Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

desteğin için teşekkür ederim bitanem
sanada iyi geceler cnm allaha emanet ol öpüyorum seni dikkat et kendine :teselli:
şafak:386 senağlama

canım kayıplardasın efkar mı yapıyorsun bi başına :teselli:
daha 3 günümüz var ama beni şimdiden gideceğinin telaşı sardı yaa
of ülen of bi tamamen dönsün çıkartmaz mıyım ben bunların acısını Çok üzgünüm çoook

pazar günü yolcu ettim meltemcim senağlama anca toparlanıp yazdım birde hakkariye sınıra yollanıcağını duydum efkar bastı işte istesemde istemesemde senağlama ve izindeyken daha zor oluyo biliyomusun üzmek istememde tadı damağında kalıyo insanın alışıyosun tam geli veriyo mutlulukdan tam zirve yaparken çakılıyosun senağlama bilmiyorum işte gördüğün üzre karışık durumdayım -tatlicadiarzu- zaman onlayken çok çabuk akıyo onsuz duruyo :1no2:

ama ama usta birliği gaziantep değil mi neden yolluyorlar ki sınıra :uhm:

ben sana göre baya bi şanslıyım. sen şimdi şafakları çift çift yaşarsın canım benim yaa :teselli:

doğru diyorsun bakalım ben kaç günde kendime gelicem senağlama
sen üzmüyorsun ki zaten şafak üzüyor bizi :çok üzgünüm: ben daha gitmeden gitmiş gibiyim yarın 10da buluşucaz bak 6-7 saat sonra yanındayım ama biliyorum bu geçen 4gün gibi bu günden de bişey anlamıcam senağlama ne acayip bişey bu Allah ım yaa senağlama

sorma cnm bnm ben dayanıklıyımdır pek etmem böle özlediğimi sevdiğimi filan beni bile bu hale soktu ne diyebilirmki allah önce onlara sonra bize sabır versin onlarında sağsağlim dönmeyi nasip etsin bu konuşmalarımız anı olarak kalsın :Saruboceq: bir daha ayrılık yüzü göstermesin bize :Saruboceq:

canım seni anlıyorum ama toparlamaya çalıs ona pozitif enerji yolla ki oda fazla üzülmesin çünkü bu zamanıgeçirmekten baska çaremiz yok... hepimiz de bi gün arkamıza dönüp baktığımız da ne kadar sevmisiz ve nasıl beklemisiz diycez ozaman sevdiklerimiz de yanımızda olucaklar insallahh...
allah hepimize sabır versinn.. sağ sağlim dönsünler..

günaydın kızlar,ne güzel sonunda dün listeye girdim,darısı diğer arkadaşları başına ve bugün şafak 80 - OSMANİYE hihoyyyt
bekar arkadaşlar evlenmeden önce sevdiklerinizin askere gitmesi çok iyi çünkü evlendikten sonra inanın çok daha zor alışması,keşke şartlarımız uygun olsaydı da evlenmeden önce gidebilseydi eşim ,hayırlısı buymuş....

sana günaydın canım arkadaşım,ne güzel sende plakalara düüşmüşsün sağ salim gittiler sağ salim gelirler umarım biranönce tek dileğimiz bu hepimiz başka hiçbirşey istemjiyoruz...
bekar arkadaşlar için ne güzel şey ve doğru bişey demişsin dediğin gibi hepsinin sevdikleri askere gitsin gelsin sonra evlensinler gerçekten çok zor evliyken asker yolu beklemek
ben 22 aylık evliyim eşim 9 aylık evliyken gitti askere 14 aydan beri bekliyorum rabbime şükürler olsun az kaldı ŞAFAKasigim:

ya kıslar bnmkide şu an yanımda dağıtıma geldi aynen dediğiniz gibi o burdayken yanımdayken zaman su gibi akıp gidio bnmkide c.tesi gidio hemde şırnak silopiye allah hepimiza sabır versin.hepimiz sevdiklerimize kavuşalım.allah onları bize bağışlasın.handancım bende aynı senin gibi dua ediorum hep allah bnm ömrümden alsın ona versin yeterki yanıma sağ salim dönsün başka bişi istemiorum.ama gelicekler hepsi gelicek allah büyük.biz hep dua edicez başka çaremiz yoksenağlama

acemiliği ankara mamaktaydı meltemcim.o burdayken hiç anlamıorum akşam oluo hemen ama o yokken geçmio iştesenağlama allah hepimize sabır versin.

sevgilim urfada asker:çok üzgünüm:

Üzülme canım az kaldı bugün senin de benim de şafak 81 değil mi? Bugün düzcedeyiz arkadaşlar:teytey::dance:

Gamze, listen süper olmuş. Ben aranıza yeni katıldım ama beni de eklersen sevinirim...a.s.a.s. Şimdiden teşekkürler... Bu arada senin de su gibi akar günlerin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…