- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #97.461
Napcan kiz?kafamçokkarıştı
Günaydinlarrrr... nasilsinnngünaydın kızlarrrrrrr =)
nbr cnmmmmm:1hug:günaydddddınnnnnnnnnn canımmmmmm
Günaydinlarrrr... nasilsinnn
Anow ne cekimi kiz.. mankenmisin sen.. artistmisin sen :lepi:eskişehire çekim yapmak için gitcem tatlım opuyorumnanaktan
:lepi::lepi: nasılsın canım hoşbulduk hayır olsun canım korkma rüyalar tersine çıkar de geç
babykem askerine çok geçmiş olsun canım inşallah ameliyat olur da biter
flowerbcim askerin aramış gözün aydın alkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydın kızlarrrrrrr =)
eskişehire çekim yapmak için gitcem tatlım opuyorumnanaktan
eskişehire çekim yapmak için gitcem tatlım opuyorumnanaktan
günaydın canııım hoşgeldin :)
amaaan başından beri her olayda bana patladı, bana ağladı zaten annesi babası beni ne zaman arası iyi dimi sesi iyi geliyodu maaşallah iyi gidiyo diyolar, heee tabi iyi gelir sesi de kendisi de size bişe demyo ki bana bütün kaprisler sıkıntılar atılıyo sonra rahat tabii ki... delikafadulden
Anow ne cekimi kiz.. mankenmisin sen.. artistmisin sen :lepi:
Imzani alabilirmiyim :lepi:
Hmmmm.. en iyisi vallaha.. insallah o i$ olur..
ayyy seneye ozaman yani heyecanli bir yil gecireceksiniz cnm..
Bizde öyle.. hem tezkere hem dügünn..
:lepi::lepi: nasılsın canım hoşbulduk hayır olsun canım korkma rüyalar tersine çıkar de geç
günaydın kızlarrrrrrr =)
amaaan başından beri her olayda bana patladı, bana ağladı zaten annesi babası beni ne zaman arası iyi dimi sesi iyi geliyodu maaşallah iyi gidiyo diyolar, heee tabi iyi gelir sesi de kendisi de size bişe demyo ki bana bütün kaprisler sıkıntılar atılıyo sonra rahat tabii ki... delikafadulden
kız dergide çalışıyorum ben evtekstili üzerine sareve gitcem genel müdürüylen ropörtaj yapcakmışız ben de napcamı bilmiyorum kız ilk defa gitcem hayırlısıyla
Müdürden hayrına bi kaç nevresim falan iste kuzum boşa gitmesinn :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk tatlım aramış askeri çok sevindimopuyorumnanaktan
kız dergide çalışıyorum ben evtekstili üzerine sareve gitcem genel müdürüylen ropörtaj yapcakmışız ben de napcamı bilmiyorum kız ilk defa gitcem hayırlısıyla
İnşallah tatlım yaa o heyecanı burda sizlerle yaşamayı çok istiyorum
İyiyim canım saol.. Valla inş. öyledirr tırstım bu kez kafamçokkarıştı
Günaydın tatlımm
Hiç yabancı gelmedi bana...Ne yaparlarsa bize yapıolar valla..Dün bankaya gittim bankadaki memur sevgilisiyle konuşuo anamm dedim aynı bennn hehehe.. Adam nie açmıosun dio çalışıyorum açamıyorum falan sık boğaz edio kadını..Valla bu erkeklerde genetik olarak durum aynı... sırnaşık şey
olsun getir getir sıkıntı yokkkkkkk daha ne istion kızım :lepi:zaten bu gidişle çeyizi bedavaya düzcem kuzu ya
zaten bu gidişle çeyizi bedavaya düzcem kuzu ya
evet canım konuşmamız gergin olsa da aradı çok şükür, bitse şu askerlik de kurtulsak şu olaylardan :Saruboceq:
aaa ben çok beğeniyorum sarev'in nevresimlerini, git bak bakalım kaydirigubbakcemile3
sanırım evet.. eskiden hiç yoktu öleşeyleri şimdi acayip tuhaf geliyo o yüzden -tatlicadiarzu-
olsun getir getir sıkıntı yokkkkkkk daha ne istion kızım :lepi:
Bedava dedin aklıma geld, bunlar da benim bedava ürünlerim..Dore satmaya başladım ya kızlar.. Elde ettiğim karla bedavaya getirdiğim çeyizlerim olcakk -tatlicadiarzu-
Kızlar birde kendime bunu almayı düşünüyorumm
bunların markası var mı bayıldım bayıldım yhaaaaaa bayanssulusmile
Bedava dedin aklıma geld, bunlar da benim bedava ürünlerim..Dore satmaya başladım ya kızlar.. Elde ettiğim karla bedavaya getirdiğim çeyizlerim olcakk -tatlicadiarzu-
kız sarev elart halley brilant taç premier hep bizim müşteri hepsini geziyom valla gözüm gönlüm açılıyor
kız onlar neyse de sene de 1 kere mobilya fuarı için dergi hazırlıyoruz patron dergide 2 sayfayı barter yapmamız için bize veriyor mobilyam onlardan olcakmış :teytey::teytey:
nerde beleş oraya yerleş gibi oldum ingilizce kursuna gidiyom dergiye ilan geçip ameliyat olcam hastanenin reklamını geçip adım çıkcak beleşçiye diye de tırsıyorum he
ooo ne güzel bende bir ara avon yaptım ama gelişine veriyordum bişeycik olmadı
bunu bende gördüm katalogta çok hoşlar canım
tatlım karımı bende düşürdümm ilk satışım 230 tl lik sipariş verdim.. İnşallah devamıda gelirrr :Saruboceq:ooo ne güzel bende bir ara avon yaptım ama gelişine veriyordum bişeycik olmadı
bunu bende gördüm katalogta çok hoşlar canım
bunların markası var mı bayıldım bayıldım yhaaaaaa bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?