- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #1.221
osmaniye de bari ablamartıkın plkalardasınıss
şuan şafak 80 osmaniye.
3-4 dakika sonra 79 oluyoooozzz ama onu yarın yazıcam:)))
15 dk sonra bende giriyorum listeyehihoyyythihoyyyt safak 81 oluyo :sm_cool::sm_cool:
slm kıslar bnm şafak 360larda bişey.ama şu an için mutluyum çünkü sevgilim yanımda dağıtıma geldi c.tesi gidiceksenağlama hemde şırnak silopiye nasıl geçicek bilmiorum çok üzülüorum ya çooooooooooookkkkk allahım kimseyi sevdiğinden ayırmasın.biz 7yıldır beraberiz ve hiç ayrılmadık şimdiye kadar ben bursaya üni okumaya gittim o zaman bile benimle beraber geldi ozaman bile ayrı kalmadık.hep beraberdik her gün görüşürdük.hiç bu kadar ayrı kalmamıştık şimdi sevdiğinden uzkta olanları çok daha ii anlıorum.allah sevdiğinden ayrı olanları tez zamanda kavuştursun inşallah.kusura bakmayın sizinde kafanızı şişirdim...senağlama
senle aynı gidiyoruz canım ben de şu an çook mutluyum böceğim yanımda ama c.tesi benimkide gidiyor :çok üzgünüm: senağlama
benimki de muhabereci, acemiliği nerdeydi :uhm:
ooff of zaman yanındayken nasıl geçiyor hiiç anlamıyorum.. :çok üzgünüm: inşallah yokluğunda da böyle geçmeye devam eder senağlama
saat itibariyle;
biten: 77
şafak: 355
len nasıl 79 oluyo beni şaşırttırmayın yaw:mymeka:daha dün 81 yazmadınmı sen bugün 80 kalmıyomu :mymeka:
saat 12 yi geçince ertesi güne geçiozya oyüzden öle yazdım şaşırma cnm sen doğru yazdın tamamen benim sabırsızlığımdan karıştı olay:)))
ellerin dert görmesin senin.
bende pazar yolcu ettim cnm ama moralinizi bozmak gibi olmasında bu ayrılık daha zor geliyo tadı damağında kalıyo insanın senağlama senağlama senağlama bide bnm aşkoş gaziantepde hakkari şemdinliye yollicaklarmış sınıra senağlama senağlama dayanamıyorum yüreğim fena acıyoooo senağlama senağlama
aramızda pek zaman yok ama şafağım sizinki kadarken bende öyle düşünüyordum acemilik doğuya düştü içim içimi yedi ya bişi olursa diye.eşim 3 aydır karstaydı şimdi önümüzdeki hafta tunceliye gidiyor.bikaç ay orda durduktan sonra hakkari sonra şırnak diye gezerken dağlarda bitecek askerliği.o düşüncemin yanlış olduğunu yeni yeni anladım. ecele karşı gelinmez azraile söz geçmez eğer birşey olacaksa senin yanında da olur handan.doğuya gidip onca çatışmaya girip dönenler yokmu hiç. her doğuya gidene bişi olacak die bişi yok şekerim.öyle düşünme zaman daha rahat geçsin senin için.benim muhammedimde doğuda dağcı komando dağlardan inmiyor dağda teröristin izini sürenler onlar.ben inanıyorum gelecek kazasız.eğer böyle düşünmezsem bitmez bu askerlik bitmezzz anlıyormusun bebeğim
başta bende kabul edemedim aklım bunları söylüyodu kalbim anlamıyodu ki insan kabullenemiyo tabi.zor.ama inan bana bi süre sonra alışacaksın yüreğinde aynı şeyleri söyleyecek benim olduğu gibi.şimdi bunları düşünme olur mu yeni gitti onunda etkisi var üzerinde biraz zaman geçsin sakinleşirsin.dualarımız herkese tabi.vatan bekleyen herkese.allahım onları bize bağışlayacak.dualarımız onlara kalkan olacak koruyacak inşallah.ben çıkıyorum şimdi 2 saatlik uykuyla duruyorum 2 gündür gözlerim gidiyo artık.alaha emanetsin sende kızlarda askerlerimizde.öpüyorum canım.iii geceler
biliyorum gamzem dediklerinde harfi harfine haklısın ama aklıma sığdırıyorum bu dediklerini aklımda bunları sölüyoda şu yüreğim varya ona söz geçiremiyorum kabullenemiy orası yoksa benim askerim senin askerin yok rabbim onları korusun :Saruboceq: tek dileğim bu şafağında değilim sağsağlim geleceğini bilsem 10 senede beklerim canımdan ömrümden ömür versin rabbim onu bana sağsağlim kavuştursun onun acısını göstermesin bana duam temennim bu karşı gelmek değil umarım bekleyen herkesin anaların sevenlerin askerleri sağsalim gelir rabbim onları korusun :Saruboceq: bize sana bana kavuşmayı nasip etsin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?