Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar yaa ne güzel konusuyoduk ben yine gitmek zorund akaldım işlerden, şimdi de mesai bitiyo yine gidiyorum, yrn görüşürüüüüzzz.. hepinize iyi akşamlaaar :gitme:

kızlar yaa ne güzel konusuyoduk ben yine gitmek zorund akaldım işlerden, şimdi de mesai bitiyo yine gidiyorum, yrn görüşürüüüüzzz.. hepinize iyi akşamlaaar :gitme:

evet begümüm ya bende sana bakınıyodummm neyse yarın devam ederiz artıkk iyi akşamlar cnmm:gitme:

Gitçek bitanemm gidicek..Bitmeye mahkum bu askerlik.. Gelip geçmeyen hangi zman varki.. Yavaş ta olsa acı da çektirse biticek bu hüzün bu ayrılık

Şair incimmm hastayım senin tesellilerine kızz... askına kavuşunca unutma biziiii

evet begümüm ya bende sana bakınıyodummm neyse yarın devam ederiz artıkk iyi akşamlar cnmm:gitme:

Şair incimmm hastayım senin tesellilerine kızz... askına kavuşunca unutma biziiii

Şeniz Kitap yazdırdı bu aşk bana durummm..Evde bekliyo orası ayrı bi konu tabiii sırnaşık şey Unuturmuyum hiççç cadııı Burda sizi depüklicemm dahaaa delikafadulden

Şeniz Kitap yazdırdı bu aşk bana durummm..Evde bekliyo orası ayrı bi konu tabiii sırnaşık şey Unuturmuyum hiççç cadııı Burda sizi depüklicemm dahaaa delikafadulden

en taş kalplisine bile nasıl değiştirio hasret. senide leylaya çevirmiş incim çokmu....kitapmııı arada yaz şiirlerinden burayada cnm...
depük müüüüdelikafadulden
daha çok uzak olsada kulağa çok hoş geliyor buu

:gitme::gitme::gitme:

ohhh yollasınn.. benimkide çekinmiş bisürü kargoyla yollucak haftaya falan..
nasıl seninkinden sonra şiir yazmadın önceden kime yazdın kızz...yaz arada bikaç satur kopya çekip aşkıma mesajlayımmm :1hug:

kızlar sevdiçeğimi çok özledim burnum da tütüyor böyle bi boşluk var içimde dolmuyor hep huzursuz ve mutsuzum

bu hafta bende aynen öyleyim bilmiyorumkismile
böyle bi an kokusunu duyasım geliyor, ellerini hissetmek istiyorum ama burda olmayışını idrak ettikçe delirecek gibi oluyorum :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…