- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #97.481
tatlım karımı bende düşürdümm ilk satışım 230 tl lik sipariş verdim.. İnşallah devamıda gelirrr :Saruboceq:
tatlım dorenin ürünü bu
Günaydın kızlarrr.
Boynum çok fena tutulmuş yaaa :sinifsinif:
günaydın tatlım geçmiş olsunnGünaydın kızlarrr.
Boynum çok fena tutulmuş yaaa :sinifsinif:
o konudan gidemedik ki bir türlüüü sırnaşık şeyYine çeyiz olayına girilmişşşş sempatiksalakcinni
haklısın tatlım yaa.. ben doreyi hiç bi yerden duymadan nette keşfetmiştim.. bannerida kk da görmüştüm hattaa şakkıdı sonra üyelik falan çevremdede yok fazla bundan satan kadınların daha çok mutfak malz. dikkatini çekioo :hulya:maşşallah canım ya iyi satış yapmışsın benim çevremde herkez bişeyler sattığı için ben hep kendim alıyordum bir de komşular işte alıyordu ama bıraktım milletten para toplaması daha zor valla
tatlım bunların fiyatı 50 tl ekim ayında 22 tl lik tuzluk biberlik te yanında hediye.. ben bu ay almadım.. ileride alırım die.. eğer almaya nietliysen bu ay al ki hesiyesinide kapmış olursun tatlımkaç tl acep bunlarrrr
alcam ama bulabilirsem yaaa üzülcem bulamazsamgünaydın tatlım geçmiş olsunn
a.s.
o konudan gidemedik ki bir türlüüü sırnaşık şey
haklısın tatlım yaa.. ben doreyi hiç bi yerden duymadan nette keşfetmiştim.. bannerida ilkk da görmüştüm hattaa şakkıdı sonra üyelik falan çevremdede yok fazla bundan satan kadınların daha çok mutfak malz. dikkatini çekioo :hulya:
tatlım bunların fiyatı 50 tl ekim ayında 22 tl lik tuzluk biberlik te yanında hediye.. ben bu ay almadım.. ileride alırım die.. eğer almaya nietliysen bu ay al ki hesiyesinide kapmış olursun tatlım
burada satan varmıdır acaba çok beğendim yaaaa
günaydın tatlım geçmiş olsunn
a.s.
o konudan gidemedik ki bir türlüüü sırnaşık şey
haklısın tatlım yaa.. ben doreyi hiç bi yerden duymadan nette keşfetmiştim.. bannerida kk da görmüştüm hattaa şakkıdı sonra üyelik falan çevremdede yok fazla bundan satan kadınların daha çok mutfak malz. dikkatini çekioo :hulya:
tatlım bunların fiyatı 50 tl ekim ayında 22 tl lik tuzluk biberlik te yanında hediye.. ben bu ay almadım.. ileride alırım die.. eğer almaya nietliysen bu ay al ki hesiyesinide kapmış olursun tatlım
alcam ama bulabilirsem yaaa üzülcem bulamazsam
kız eoshera satıyor işte
ewet bende geçenlerde yengemin kuzeni getirdi kataloğu ilk defa ozaman gördüm yanlız bir arkadaşım var kız avondan kazandığı parayla ev geçindiriyor ya mesela rümeli mi çok satıyorsun indirimdeyken 6-7 tane alıyor sonra normal fiyatına veriyor geçen satışı çok diye bir saat hediye etmişler markasını söylmeyeceğim kuzenime 100 liraya sattı
vayy süpermiş tatlımm yaa benim fazla çevrem yokkii.. bulduum kişilere gösteriyorum işte çevremi genişletmem lazımm
tatlım ben yardımcı olayım dicem ama nasıl olucam bilmiyorum ki :S
tatlım ben yardımcı olayım dicem ama nasıl olucam bilmiyorum ki :S
sen fazla katalog sipariş et annenin teyzenlerin vs eline tutuştur onlarda günlere falan giderken götürsünler birde kendine alt satış temsilcisi bul onlar kazandıkça sen oturduğun yerden kazanıyorsun
canım gözde beğensin sende kargoyla gönderirsin oda hesabına yatırır burdan öyle satış yapanlarda var
acaba internet üzrinden sipariş verilio mu cnm
Tatlım orası öylede onu nerden bulucam.. Benim annem öyle fazla gezen biri değildir ki..Gittiği kişiler bellidir onlarda bu tarz alışveriş yapan insanlar değil..
Çevreme satış yapıyorum alt üye yapıcağım kişi yine benim çevrem olur bu kez bana müşteri kalmaz :roflol:
dur bakalım cnmm eğer ben bulamazsam sana sölerim ben sana parasını yollarım sen bana yollarsınnntatlım ona baktım bende ama bulamadım.. istersen mervenn dediği gibi yapabiliriz tatlım
oda doğru işte bende bu yüzden yapamadım okula giden kardeşin varsa okula gönder okulda kızlar deli gibi makyaj malzemesi sipariş ediyorlar
dur bakalım cnmm eğer ben bulamazsam sana sölerim ben sana parasını yollarım sen bana yollarsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?