- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #97.421
ben geldiiiim kaydirigubbakcemile2
rica ederim incimmm opuyorumnanaktan benim icin büyük bi zevkti baya 300leri bitiren oldudelikafadulden laydim tatlım benim ellerine sağlık bitanemmmopuyorumnanaktan
ağlıcam şimdi ya bir garip oldum:gitme: kendimi kırmızıda gördüğüme inanamıyorummm :lepi: şimdiki hedefimiz şafağı yarılamak zemuszemus
rica ederim bitaneemmm opuyorumnanaktan in$allah canim 200ler de hemen biter ins.laydim ellerine sağlık.sonunda 300'ler bitti.ne bitmez günlermiş.herkes 'ne zaman sorsak 300 diyosun ' diyordu artık.oleyyy be.Darsı 200'lerin başınaaa delikafadulden:teytey:sırnaşık şey
hosbuldum gözdemmhg tatlımopuyorumnanaktan
ho$geldin tugbaciiim a.s.bendeee geldimm kızlarrrrr:hulya:
nasılsınn laydicimmm*?:hulya:
iyiyim canim cok $ükür , benimkini biraz özledim i$te boshayallersmile
sen nasilsin tatlim olumunekankayizsmile
ii canım bendeee...bende özledimm askerimii çokkkk:gitme:bugünde aramadı yaaaaaaa sabah aradıda uykuluydum onu saymıorummm:umursamaz:
ALLAH sabir versin canim , ama bak arami$ yine :) demekki firsat buldukca ariyor
Iyi bir gün gecirme dilegiyle Günaydin kizlar... a.s. olumunekankayizsmile
Canim benim, Ben iyiyim cok sükür.. Heyecanliyim..günaydın babykeeemmmm opuyorumnanaktan naber nasılsın?
bugün 13:00'de çıkıyoruz biz, yarın 29 ekim cumhuriyet bayramı diye, hemencecik işleri toparlamam lazım guclubacismile
dün gece aradı nişanlım, yarım saat konuştuk çok şükür ama acayip gergin, en ufacık bişeyde hemen sesi değişiyo, kapatmak istiyo.. anladım ki sık konuşmamamız bizim yararımıza oldu bu son dönemde, yoksa o gerginlikle sürekli üzülürdüm :bbo:
95 gün daha sabır lazım ... -tatlicadiarzu-
Yok ya canim.. Rüyanin tam tersi,.. birini vurmicaksin.. daha cok seveceksin :lepi:Günaydın Kızlarr..
Nasılsınız ?
Şafağım 30 :teytey:
Bu gece yine rüya gördümm yaa.. Bu kez etkiledi valla benii Çünkü vurulmuştum.. Dahası birilerinide vurmuştum.. Şimdi rüya tabirlerine bi göz atıcammm :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?