- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #1.241
desteğin için teşekkür ederim bitanem
sanada iyi geceler cnm allaha emanet ol öpüyorum seni dikkat et kendine :teselli:
şafak:386 senağlama
canım kayıplardasın efkar mı yapıyorsun bi başına :teselli:
daha 3 günümüz var ama beni şimdiden gideceğinin telaşı sardı yaa
of ülen of bi tamamen dönsün çıkartmaz mıyım ben bunların acısını Çok üzgünüm çoook
bende pazar yolcu ettim cnm ama moralinizi bozmak gibi olmasında bu ayrılık daha zor geliyo tadı damağında kalıyo insanın senağlama senağlama senağlama bide bnm aşkoş gaziantepde hakkari şemdinliye yollicaklarmış sınıra senağlama senağlama dayanamıyorum yüreğim fena acıyoooo senağlama senağlama
pazar günü yolcu ettim meltemcim senağlama anca toparlanıp yazdım birde hakkariye sınıra yollanıcağını duydum efkar bastı işte istesemde istemesemde senağlama ve izindeyken daha zor oluyo biliyomusun üzmek istememde tadı damağında kalıyo insanın alışıyosun tam geli veriyo mutlulukdan tam zirve yaparken çakılıyosun senağlama bilmiyorum işte gördüğün üzre karışık durumdayım -tatlicadiarzu- zaman onlayken çok çabuk akıyo onsuz duruyo :1no2:
doğru diyorsun bakalım ben kaç günde kendime gelicem senağlama
sen üzmüyorsun ki zaten şafak üzüyor bizi :çok üzgünüm: ben daha gitmeden gitmiş gibiyim yarın 10da buluşucaz bak 6-7 saat sonra yanındayım ama biliyorum bu geçen 4gün gibi bu günden de bişey anlamıcam senağlama ne acayip bişey bu Allah ım yaa senağlama
pazar günü yolcu ettim meltemcim senağlama anca toparlanıp yazdım birde hakkariye sınıra yollanıcağını duydum efkar bastı işte istesemde istemesemde senağlama ve izindeyken daha zor oluyo biliyomusun üzmek istememde tadı damağında kalıyo insanın alışıyosun tam geli veriyo mutlulukdan tam zirve yaparken çakılıyosun senağlama bilmiyorum işte gördüğün üzre karışık durumdayım -tatlicadiarzu- zaman onlayken çok çabuk akıyo onsuz duruyo :1no2:
günaydın kızlar,ne güzel sonunda dün listeye girdim,darısı diğer arkadaşları başına ve bugün şafak 80 - OSMANİYE hihoyyyt
bekar arkadaşlar evlenmeden önce sevdiklerinizin askere gitmesi çok iyi çünkü evlendikten sonra inanın çok daha zor alışması,keşke şartlarımız uygun olsaydı da evlenmeden önce gidebilseydi eşim ,hayırlısı buymuş....
senle aynı gidiyoruz canım ben de şu an çook mutluyum böceğim yanımda ama c.tesi benimkide gidiyor :çok üzgünüm: senağlama
benimki de muhabereci, acemiliği nerdeydi :uhm:
ooff of zaman yanındayken nasıl geçiyor hiiç anlamıyorum.. :çok üzgünüm: inşallah yokluğunda da böyle geçmeye devam eder senağlama
saat itibariyle;
biten: 77
şafak: 355
8.desert06rose=[/COLOR]70 karamana SELAM
gamzecimm yawrum benimm beni de almışş listeye hihoyyyt tşkkk
bugünleri de gördük yaaasenağlama
13.cicikız=81 düzceye selam
sevgilim urfada asker:çok üzgünüm:
Üzülme canım az kaldı bugün senin de benim de şafak 81 değil mi? Bugün düzcedeyiz arkadaşlar:teytey::dance:QUOTE]
evettttdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?