• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bencede öylee.. 1 hafta flan önce izne gelmişti. dedim bizi tanıştır diye. annesine söylemiş gizem tanışmak ıstıyo diye kadında demişki ben yabancı mıyım oyle tanışamadık yanı. 2 gün öncede aradı benı ugur dedii ki bizze git annemle otur sadece bennım ıcın bize gitmediğini anlasın gözüne gir falan. geçen pazarda bebek mevlüdü vardı onlarda . çağrmışlardı bnı ama gidemedim . şimdide bebege hediye aldım o bahaneyle gidicem işte
anladım canım sen daha iyisini bilirsin tabii herkesin ilişki boyutları farklı oluoo ben sadece fikrimi söledimmolumunekankayizsmilehayırlısı olsun canım inşallahhh olumlu geçerropuyorumnanaktan

nefesim aynı şeyleri sölemişiz canımmkaydirigubbakcemile3

evet canım :ecrin_bebek:

bencede öylee.. 1 hafta flan önce izne gelmişti. dedim bizi tanıştır diye. annesine söylemiş gizem tanışmak ıstıyo diye kadında demişki ben yabancı mıyım oyle tanışamadık yanı. 2 gün öncede aradı benı ugur dedii ki bizze git annemle otur sadece bennım ıcın bize gitmediğini anlasın gözüne gir falan. geçen pazarda bebek mevlüdü vardı onlarda . çağrmışlardı bnı ama gidemedim . şimdide bebege hediye aldım o bahaneyle gidicem işte

anladım canım..hakkında hayırlısı olsun..ilk tanısmalar hep heyecanlı oluyor ama sakin olmaya calıs :emir_bebek:

amin canım :Saruboceq:
senınde dedğin gibi yanımda ugurda olsaydı daha iyi olurdu . ben şimdi kitlenir kalırım konuşamam bile bakalım nolucak eyvahedigeldismile

hayırlısı olsun canım..güzel anlar bunlar..

neyse kızlar bende gidiyorum..iyi akşamlar..

:hooray::nazar::nazar:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):nazar::hooray:

popoo.gif
popoo.gif
popoo.gif

:nazar::lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi::nazar:

:teytey: :nazar:....02/11/2010....UMUDAYOLCULUK=04 AĞRI SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....03/11/2010....SAMETSEVGİ=05 AMASYA SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....04/11/2010......PAPATYAA88=06 ANKARA SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....05/11/2010....GAMİŞ=07 ANTALYA SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....06/11/2010.....MEHABBET=08 ARTVİN SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....11/11/2010.....SARILALE0308=13 BİTLİS SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:.....14/11/2010.....ESMERİMM=16 BURSA SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....20/11/2010.....NNİSANYAĞMURUU=22 EDİRNE SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....21/11/2010.....OZLEMBBC=23 ELAZIĞ SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....28/11/2010.....SİYAH_İNCİ=30 HAKKARİ SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....11/12/2010.....SEHT=43 KÜTAHYA SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....20/12/2010.....YORGUN SEWDA=51 NİĞDE SELAM.....:nazar: :teytey:

:nazar::nazar: :lepi::lepi::lepi: :nazar::nazar:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

COGU GITTI AZI KALDI DIYENLER
( 230/81 ARASI )
:lepi: $AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ :lepi:

dfaf.gif
:nazar:94 FLOWERB :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar:97 0306