- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Yokk icine yazdimKutunun dışına yazmadin yaniahahah komutan görse yaziyi ne yazıyo bu dese
![]()
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yokk icine yazdimKutunun dışına yazmadin yaniahahah komutan görse yaziyi ne yazıyo bu dese
![]()
Canim eline ulasti dimi kapida falan acip bakan askerler kendilerine almiyor yani bide tıraş seti cok isine yariyo galiba ya heralde orda askeriye ozel olarak veriomuBysa ben şıpsevdi kartlarını kendimize göre ayarlayıp kalpli Notlar yaptım küçük şişenin içine biraz parfüm koydum bunları küçük kutuya koydum. Büyük kutuya da traş seti yaptım canım
Canim eline ulasti dimi kapida falan acip bakan askerler kendilerine almiyor yani bide tıraş seti cok isine yariyo galiba ya heralde orda askeriye ozel olarak veriomu
Askeriyeye gidiyo ptt canim bizde doguda oldugu icin carsi izni yok zatenBen de cevaplayim:)) Direkt kargo askeriyeye gidiyor mu orada? Benim sevgilimin birliği kargoları kabul etmiyor. Ben ona en yakın olan ptt ye yolluyorum. Askeriye traş malzemelerini veriyor ama kalitesiz hepsi..Genelde cogu cikip aliyor iyisini:)
Ben aras kargo var oraya veriyorum ordan kendi alıyor canım adliye işlerine baktığı için geçerken alıyor. Birde ayak kremi baya işe yarıyor üzerlerine yazılarda yazmıştım.Canim eline ulasti dimi kapida falan acip bakan askerler kendilerine almiyor yani bide tıraş seti cok isine yariyo galiba ya heralde orda askeriye ozel olarak veriomu
ŞAFAK 223![]()
![]()
Kilometrelerce ötede
Bir çift Gözü ÖZLEMEK...
Ayy evet inşallah bitecek ya200leri de bitiriyorsunuz maşallah![]()
Ayy evet inşallah bitecek ya![]()
Yavaş yavaş gelmeye başlamış ama üst devreleri gidince rahatlayacak asıl. Ah ah hiç sorma gerçekten de öyle onlara belli neler yaşanıyor da onlara belli etmemek için neler yapıyoruzSevdiceginin birligine alt devrelerde gelmisse artik daha kolay gecer onun icin. Valla biz de en az onlar kadar zorlaniyoruz bence![]()
Yavaş yavaş gelmeye başlamış ama üst devreleri gidince rahatlayacak asıl. Ah ah hiç sorma gerçekten de öyle onlara belli neler yaşanıyor da onlara belli etmemek için neler yapıyoruz![]()
Evet aynen öyle kış gelmesini bir istiyorum öte yandan istemiyorum gibi. Samsun/ Çarşambanın bir köyünde yapıyor. Senin kiAynen öyle canim...365lerden iyi düstük ama yinede, kıs geliyor hem de gunlerde kısaliyor. Tabi sogukta onlara zor nobetler falan.. senin askerin neredeydi?
Evet aynen öyle kış gelmesini bir istiyorum öte yandan istemiyorum gibi. Samsun/ Çarşambanın bir köyünde yapıyor. Senin ki
Dağıtım iznine gelmişti biraz kararsızız bu konuda yılbaşından sonraya gelsem mi gelmesem mi diye sorup duruyor banaBenimki Tekirdag'da:) izne geldi mi veya gelecek mi? Bende soru bombardimanina tutuyorum![]()
Dağıtım iznine gelmişti biraz kararsızız bu konuda yılbaşından sonraya gelsem mi gelmesem mi diye sorup duruyor bana![]()
Kararı bana bırakıyor ona uyuz oluyorum. İlk başta benimki de öyleydi hatta ailesini otogara gelmeyin bile demiştiBenim sevgilim izin kullanmıcam asla ben dayanırım ya erken gelicem bu sayede deyip durdu sonra dayanamadı izne geldiarkadaslari da hava degisimi kullaniyormus valla ne sanslilar...bence senin sevgilinde dayanamaz gelir
![]()