Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hayırdır canım ne ameliyatı olucak/oldu?
valla durumu pek iç açıcı değil biliyosun sen de, kaç aydır kimseyi görnüyo, çarşı yok, net yok, dört duvar ve askerlerle dolu bir hayatı var 11 aydır :1ninca:
psikolojisi aynı kalamazdı zaten ama inşallah geçicidir yorgun ve youn olduğundandır, gelince geçer inşallah, yoksa cidden yandım ben :çok üzgünüm:

hoşgeldin canım günaydın, biz de durumlar yukardaki gibi ortaşekerli senden naber canım? maaşallah 20ler geliiiooo :teytey: bak bakalım neymiş anlamı.. hayır olsun..

Son düzenleme:

hepimizin vardır, kıskanan, fesat tipleri etrafında güzelim :1ninca: boşver takılma bence hayır olsun de, öle kötü insanlardan kurtulacağına yoralım yerimseniben

Son düzenleme:

Tatlım geçmiş olsun.. O özel bir hastalık tiplerinden benimkindede var :1ninca: Doktor ameliyat diyo gidiyo hastaneye ameliyat falan yok diyorlar sivile gelince gidicek..

Tatlım geçmiş olsun.. O özel bir hastalık tiplerinden benimkindede var :1ninca: Doktor ameliyat diyo gidiyo hastaneye ameliyat falan yok diyorlar sivile gelince gidicek..
Ay ne sinir bozucu dimi cnm.. insan seviniyor.. iyilesecek diye.. ondan sonra böyle yapiyorlar.. bakalim.. bu sefer doktor kagida yazmis.. ameliyat olmasi lazim diye.. Hastanede simdi.. hayirlisi..
Olmazsa buraya geldiginde yapariz..Hazir ordayken yapiversinler.
Arti hava degisimi verirler.. ehh daha süper olamaz :lepi:
Insallah iyi haber verir kocacigim

Son düzenleme:

Hoşbuldum tatlım..Sokma canını zaten demişsin ya az konuşmanız yararınıza olucaktır.. Böyle zmanlarda Çok konuşmak genelde kavgaya neden oluyor denendi onaylandı.. :1ninca: Sadece sabır.. Bitmesine bişey kalmamış bundan sonrası da daha hızlı geçicektir..

Hehee seni seniii.. Tabii hava değişimi var ucunda benimkide öyle plan yapıodu teskereye yakın ameliyat olsam eve giderim teskereyi evden alırım diye..Ama olmadı.. İnşallah yaparlar canım ya uğraştırmazlar umarım sizi böyle

Insallah ya.. askim agrisindan kurtulsun artik..
Vallaha aralik'a kadar ameliyatlar dolu demis askeriyedeki doktor
Hayirlisi canim..

Ehhh anlat bakalim.. askerin geldiginde ne yapacaksiniz bakalim :lepi:

ay valla bitsin tatlım yaa daha beter olmadan bitmeli bu askerlik, gergin gergin konuşmak olmuyo hiç alışık değilim :çok üzgünüm:

Insallah ya.. askim agrisindan kurtulsun artik..
Vallaha aralik'a kadar ameliyatlar dolu demis askeriyedeki doktor
Hayirlisi canim..

Ehhh anlat bakalim.. askerin geldiginde ne yapacaksiniz bakalim :lepi:
Benimkindede bi ara ağrı fazlaydı.. Şimdi şikayet etmiyo ya bana söylemio yada ağrımıyo bilmiyorum.. :1ninca:
Tatlım benimki gelince iş bulup çalışıcak.. Malumm para lazım..Fazla dinlenmeyi düşünmüyo en fazla 1 hafta diyor.. Kardeşi bi iş bulmuş ona makam şoförlüğü..Şoförlüğü çok iyi.. Maaşıda iyimiş.. Ama daha 1 ay var ne olur bilmiyorum bende akşam öğrendim bu konuyu.. Kısmet olursa eğer bi aksilik değişiklik olmassa mayıs-haziran gibi söz eylül gibide nişan düşünüyoruz.. Evliliği zaten 2012 de istediğimiz için nişanın eylülde olmasında bi sakınca yok die düşündük..Hem elimizde rahatlar..
ay valla bitsin tatlım yaa daha beter olmadan bitmeli bu askerlik, gergin gergin konuşmak olmuyo hiç alışık değilim :çok üzgünüm:
Bende değildim ama alıştım tatlım.. Yoluna giricektir herşey.. Ama u dönem sancılı olur biraz..Artık son demlerinde gerçekten sıkıldığı için sana patlar.. Dedim ya sadece sabır tatlımmm

günaydın kızlar

şafak 298turkbayragi
Anow kiz hani gelmicektin bugun sempatiksalakcinni hehehehe
Hosgeldin cnm

Hmmmm.. en iyisi vallaha.. insallah o i$ olur..
ayyy seneye ozaman yani heyecanli bir yil gecireceksiniz cnm..
Bizde öyle.. hem tezkere hem dügünn..

Günaydım tatlım hoşgeldin...

Maşallah şafağıaaa

:lepi::lepi: nasılsın canım hoşbulduk hayır olsun canım korkma rüyalar tersine çıkar de geç

babykem askerine çok geçmiş olsun canım inşallah ameliyat olur da biter

flowerbcim askerin aramış gözün aydın alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Anow kiz hani gelmicektin bugun sempatiksalakcinni hehehehe
Hosgeldin cnm

Hmmmm.. en iyisi vallaha.. insallah o i$ olur..
ayyy seneye ozaman yani heyecanli bir yil gecireceksiniz cnm..
Bizde öyle.. hem tezkere hem dügünn..

kız gitcem saat 10 da patronu bekliyorum gelsin akşam 4 e kadar yokummmmmmm:lepi::lepi:

günaydın kızlar

şafak 298turkbayragi

günaydın canııım hoşgeldin :)

amaaan başından beri her olayda bana patladı, bana ağladı zaten annesi babası beni ne zaman arası iyi dimi sesi iyi geliyodu maaşallah iyi gidiyo diyolar, heee tabi iyi gelir sesi de kendisi de size bişe demyo ki bana bütün kaprisler sıkıntılar atılıyo sonra rahat tabii ki... delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…