- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #96.921
kötü olmuş tatlım ya arar canım takma kafanı
ay yok kız öyle değil aklinialirimsmile
Allah hayra çıkarsın bak azcık anlatayım; böyle nasıl yağmur yağıyomuş, snra nişanlım bana sürpriz yapıp askerden geliyomuş bi sarılıyoruz birbirimize çok özledim seni diyorum. öyle derken askeri hastanenin bahçesinde nişanlımı bekliyormuşum ama bi hayli kalabalığız hatta buradan arkadaşlarda var kaydirigubbakcemile3 miracle felanda varmış yanımda kaydirigubbakcemile3 snra ambulans geliyor 3 tane asker indiriyorlar sedyeyle bi bakıyorum bi tanesinin kasığında çatal, diğerinde bi bacağında bi kolunda bıçak, diğerindede tornovida saplanmış akannehir Allah'ım bu ne diyorum kendi aralarında kavga ettiler herhalde diyorum. öyle uyanıyorum, uyanıncada kendimi haftasonundaymışım gibi hissettim akannehir
işte böyle abidik gubidik bi rüyaydı sempatiksalakcinni
günaydın cancağzım olumunekankayizsmile iyiyim sen nasılsın? işte bi rüya geldim babyke anlattım onun etkisindeyim hala fisfisfis resim benimde çok hoşuma gitti avatar yaptım hemen
evet canım günlük çok iyi geliyor ben de yazıyorumm. ama bazen kendime hakim olamıyorum özellikle mektuplarını okuyunca... ama askerime belli etmiyorum yani bazen etmiyorum o anlıyo üzüldüğümü o ağlıyomusun dediğinde bende daha fazla hıçkırıklara boğuluyorum oda kaç saat teselli etmeye çalışıyoo. sonrada kızıyorum kendime orda zaten bi moral bulmak için beni arıyo onlada yerle bir ediyorum moralini diyee üfff
inşallah geçicek bugünler dee:Saruboceq:
evet cnm arka arkaya depükleneceğiz olumunekankayizsmile
günaydın durucum boshayallersmile
Ahh evet.. az gorusuyorsaniz kotu oluyo yaaa... insallah guzelcene arar bugun ve guzelcene 30 dak dan fazla konusursunuz :Saruboceq:
İnşallah canımm.....:Saruboceq:
Günaydın qizz...
gunaydinn kizlar
uhAUAHUHA qIZ yazacaktimmm
hayır olsun tatlım yaa ilginç bi rüyaymış cidden :Saruboceq: :uhm:
evet yaa çok güzel bayıldım resmen opuyorumnanaktan
evet cnm uzun zamandır rüya görmüyordum onunda etksii var sanırsam sempatiksalakcinni
cnm nişanlın ile yaşadığın olayı bizde bazen yaşıyoruz; yani bazen ofisteyken arıyor uygun olamasamda elbet açıyorum ama kendimi vererek konuşmadığımı anlıyor tamam kapatıyorum ben diyor bu defa ben kendimi kötü hissediyorum. Nişanlımda böyle şeyleri kafasına çok takan birisi.Onları anlayabildiğimiz için aslında şanslılar. Biz burada öyle yada böyle stresimizi atabiliyoruz ama onlar orada herşey kısıtlı ve emir altındalar bilmiyorumkismile
ay canım yaa kendine ediyosun ba bi de bayılıyomuşsun allah korusun valla.. dikkat et kendine.. tabii ki arada hepimize vuruyo öyle ama elimizden geldiği kadar askerler belli etmemeye çalışıyoruz işte, hemen anlıyolar aslında ama napalım bişeyler yapıcaz işte elimizden geldiği kadar, yazık çok takıyolar orda onlar bizim gibi deiller, bişey düşününce saatlerini verebiliyolar ona mesela adım gibi eminim benimki dün gece kesin uyumadı bu olaya takıldı kaldı kafamçokkarıştı :çok üzgünüm: takar canım biliyorum normalde bu kadar deildi ertesi güne unutabilirdi ama şu anda ne yaşansa takılıp kalıyo, geçenlerde de yine öyle bi olay oldu çok takıldı kafama bütün gece uyumadım sinirlerim bozuk diye trip yaptı resmen, fendır benimkinin damarı, laf aramızda zor bi insan , her şart ve koşulda zeytinyağı olmayı başarır, %100 haklıyken böyle kalırsın laelaelaelaelae
biliyorum canım zararım kendime işte insan herzaman sabırlı ve güçlü olamıyor...
ayy seninkide çok inatmış canım işin ozr vallahi..burcu ne koç falanmı?
begümcümm yine senin alıntılarr kopmuşşşbiliyorum canım zararım kendime işte insan herzaman sabırlı ve güçlü olamıyor...
ayy seninkide çok inatmış canım işin ozr vallahi..burcu ne koç falanmı?
evet yaa.. o orda çok özlemiş, işlerden bunalmış, sesimizi duyp rahatlamaya, biraz olsun özlem gidermeye endekslemişken kendisini öyle bişeyler karşılaşınca yıkılıyolar resmen ama benimki üzüntüsünü direk sinire çeviren bi yapıya sahip :bbo:
kız Koçlar inat mı olur fisfisfis
ben koç burcuyum en koçundan hemde
evet yaa.. o orda çok özlemiş, işlerden bunalmış, sesimizi duyp rahatlamaya, biraz olsun özlem gidermeye endekslemişken kendisini öyle bişeyler karşılaşınca yıkılıyolar resmen ama benimki üzüntüsünü direk sinire çeviren bi yapıya sahip :bbo:
:roflol: ayy nası da biliyosun valla durum tebrik ederim seni, koş burcu vee yükseleni de akrep burcu -tatlicadiarzu- nası böyle bi karışımı tutturabilmiş ailesi tebrik ediyorum delikafadulden olan bana oluyo işte, gerçekten çok zor işim vereliniortak
kız Koçlar inat mı olur fisfisfis
ben koç burcuyum en koçundan hemde
erkeklerinin yüzde yüz inat ve sinir küpü olduğunu biliyorum da bayanlarını bilmiyorum canım kaydirigubbakcemile3
hehe bilirim ben...canımm bende koçummm nişanlımda akrep...seninki çok feci bi karışımmış canım ciddeen çok zor hakkatenn...
Bende koçummmminatın inatçısıdır yani resmen cnm ben şahsen öyleyimm... doğum günün ne??
erkeklerinin yüzde yüz inat ve sinir küpü olduğunu biliyorum da bayanlarını bilmiyorum canım kaydirigubbakcemile3
kızlar dun ugurla konuştum . bana dedıkı
bi ara annemlere git otr dedı akannehir
ama bız tanışmadık kı nası gıdıcem :kedi:
patronumda koç burcu, inat hakkaten adam yaa :1ninca:
nişanlına akreplik bulaşmış ya işte o çok fena sempatiksalakcinni akrep burcu fena fenaaa CADIARZU
benim o kadar iinadım yoktur en azından bana göre öyle sempatiksalakcinni
doğum günüm 31 Mart cnm, ya seninkisi?
kızlarrrr görun benı yaaaaa :dilcikar:
hehe bilirim ben...canımm bende koçummm nişanlımda akrep...seninki çok feci bi karışımmış canım ciddeen çok zor hakkatenn...
Bende koçummmminatın inatçısıdır yani resmen cnm ben şahsen öyleyimm... doğum günün ne??
patronumda koç burcu, inat hakkaten adam yaa :1ninca:
nişanlına akreplik bulaşmış ya işte o çok fena sempatiksalakcinni akrep burcu fena fenaaa CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?