Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gamzişkooo ben gzellergzeli ile aynıyım bi eksik yazmışn yiwrumm hihoyyyt keşke yazdıgın gibi olsaydı..
yani bugün 80 osmaniye.....

Şu plakalarda olanlara tepükleri vursak bende plakalara geçmiş olcam hadi leynn çabuk gelsin şu şafağınızzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Şırnak/Görmeç
Şafak__150__şakkıdı

Şu plakalarda olanlara tepükleri vursak bende plakalara geçmiş olcam hadi leynn çabuk gelsin şu şafağınızzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Şırnak/Görmeç
Şafak__150__şakkıdı

canım benim ne güzel dedin sen
o günler gelsin de sıra size de gelsin inşallah
bence de çabuk gelsin şafağımız

şafak : 270...

Ne zaman biter bu özlem.. Ne zaman biter bu hasret.. çok özledim askım gel artık prensim kollarında huzur bulduğum biriciğim tektanem.

şafak:29 gümüşhaneye selam olsun
gülcın ben bırgün eksık sayıyormusum benım safak 30 senınkı dogrumu oekı canım ????

yaa sen dün amelıyat oldun muu merak ettım dün msn de acıktı bır ara bugünde burdasın hayırdır hastaneden mıı gırıyosun yoksa kaydirigubbakcemile3
amelıyat olmadın sen sanırım canım yıne gecmıs olsun :1hug:

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.seahorse=1 adanaya SELAM :hooray:

2.hayalci35=3 afyona selam

3.bujimenekşe=30 hakkariye SELAM

4.GGÖZEN=30 hakkariye SELAM

5.bebix=34 istanbula selam SELAM

6.salihalil=58 sivasa SELAM

7.avukat_adayı_aslı=68 aksaraya selam

8.desert06rose=69 bayburta SELAM

9.p_nr=72 batmana a selam

10.ruh=74 bartına selam

11.deymezsin=78 karabüke selam

12.güzeller güzeli=78 karabüke selam

13.maviyeshill=78karabüke selam

14.tmyy= 79 kilise selam

15.bengusu=79 kilise selam

16.cicikız=80 osmaniyeye selam

17.elif06=80 osmaniyeye selam

18.sswweett=80 osmaniyeye selam

19.nergis_20=osmaniyeye selam

20.gizze=81 düzceye selam

DÜZELTTİM HERKESİ BACILAR YANLIŞ OLAN SÖYLESİN .............................

Son düzenleme:
gamze bişey sorabilir miyim?bilgin olduğunu düşündüğüm bi konuda canım.sülüs alındıktan ne kadar zaman sonra askerlik başlamış sayılıyo.cevaplarsan sevinirim

canım sagol düzelltıgın ıcın heheheh :)) sanırım gülcınınkıde yanlıs ama olsun onunkıı sonunda bellı olur oda 30dan devam etsın sımdılık :))))))))))))
kıslar gülcın hastade amelıyat oldu bılgınız yoksaa söyleyım gecmıs olsun kısss hastanede pc elınde yatakta yatıyormus kaydirigubbakcemile3

seahorse aşkımın olduğu yerdesin onu çok özlediğimi onu birgün kavuşacağımızı söyle ona
canım bitirdin sen yedin askerliği darısı başımıza gözün aydın hiçbirşey kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…