? Konusuyorsaniz o da cok iyi gelir:))
Kizlar ben hediyeleri aldm yarn postalycamda iki sey sorcam bir hani boyle tras kopugu var sinek ilaclari parfum siselerine benzer kutulari var arkasinda sicakta tutmaynz yaziyo diyarbakira gidene kadar sıkıntı olurmu o. Ikincisi ise ben pttye vermeden koliyi bantlycakmiym aciolarmi icini bakmak icin