Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tatlım karımı bende düşürdümm ilk satışım 230 tl lik sipariş verdim.. İnşallah devamıda gelirrr :Saruboceq:

tatlım dorenin ürünü bu

maşşallah canım ya iyi satış yapmışsın benim çevremde herkez bişeyler sattığı için ben hep kendim alıyordum bir de komşular işte alıyordu ama bıraktım milletten para toplaması daha zor valla

Günaydın kızlarrr.
Boynum çok fena tutulmuş yaaa :sinifsinif:

günaydın cenım
geçmiş olsun tatlım

Günaydın kızlarrr.
Boynum çok fena tutulmuş yaaa :sinifsinif:
günaydın tatlım geçmiş olsunn
a.s.
Yine çeyiz olayına girilmişşşş sempatiksalakcinni
o konudan gidemedik ki bir türlüüü sırnaşık şey
haklısın tatlım yaa.. ben doreyi hiç bi yerden duymadan nette keşfetmiştim.. bannerida kk da görmüştüm hattaa şakkıdı sonra üyelik falan çevremdede yok fazla bundan satan kadınların daha çok mutfak malz. dikkatini çekioo :hulya:
kaç tl acep bunlarrrr
tatlım bunların fiyatı 50 tl ekim ayında 22 tl lik tuzluk biberlik te yanında hediye.. ben bu ay almadım.. ileride alırım die.. eğer almaya nietliysen bu ay al ki hesiyesinide kapmış olursun tatlım

http://www.doreonline.com.tr/documents/templates/dore_katalog/index.html

Son düzenleme:
alcam ama bulabilirsem yaaa üzülcem bulamazsam

burada satan varmıdır acaba çok beğendim yaaaa

kız eoshera satıyor işte

ewet bende geçenlerde yengemin kuzeni getirdi kataloğu ilk defa ozaman gördüm yanlız bir arkadaşım var kız avondan kazandığı parayla ev geçindiriyor ya mesela rümeli mi çok satıyorsun indirimdeyken 6-7 tane alıyor sonra normal fiyatına veriyor geçen satışı çok diye bir saat hediye etmişler markasını söylmeyeceğim kuzenime 100 liraya sattı

vayy süpermiş tatlımm yaa benim fazla çevrem yokkii.. bulduum kişilere gösteriyorum işte çevremi genişletmem lazımm

vayy süpermiş tatlımm yaa benim fazla çevrem yokkii.. bulduum kişilere gösteriyorum işte çevremi genişletmem lazımm

sen fazla katalog sipariş et annenin teyzenlerin vs eline tutuştur onlarda günlere falan giderken götürsünler birde kendine alt satış temsilcisi bul onlar kazandıkça sen oturduğun yerden kazanıyorsun

sen fazla katalog sipariş et annenin teyzenlerin vs eline tutuştur onlarda günlere falan giderken götürsünler birde kendine alt satış temsilcisi bul onlar kazandıkça sen oturduğun yerden kazanıyorsun

Tatlım orası öylede onu nerden bulucam.. Benim annem öyle fazla gezen biri değildir ki..Gittiği kişiler bellidir onlarda bu tarz alışveriş yapan insanlar değil..
Çevreme satış yapıyorum alt üye yapıcağım kişi yine benim çevrem olur bu kez bana müşteri kalmaz :roflol:

oda doğru işte bende bu yüzden yapamadım okula giden kardeşin varsa okula gönder okulda kızlar deli gibi makyaj malzemesi sipariş ediyorlar

:asigim:

Senden önce öylesine nefes almış bu beden
Seni beklemişim ben bir ömür boyu
Meğerse hiç bilmeden
En büyük aşkımsın belki
Ama
En büyük korkumsun bir yandan da
Ya bir gün biterse
Bu aşk diye ağlıyorum
Her gece

Ben senin kalbinde hayat buldum
Sen alınyazım ilkbaharımsın
Yokluğun sanki kıyamet gibi
Sevgilim sen benim can damarımsın

:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…