- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #1.261
sana günaydın canım arkadaşım,ne güzel sende plakalara düüşmüşsün sağ salim gittiler sağ salim gelirler umarım biranönce tek dileğimiz bu hepimiz başka hiçbirşey istemjiyoruz...
bekar arkadaşlar için ne güzel şey ve doğru bişey demişsin dediğin gibi hepsinin sevdikleri askere gitsin gelsin sonra evlensinler gerçekten çok zor evliyken asker yolu beklemek
ben 22 aylık evliyim eşim 9 aylık evliyken gitti askere 14 aydan beri bekliyorum rabbime şükürler olsun az kaldı ŞAFAKasigim:
kızlar ya aranızda yeni gönderen yok musenağlama
kalbim bitanem bugün gitti,yarın teslim olucak.çooooook zor ya.
Allah hepimizi sağ salim kavuştursun sevdiklerimize:a015:
kızlar ya aranızda yeni gönderen yok musenağlama
kalbim bitanem bugün gitti,yarın teslim olucak.çooooook zor ya.
Allah hepimizi sağ salim kavuştursun sevdiklerimize:a015:
ayy canım benim en zor zamanların şimdi senin kendini dünyada yapayalnız hissediyorsundur boğazın düğümleniyordur.en kötü zamanlar hepimiz yaşadık onları ben çok ağır atlattım ama geçiyor tatlım içinin acısı hafifliyor çok özlüyorsun ama alışıyorsunda onsuzluğa.allah yardım etsin.kısa dönemmi uzun dönemmi?
bu arada senin kadar yeni giden şu anda yok heralde
uzun dönem gitti demi canım...
bak 2 haftaya kadar alısıcaksın merak etme.. hepimiz bekliyoruz..
bi süre sonra alısıcaksın canım olumlu düsünmeye calıs hep bu durumun keyifli yönlerini kesfet evet zor oluyo ama atlatıyosun zamnla beklemeler bile bi baska güzel oluyo sesini duyduğun an falan.. ama ne olursa olsun pozitif ol ve ona herzman olumlu davran bu durumlarda bize çok is düsüyor.. allah yardımcın olsun..... zamana inat sen sevmeye devam et...
canım çok teşekkür ederim beni en iyi siz anlarsınız biliyorum çünkü askerlik bi başka ayrılıkların içinde.20 gün önce yerimizi öğrendik ve o günden beri hazırlıyoduk kendimizi bugüne.Beklicem özlicek o da biliyorum kıyamam ki ben kızamam o zor yerdeyken:1no2:
canım iste ne kadar hazır olsanda o an geldiğinde malesef hiç hazır olmuyorsun...ama pozitifliğini kaybetme dediğim gibii
nereye gitti canım ?
benim bütün derdim o :asigim:yeri de zor malesef büyük ihtimalle doğuya veriyolar senağlama
manisa\kırkağaç:çok üzgünüm:
canım senın ıcın cook zor ama güclü ol bugünleı atlatacaksın bızde cok zor güünler gecırdık ama günler ıyı yada kötüü gecıyorr safak sama sımdıden bıtmez yoksaa sen mehtap say görüsecegınız günlerı canım ozaman daha kolay gecıyor :teselli:benim bütün derdim o :asigim:yeri de zor malesef büyük ihtimalle doğuya veriyolar senağlama
manisa\kırkağaç:çok üzgünüm:
uzun dönem malesefsenağlama.dün vedalaştık bitanemle bu sabah erkenden gitti:çok üzgünüm: ayrılırken çok zordu ikimiz için de.6 yıldır herşeyim o benim :asigim: ama geçicek biliyorum.uzun uzun konuştuk gitmeden ağlama dedi bitanem ya nasıl ağlamıymsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?