Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

saol cannıııımmm opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrrrrr =)

günaydııınnnnn kaydirigubbakcemile5

eskişehire çekim yapmak için gitcem tatlım opuyorumnanaktan

ne çekimi tatlım :uhm:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk tatlım aramış askeri çok sevindimopuyorumnanaktan

Hmmmm.. en iyisi vallaha.. insallah o i$ olur..
ayyy seneye ozaman yani heyecanli bir yil gecireceksiniz cnm..
Bizde öyle.. hem tezkere hem dügünn..

İnşallah tatlım yaa o heyecanı burda sizlerle yaşamayı çok istiyorum

:lepi::lepi: nasılsın canım hoşbulduk hayır olsun canım korkma rüyalar tersine çıkar de geç

İyiyim canım saol.. Valla inş. öyledirr tırstım bu kez kafamçokkarıştı

günaydın kızlarrrrrrr =)

Günaydın tatlımm

Hiç yabancı gelmedi bana... Ne yaparlarsa bize yapıolar valla..Dün bankaya gittim bankadaki memur sevgilisiyle konuşuo anamm dedim aynı bennn hehehe.. Adam nie açmıosun dio çalışıyorum açamıyorum falan sık boğaz edio kadını..Valla bu erkeklerde genetik olarak durum aynı... sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk tatlım aramış askeri çok sevindimopuyorumnanaktan

evet canım konuşmamız gergin olsa da aradı çok şükür, bitse şu askerlik de kurtulsak şu olaylardan :Saruboceq:

kız dergide çalışıyorum ben evtekstili üzerine sareve gitcem genel müdürüylen ropörtaj yapcakmışız ben de napcamı bilmiyorum kız ilk defa gitcem hayırlısıyla

aaa ben çok beğeniyorum sarev'in nevresimlerini, git bak bakalım kaydirigubbakcemile3

sanırım evet.. eskiden hiç yoktu öleşeyleri şimdi acayip tuhaf geliyo o yüzden -tatlicadiarzu-

kız sarev elart halley brilant taç premier hep bizim müşteri hepsini geziyom valla gözüm gönlüm açılıyor

olsun getir getir sıkıntı yokkkkkkk daha ne istion kızım :lepi:

kız onlar neyse de sene de 1 kere mobilya fuarı için dergi hazırlıyoruz patron dergide 2 sayfayı barter yapmamız için bize veriyor mobilyam onlardan olcakmış :teytey::teytey:
nerde beleş oraya yerleş gibi oldum ingilizce kursuna gidiyom dergiye ilan geçip ameliyat olcam hastanenin reklamını geçip adım çıkcak beleşçiye diye de tırsıyorum he

Bedava dedin aklıma geld, bunlar da benim bedava ürünlerim..Dore satmaya başladım ya kızlar.. Elde ettiğim karla bedavaya getirdiğim çeyizlerim olcakk -tatlicadiarzu-

ooo ne güzel bende bir ara avon yaptım ama gelişine veriyordum bişeycik olmadı

Kızlar birde kendime bunu almayı düşünüyorumm

bunu bende gördüm katalogta çok hoşlar canım

Bedava dedin aklıma geld, bunlar da benim bedava ürünlerim..Dore satmaya başladım ya kızlar.. Elde ettiğim karla bedavaya getirdiğim çeyizlerim olcakk -tatlicadiarzu-

Kızlar birde kendime bunu almayı düşünüyorumm

hAyrılı olsun canım güle güle kullan süperler, bende bakayım sitesine :)

aaayy süper markalar vallaaa opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ooo ne güzel bende bir ara avon yaptım ama gelişine veriyordum bişeycik olmadı

bunu bende gördüm katalogta çok hoşlar canım
tatlım karımı bende düşürdümm ilk satışım 230 tl lik sipariş verdim.. İnşallah devamıda gelirrr :Saruboceq:
bunların markası var mı bayıldım bayıldım yhaaaaaa bayanssulusmile

tatlım dorenin ürünü bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…