- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #97.401
ay ayyy hadi hayırlı olsunnn inş:hulya:
anladım canım ama ilk eve gidişinde erkek arkadasının da yanında olması daha iyi olurdu..hani ondan güç alırdın biraz daha rahat olurdun..
anladım canım sen daha iyisini bilirsin tabii herkesin ilişki boyutları farklı oluoo ben sadece fikrimi söledimmolumunekankayizsmilehayırlısı olsun canım inşallahhh olumlu geçerropuyorumnanaktanbencede öylee.. 1 hafta flan önce izne gelmişti. dedim bizi tanıştır diye. annesine söylemiş gizem tanışmak ıstıyo diye kadında demişki ben yabancı mıyım oyle tanışamadık yanı. 2 gün öncede aradı benı ugur dedii ki bizze git annemle otur sadece bennım ıcın bize gitmediğini anlasın gözüne gir falan. geçen pazarda bebek mevlüdü vardı onlarda . çağrmışlardı bnı ama gidemedim . şimdide bebege hediye aldım o bahaneyle gidicem işte
anladım canım sen daha iyisini bilirsin tabii herkesin ilişki boyutları farklı oluoo ben sadece fikrimi söledimmolumunekankayizsmilehayırlısı olsun canım inşallahhh olumlu geçerropuyorumnanaktan
nefesim aynı şeyleri sölemişiz canımmkaydirigubbakcemile3
bencede öylee.. 1 hafta flan önce izne gelmişti. dedim bizi tanıştır diye. annesine söylemiş gizem tanışmak ıstıyo diye kadında demişki ben yabancı mıyım oyle tanışamadık yanı. 2 gün öncede aradı benı ugur dedii ki bizze git annemle otur sadece bennım ıcın bize gitmediğini anlasın gözüne gir falan. geçen pazarda bebek mevlüdü vardı onlarda . çağrmışlardı bnı ama gidemedim . şimdide bebege hediye aldım o bahaneyle gidicem işte
evet canım :ecrin_bebek:
anladım canım..hakkında hayırlısı olsun..ilk tanısmalar hep heyecanlı oluyor ama sakin olmaya calıs
amin canım :Saruboceq:
senınde dedğin gibi yanımda ugurda olsaydı daha iyi olurdu . ben şimdi kitlenir kalırım konuşamam bile bakalım nolucak eyvahedigeldismile
Grimsi naber???
fena değil canım. konu açtım. canım sıkılıyor biraz...İyiyim sağol Fides_cim sen nasılsn
fena değil canım. konu açtım. canım sıkılıyor biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?