• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyilik cnm.. senden naber.. askerin nasil?
Safak kac?

heyyyaaaa yapin dogum gunu partisiiii :lepi:
13 kasim dogum gunum.. ben 1982liyim :hulya: :hulya: :hulya:

az kalmış cnm yaparızzzz nolcakkkcokacimcoook ay neden bi pasta ifadesi yok şurdaa:uhm:
82 limii hiç göstermiyom babykem yaa maşallah sana:nazar:

Hoşgeldin duygu
ne olsun bol sıkıntı stresss senden ne haber??
hoşbuldum şekerim iyiyim ya
sen niye sinir stres yaptın kız :delphin:
iyilik cnm.. senden naber.. askerin nasil?
Safak kac?

heyyyaaaa yapin dogum gunu partisiiii :lepi:
13 kasim dogum gunum.. ben 1982liyim :hulya: :hulya: :hulya:
iyiyim babikim akerim de iyi çok şükür
şafak benim muhtemelen yanlış benimkiyle anlşamıyoruz bir türlü fazla sayıyorsun diyor. Ben tekk tek gün sayıyorum tutmuyor kafam karışmış durumda. Yazıcısından öğrenecek bakalım ne çıkacak :bbo:
Ama benim hesabıma göre bugün 209 :1rolleyes:

doğum günü çocuku seniiiii yaklaştı he bakalım senin ke ne sürpriz yapıcak kaydirigubbakcemile2

az kalmış cnm yaparızzzz nolcakkkcokacimcoook ay neden bi pasta ifadesi yok şurdaa:uhm:
82 limii hiç göstermiyom babykem yaa maşallah sana:nazar:
Tesekkür ederim cnm benim olumunekankayizsmile

hoşbuldum şekerim iyiyim ya
sen niye sinir stres yaptın kız :delphin:

iyiyim babikim akerim de iyi çok şükür
şafak benim muhtemelen yanlış benimkiyle anlşamıyoruz bir türlü fazla sayıyorsun diyor. Ben tekk tek gün sayıyorum tutmuyor kafam karışmış durumda. Yazıcısından öğrenecek bakalım ne çıkacak :bbo:
Ama benim hesabıma göre bugün 209 :1rolleyes:

doğum günü çocuku seniiiii yaklaştı he bakalım senin ke ne sürpriz yapıcak kaydirigubbakcemile2
Ahhh evet net olarak yazicidan ögrensin. bi bakarsin 100lerdesin anowwwww:lepi:
Vallaha galiba carsilar 3 hafta icin kitlenmis.. komutan oyle demis.. kucuk kucuk denetlemeler oldugu icin.. ama bazen Dümenden diyorlar bakalim..
Cikarsa biseyler yapar bakalim :lepi:
Dogum gunde nette girsin yeter benim icin aslinda..ama aksam uzulurum kafamçokkarıştı

Ahhh evet net olarak yazicidan ögrensin. bi bakarsin 100lerdesin anowwwww:lepi:
Vallaha galiba carsilar 3 hafta icin kitlenmis.. komutan oyle demis.. kucuk kucuk denetlemeler oldugu icin.. ama bazen Dümenden diyorlar bakalim..
Cikarsa biseyler yapar bakalim :lepi:
Dogum gunde nette girsin yeter benim icin aslinda..ama aksam uzulurum kafamçokkarıştı
ay inşallah babikim ya boshayallersmile

yüzünü görsen yetiyor di mi ne mutlu oluyor insan
birde geldikleri gün zatnen bize en büyük hediye cokacimcoook

Back