- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #97.441
Canim benim, Ben iyiyim cok sükür.. Heyecanliyim..
Askim hastaneye gitti.. Doktor'a gözükecek ve insallah ameliyat tarihi alacak.. Askeriyedeki doktor "mecbur ameliyat olman lazim" demis..
Ama hastanedekiler belki giciklik yapabilirler.. 6 ay öncede olmustu cünkü, doktor ameliyat demisti, ve hastanedeki doktor yok demis...
Insallah bu gün tarih alir ya..
Hmmm demedimmi yarim saat konusacaksiniz diye :lepi:
Canim vallaha belki cok yogundur ve yorgundur?
Az kaldi cnm benim.. hele bi gelsinnn Şeniz hersey düzelir..
Bazi insanlara birsey olmuyor askerdeyken, bazilerin piskolojisi bozuluyo..
Gayet normal yani.. Düzelecek canooooo olumunekankayizsmile
Günaydın Kızlarr..
Nasılsınız ?
Şafağım 30 :teytey:
Bu gece yine rüya gördümm yaa.. Bu kez etkiledi valla benii Çünkü vurulmuştum.. Dahası birilerinide vurmuştum.. Şimdi rüya tabirlerine bi göz atıcammm :1shok:
Birisini silahinizla vurarak öldürdügünüzü görmek, bir yerden acele bir haber alacaginiza. bir düsmaninizin ölüm haberini duyacaginiza delalet eder.
Gelen mermiden yaralandigini gören, düsman tarafindan zarar görür. Kendi attigi kursunun karsisindakini vurdugunu gören, düsmanini zarara sokar
:1shok:
Benim düşmanım mı varmışş :1shok:
hayırdır canım ne ameliyatı olucak/oldu?
valla durumu pek iç açıcı değil biliyosun sen de, kaç aydır kimseyi görnüyo, çarşı yok, net yok, dört duvar ve askerlerle dolu bir hayatı var 11 aydır :1ninca:
psikolojisi aynı kalamazdı zaten ama inşallah geçicidir yorgun ve youn olduğundandır, gelince geçer inşallah, yoksa cidden yandım ben :çok üzgünüm:
Canim özel bir rahatsizligi var :1rolleyes: Insallah ameliyat tarihi verirler..
Aricak beni sonra.. heyecanliyim.. kafamçokkarıştı
Ehh tabiki zor cnm ya.. 11 ay ayni insanlarla.. ayni ortam, ayni suratlar..
Helal olsun askerlerimize.. ne diyim cnm.. Eminimki gecer cnmm..
Senin yanina geldiginde herseyi unutur cnm opuyorumnanaktan
valla durumu pek iç açıcı değil biliyosun sen de, kaç aydır kimseyi görnüyo, çarşı yok, net yok, dört duvar ve askerlerle dolu bir hayatı var 11 aydır :1ninca:
psikolojisi aynı kalamazdı zaten ama inşallah geçicidir yorgun ve youn olduğundandır, gelince geçer inşallah, yoksa cidden yandım ben :çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım :1rolleyes:
valla az biraz daha sabretsinler bitiyo ha gayret, inşallah canım yaa gelsin ve eski haline çabuk dönsün :Saruboceq:
Ay ne sinir bozucu dimi cnm.. insan seviniyor.. iyilesecek diye.. ondan sonra böyle yapiyorlar.. bakalim.. bu sefer doktor kagida yazmis.. ameliyat olmasi lazim diye.. Hastanede simdi.. hayirlisi..Tatlım geçmiş olsun.. O özel bir hastalık tiplerinden benimkindede var :1ninca: Doktor ameliyat diyo gidiyo hastaneye ameliyat falan yok diyorlar sivile gelince gidicek..
hoşgeldin canım günaydın, biz de durumlar yukardaki gibi ortaşekerlisenden naber canım? maaşallah 20ler geliiiooo :teytey: bak bakalım neymiş anlamı.. hayır olsun..
Ay ne sinir bozucu dimi cnm.. insan seviniyor.. iyilesecek diye.. ondan sonra böyle yapiyorlar.. bakalim.. bu sefer doktor kagida yazmis.. ameliyat olmasi lazim diye.. Hastanede simdi.. hayirlisi..
Olmazsa buraya geldiginde yapariz..Hazir ordayken yapiversinler.
