- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #1.281
aaa yakın bana ... benim kuzenim de gitti bugün manisa ya ama kırkağaç değil..
evet canım benimde bildiğim doğuya gönderiyorlar ordan ama dediğim gbi pozitif olucaksın ve geleceği günü düsünüceksin... hem yemin törenine de gidersin çok güzel bi duygu inan bana ... allah büyük canım dualarımız da seninle... allah tüm bekleyenlere sabır versin...
canım yine herşeyin o senin hep öyle olucak.yine şanslısın evli değilsin evli beklemek daha zor.evli olup uzun dönem olup çocuğu olan arkadaşımızda var.geçicek Allahın izniyle.şu anda şafağı en zengin arkadaşımız sensin.şafak sayma daha sonra saymaya başla bence geçmez.benim eşim kısa dönem en başından saydım ilk günler hiç geçmiyordu.şimdi çok şükür biraz daha hızlandı
saymıcam geçmez ki öyle bitmez senağlama.askerlik engeldi önümüzde, yap bitsin çıksın aradan diyodum hep.diye diye gönderiyosun beni nihayet dedi ya ama aşkım ben ikimizi düşünüyorum .Çabucak gel bana bitanem kalbimsin benim:1hug:
ayyy kıyamam yapsın gelsin ki seni alsına.s
liste kabarmış gamzecim tepük atarken baya yorulcaksın sırnaşık şey hepsi hemen hemen aralıksız aynı anda kaydirigubbakcemile3 yardıma gelirim tepük atarken :lepi:
hee walla kabardı artık birine ben atarım birine sen paylaşırız büyük bi zevkle atcam walla listenin sonundakine tepüğü çaktığımda benim şafak 189olacak yaaaa varmı böyle bişi rüya gibi.bolbol tepük atacaklarımız gelsinler bekliyorum gelsinlerki sıra bizede gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?