- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #96.981
Hoşgeldin cnmm bugün nasılsınnn??
aynen begümcüm yaa zaten gece nasıl uyudumu bile bilmiyorum..
Bugün biraz daha ıyyım canım nolsun işte mehtap saymaya devam:) Sen napıyon naslsn Şeniz
ay sorma valla uykudan da bişey anlamaz olduk :bbo: zaten sabahın 6sında kalkıorum işe ooofff :1ninca:
ben de aynen şafak saymaya devam tatlım, mehtap durumumuz hala belirsiz laelaelaelaelae iyi ol iyi bak gelicek aşkın ne güzel opuyorumnanaktan
Merabaaa kızzllllaaarrr :smiley-cool:
ay sorma valla uykudan da bişey anlamaz olduk :bbo: zaten sabahın 6sında kalkıorum işe ooofff :1ninca:
ben de aynen şafak saymaya devam tatlım, mehtap durumumuz hala belirsiz laelaelaelaelae iyi ol iyi bak gelicek aşkın ne güzel opuyorumnanaktan
Hoşgeldin cnmm bugün nasılsınnn??
aynen begümcüm yaa zaten gece nasıl uyudumu bile bilmiyorum..
İyim tatlım sen nasılsnnnnnnkaydirigubbakcemile2
İyi sayılırım cnm. geçen sana diyordum üzülme ustaya geçince rahatlarsın diye... gece patlak verdim çok ağladım bunalım takıldımmmafoldumben
duru'cum bende bu hafta bi kötüyüm kendimi bırakmamam lazım yoksa salya sümük gideceğim bilmiyorumkismile
İyi sayılırım cnm. geçen sana diyordum üzülme ustaya geçince rahatlarsın diye... gece patlak verdim çok ağladım bunalım takıldımmmafoldumben
ŞAFAK 108 turkbayragi
Çok özledim ama yaa :çok üzgünüm:
Oyyy cnm benm ya kıyamam ne guzel şafagına ne kaldı kı sankı hıc uzulme valla benm de bı azalsa safak poffffsempatiksalakcinni
Selammm kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?