Arti hava degisimi verirler.. ehh daha süper olamaz :lepi:
Insallah iyi haber verir kocacigim
Insallah ya.. askim agrisindan kurtulsun artik..Hehee seni seniii.. Tabii hava değişimi var ucunda benimkide öyle plan yapıodu teskereye yakın ameliyat olsam eve giderim teskereyi evden alırım diye..Ama olmadı.. İnşallah yaparlar canım ya uğraştırmazlar umarım sizi böyle
Hoşbuldum tatlım..Sıkma canını zaten demişsin ya az konuşmanız yararınıza olucaktır.. Böyle zmanlarda Çok konuşmak genelde kavgaya neden oluyor denendi onaylandı.. :1ninca: Sadece sabır.. Bitmesine bişey kalmamış bundan sonrası da daha hızlı geçicektir..
Benimkindede bi ara ağrı fazlaydı.. Şimdi şikayet etmiyo ya bana söylemio yada ağrımıyo bilmiyorum.. :1ninca:Insallah ya.. askim agrisindan kurtulsun artik..
Vallaha aralik'a kadar ameliyatlar dolu demis askeriyedeki doktor
Hayirlisi canim..
Ehhh anlat bakalim.. askerin geldiginde ne yapacaksiniz bakalim :lepi:
Bende değildim ama alıştım tatlım.. Yoluna giricektir herşey.. Ama u dönem sancılı olur biraz..Artık son demlerinde gerçekten sıkıldığı için sana patlar.. Dedim ya sadece sabır tatlımmmay valla bitsin tatlım yaa daha beter olmadan bitmeli bu askerlik, gergin gergin konuşmak olmuyo hiç alışık değilim :çok üzgünüm:
günaydın kızlar
şafak 298turkbayragi
Anow kiz hani gelmicektin bugun sempatiksalakcinni hehehehegünaydın kızlar
şafak 298turkbayragi
Hmmmm.. en iyisi vallaha.. insallah o i$ olur..Benimkindede bi ara ağrı fazlaydı.. Şimdi şikayet etmiyo ya bana söylemio yada ağrımıyo bilmiyorum.. :1ninca:
Tatlım benimki gelince iş bulup çalışıcak.. Malumm para lazım..Fazla dinlenmeyi düşünmüyo en fazla 1 hafta diyor.. Kardeşi bi iş bulmuş ona makam şoförlüğü..Şoförlüğü çok iyi.. Maaşıda iyimiş.. Ama daha 1 ay var ne olur bilmiyorum bende akşam öğrendim bu konuyu.. Kısmet olursa eğer bi aksilik değişiklik olmassa mayıs-haziran gibi söz eylül gibide nişan düşünüyoruz.. Evliliği zaten 2012 de istediğimiz için nişanın eylülde olmasında bi sakınca yok die düşündük..Hem elimizde rahatlar..
Bende değildim ama alıştım tatlım.. Yoluna giricektir herşey.. Ama u dönem sancılı olur biraz..Artık son demlerinde gerçekten sıkıldığı için sana patlar.. Dedim ya sadece sabır tatlımmm
Günaydım tatlım hoşgeldin...
Maşallah şafağıaaa
Anow kiz hani gelmicektin bugun sempatiksalakcinni hehehehe
Hosgeldin cnm
Hmmmm.. en iyisi vallaha.. insallah o i$ olur..
ayyy seneye ozaman yani heyecanli bir yil gecireceksiniz cnm..
Bizde öyle.. hem tezkere hem dügünn..
Napcan kiz?kafamçokkarıştıkız gitcem saat 10 da patronu bekliyorum gelsin akşam 4 e kadar yokummmmmmm:lepi::lepi:
günaydın kızlarrrrrrr =)
günaydın kızlar
şafak 298turkbayragi
Benimkindede bi ara ağrı fazlaydı.. Şimdi şikayet etmiyo ya bana söylemio yada ağrımıyo bilmiyorum.. :1ninca:
Tatlım benimki gelince iş bulup çalışıcak.. Malumm para lazım..Fazla dinlenmeyi düşünmüyo en fazla 1 hafta diyor.. Kardeşi bi iş bulmuş ona makam şoförlüğü..Şoförlüğü çok iyi.. Maaşıda iyimiş.. Ama daha 1 ay var ne olur bilmiyorum bende akşam öğrendim bu konuyu.. Kısmet olursa eğer bi aksilik değişiklik olmassa mayıs-haziran gibi söz eylül gibide nişan düşünüyoruz.. Evliliği zaten 2012 de istediğimiz için nişanın eylülde olmasında bi sakınca yok die düşündük..Hem elimizde rahatlar..
Bende değildim ama alıştım tatlım.. Yoluna giricektir herşey.. Ama u dönem sancılı olur biraz..Artık son demlerinde gerçekten sıkıldığı için sana patlar.. Dedim ya sadece sabır tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?