Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Aklimda, Seni Seviyorum Herşeyim deyislerin...
Aklimda, yuregimin o an yeniden dogdugunu hissedislerim.
Derin nefes alip bende Seni, bende Seni deyislerim..
Aklimda, en SIKINTILI animda seni dusunup rahatlayislarim.
Aklimda Sensiz artik yapamayacagim.
Aklimda Hayallerimiz.
Aklimda Hasretligimiz.
Aklimdan hic cikmiyorsun ki.
Aklimda sen olmusun zaten Kalbimde..
Aklimda, sen...
Aklimda hep senn...
Ruhummmm........:asigim:

Şafak__151__ :çok üzgünüm:

evet canım çok zor,seninde az kalmış ne güzel,Allah sağ salim kavuştursun eşine ,çevremdekiler soruyor ne kadar kaldı diye bende söylüyorum ne kadar kaldığını sonra da diyorlar ki a ne çabuk geçmiş zaman az kalmış ne güzel diyorlar ama kimse bilmiyor o zamanın ne kadar yavaş yavaş ilerlediğini senağlama

safak 81 düzcesırnaşık şey artık plakalardayımmm sositosositosositososito
bunca zaman nasıl geçti yaa off offf nasıl da özlediimm...
daha az önce duydum sesini ama yetmiyo yetmiyo istee :çok üzgünüm:
bundan sonrası daha mı yavas geçiyo kızlarr

kızlar ya aranızda yeni gönderen yok musenağlama
kalbim bitanem bugün gitti,yarın teslim olucak.çooooook zor ya.
Allah hepimizi sağ salim kavuştursun sevdiklerimize:a015:

şafak 79 yedilerede geçtik bununa bitiricez allahın izniyle
akılm sende kalıyor gözden uzak olunca
omuzunda uyusam bütün ömrüm boyunca
kaderime ağladım tükendi genç çağlarım
gel artık eskisi gibi olalım
gel artık aşkım

ayy canım benim en zor zamanların şimdi senin kendini dünyada yapayalnız hissediyorsundur boğazın düğümleniyordur.en kötü zamanlar hepimiz yaşadık onları ben çok ağır atlattım ama geçiyor tatlım içinin acısı hafifliyor çok özlüyorsun ama alışıyorsunda onsuzluğa.allah yardım etsin.kısa dönemmi uzun dönemmi?
bu arada senin kadar yeni giden şu anda yok heralde

uzun dönem gitti demi canım...
bak 2 haftaya kadar alısıcaksın merak etme.. hepimiz bekliyoruz..
bi süre sonra alısıcaksın canım olumlu düsünmeye calıs hep bu durumun keyifli yönlerini kesfet evet zor oluyo ama atlatıyosun zamnla beklemeler bile bi baska güzel oluyo sesini duyduğun an falan.. ama ne olursa olsun pozitif ol ve ona herzman olumlu davran bu durumlarda bize çok is düsüyor.. allah yardımcın olsun..... zamana inat sen sevmeye devam et...

uzun dönem malesefsenağlama.dün vedalaştık bitanemle bu sabah erkenden gitti:çok üzgünüm: ayrılırken çok zordu ikimiz için de.6 yıldır herşeyim o benim :asigim: ama geçicek biliyorum.uzun uzun konuştuk gitmeden ağlama dedi bitanem ya nasıl ağlamıymsenağlama

canım çok teşekkür ederim beni en iyi siz anlarsınız biliyorum çünkü askerlik bi başka ayrılıkların içinde.20 gün önce yerimizi öğrendik ve o günden beri hazırlıyoduk kendimizi bugüne.Beklicem özlicek o da biliyorum kıyamam ki ben kızamam o zor yerdeyken:1no2:

canım iste ne kadar hazır olsanda o an geldiğinde malesef hiç hazır olmuyorsun...ama pozitifliğini kaybetme dediğim gibii

nereye gitti canım ?

benim bütün derdim o :asigim:yeri de zor malesef büyük ihtimalle doğuya veriyolar senağlama
manisa\kırkağaç:çok üzgünüm:

aaa yakın bana ... benim kuzenim de gitti bugün manisa ya ama kırkağaç değil..
evet canım benimde bildiğim doğuya gönderiyorlar ordan ama dediğim gbi pozitif olucaksın ve geleceği günü düsünüceksin... hem yemin törenine de gidersin çok güzel bi duygu inan bana ... allah büyük canım dualarımız da seninle... allah tüm bekleyenlere sabır versin...

benim bütün derdim o :asigim:yeri de zor malesef büyük ihtimalle doğuya veriyolar senağlama
manisa\kırkağaç:çok üzgünüm:
canım senın ıcın cook zor ama güclü ol bugünleı atlatacaksın bızde cok zor güünler gecırdık ama günler ıyı yada kötüü gecıyorr safak sama sımdıden bıtmez yoksaa sen mehtap say görüsecegınız günlerı canım ozaman daha kolay gecıyor :teselli:
benımde 30 günüm kaldı ama off off neler cektım ama az kaldıı senınde öyle olcak işallah canım.... :Saruboceq:

canım yine herşeyin o senin hep öyle olucak.yine şanslısın evli değilsin evli beklemek daha zor.evli olup uzun dönem olup çocuğu olan arkadaşımızda var.geçicek Allahın izniyle.şu anda şafağı en zengin arkadaşımız sensin.şafak sayma daha sonra saymaya başla bence geçmez.benim eşim kısa dönem en başından saydım ilk günler hiç geçmiyordu.şimdi çok şükür biraz daha hızlandı

bugun itibariyle elli li sayilara gectikk. safakk 59 Tekirdag.
Bugun THY'ye ait bir ucak düsmus cok uzuldum ucagin adi Tekirdag ymis ne tesaduf
ölenlere Allahtan rahmet kalanlarada sabir diliyorum :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…