- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #96.941
yok yok bayanıda çok inatdır canım
ewettt akrepp çok deli kıskançtır yaa kıskançlık direk asabiyete vuruyor..... senin nişanlındamı akrep yoksaaa
6nisan benimkide cnm...
sana göre inatçı değilim sanırsın ama bide çevrendekilere sor bunu ne dicekler???
tatlım fikrimi yazdım ben sana yukarda
sormayın yaa uğraşsan olmaz böyle bi karışım 2 zor burç birleşmiş laelaelaelaelae :roflol:
yok nişanlım ikizler burcu. çapkınlığı eskilerde kalmış bir ikizler kaydirigubbakcemile3
ama annem ve dayım akrep burcu bilirim çok fena olduklarını sempatiksalakcinni
yani bazen istediğim olsun isterim tabiki. nişanlımla ilk telefon görüşmemizde sorayım bakayım o ne diyecek
aslında tanıyoruz birbirimizi . 2 yıldır göruyo benı hep ama resmi bi tanışma olmadı hıç. ugur ızındeyken tanıştırcakdı benı ama kadın demış ki sankı yabancı bırı mıyım tanışıyoruz ya falan öyle bı kadın . ya bende bılmıyorum gözune girersin falan dedı. 2-3 gun öncede evleerınde bebek mevludu vardı. ablası benı de cagrmıştı ama gidemedim . acaba diyorum bebege bı hedıye alıp o bahaneyle mı gıtsem CADIARZU
Allah sabır versin sana begümcümm...
hmmm.. ikizler kişiden kişiye değişir özellikleri tabi ama biraz dengesizlikleri vardır bi anı bi anına uymaz derler ....
sor bakalım döksün içindeki incileri... yetti bu inadın diye patlıyomuşşşkaydirigubbakcemile3
ewet bebek iyi bahane olabilr cnm al bi tulum git.. yani gözüne girmek değilde kaynaşmak için git sen.. sonuçta sevdiğin insanın annesi arayı sıcak tutarsan sevgilinde mutlu olur
Ayy durucum valla çok ihtiyacım var bol bol sabırabi de aşırı zayıfladı askerde sinirlerde oynuyo tabii ani değişikliklerde, daha beter durumda şu anda, allah hayırlısıyla bitirip gelmesine yardımcı olsun da kurtulalım işnşallah kızlar :Saruboceq:
neden zayıfladı canım yemeklerimi kötü yoksa sinir stresdenmi?
benimkide acemideyken zayıflamıştı ama şimdi şükür iyii...
Az kaldı cnm biraz daha sabır bak ne kaldı plakalara şurda kavuşcaksın aşkına...
valla pek bişey anlatmıyor yiyorum çok güzel yemekler falan diyo ama yalan söylüyo büyük olasılıla ben üzülmeyeyim diye, yoksa o kdr zayıflması mümkün deil, kasım 2009dan bari 20kg verdi :çok üzgünüm: stres,sinir,yorgunluk da var tabii.. inşallah daha beter zayıflamaz artık hasta olucak diye korkuyorum... gelsin canım ya gelsin de kendine gelsin düşünmemeye çalışıyorum şu anda köt şeyler ama kafam çok dolu :1ninca:
bi yemege gidip geleyim..
Benimkide kilo almis... yemekler igrencmis.. hep sinekler dolasiyomus usutunde.. yani hijyen diye bisey yokmus.. onun icin kendisi hep kofte ve hamburger aliyomus.. her gun :lepi:20 Kilomuuuuu:1ninca: çok fazla vermiş cnm..
ben askeriyedeki yemeklerin güzel olduğuna inanmıyorum nişanlımda kötü ama yemekten başka çaremiz yok diyor.. seninki doğuda ya çok fazla stresi oluyordur herşeyi takıyordur eminim sen gelince şişmanlatırsın artık onu cnmaklinialirimsmile
Siz oldukça bizim sırtımız yere gelmez.
Çok gurur duydum bee
hoşgeldin..
Benimkide kilo almis... yemekler igrencmis.. hep sinekler dolasiyomus usutunde.. yani hijyen diye bisey yokmus.. onun icin kendisi hep kofte ve hamburger aliyomus.. her gun :lepi:
napim tatlım sıkılıyorum :)merhaba Duygu hoşgeldin, bi gelip bi gidiyosun :hulya:
napim tatlım sıkılıyorum :)
İş güç asker videolarına sardım şimdik izlediniz mi bilmiyorum ama çok güzeldi
o sıkıntıyı hiç sorma boshayallersmile
izledim cnm çok güzel söylemişler gerçekten alkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?