• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kötü olmuş tatlım ya arar canım takma kafanı

inşallah arar canım yaa:Saruboceq:

ay yok kız öyle değil aklinialirimsmile

Allah hayra çıkarsın bak azcık anlatayım; böyle nasıl yağmur yağıyomuş, snra nişanlım bana sürpriz yapıp askerden geliyomuş bi sarılıyoruz birbirimize çok özledim seni diyorum. öyle derken askeri hastanenin bahçesinde nişanlımı bekliyormuşum ama bi hayli kalabalığız hatta buradan arkadaşlarda var kaydirigubbakcemile3 miracle felanda varmış yanımda kaydirigubbakcemile3 snra ambulans geliyor 3 tane asker indiriyorlar sedyeyle bi bakıyorum bi tanesinin kasığında çatal, diğerinde bi bacağında bi kolunda bıçak, diğerindede tornovida saplanmış akannehir Allah'ım bu ne diyorum kendi aralarında kavga ettiler herhalde diyorum. öyle uyanıyorum, uyanıncada kendimi haftasonundaymışım gibi hissettim akannehir

işte böyle abidik gubidik bi rüyaydı sempatiksalakcinni

günaydın cancağzım olumunekankayizsmile iyiyim sen nasılsın? işte bi rüya geldim babyke anlattım onun etkisindeyim hala fisfisfis resim benimde çok hoşuma gitti avatar yaptım hemen :1:

hayır olsun tatlım yaa ilginç bi rüyaymış cidden :Saruboceq: :uhm:
evet yaa çok güzel bayıldım resmen opuyorumnanaktan

evet canım günlük çok iyi geliyor ben de yazıyorumm. ama bazen kendime hakim olamıyorum özellikle mektuplarını okuyunca... ama askerime belli etmiyorum yani bazen etmiyorum o anlıyo üzüldüğümü o ağlıyomusun dediğinde bende daha fazla hıçkırıklara boğuluyorum oda kaç saat teselli etmeye çalışıyoo. sonrada kızıyorum kendime orda zaten bi moral bulmak için beni arıyo onlada yerle bir ediyorum moralini diyee üfff:(
inşallah geçicek bugünler dee:Saruboceq:

evet cnm arka arkaya depükleneceğiz olumunekankayizsmile

günaydın durucum boshayallersmile

ewet pissyy inşallah o günler hemencecik gelirr

begümcüm haklısın yani ben bile kendime çok kızıyorum.. bide bünyem çok zayıf üzülünce baygınlık falan geçiriyorum.. aşkımda bişey olucak diye korkuyoo o hiç üzmüyo ben özleyip üzülüyorumm işte... siz bi kavuşun bizede sıra gelsinn hayırlısıyla bizde kavuşalımturkbayragi..
seninde kötü olmuş canım ya umarım çok kızmamıştırda arar askerin.. varmıdır öyle inatları??
[/QUOTE]

ay canım yaa kendine ediyosun ba bi de bayılıyomuşsun allah korusun valla.. dikkat et kendine.. tabii ki arada hepimize vuruyo öyle ama elimizden geldiği kadar askerler belli etmemeye çalışıyoruz işte, hemen anlıyolar aslında ama napalım bişeyler yapıcaz işte elimizden geldiği kadar, yazık çok takıyolar orda onlar bizim gibi deiller, bişey düşününce saatlerini verebiliyolar ona mesela adım gibi eminim benimki dün gece kesin uyumadı bu olaya takıldı kaldı kafamçokkarıştı :çok üzgünüm: takar canım biliyorum normalde bu kadar deildi ertesi güne unutabilirdi ama şu anda ne yaşansa takılıp kalıyo, geçenlerde de yine öyle bi olay oldu çok takıldı kafama bütün gece uyumadım sinirlerim bozuk diye trip yaptı resmen, fendır benimkinin damarı, laf aramızda zor bi insan , her şart ve koşulda zeytinyağı olmayı başarır, %100 haklıyken böyle kalırsın laelaelaelaelae

Ahh evet.. az gorusuyorsaniz kotu oluyo yaaa... insallah guzelcene arar bugun ve guzelcene 30 dak dan fazla konusursunuz :Saruboceq:

inşallah canım benim yaa bak anlattım yularda böyle bi insan bu adam kafamçokkarıştı

SayıLı gün çabuk geçer geçerdi nasıL oLsa
Çabuk dönerim demiştin üstüne basa basa
AyLar geçti senden bir haber aLamadım
Unut dedim kaLbime oLmadı unutamadım
Tadı yok eskisi gibi huzur da vermiyor
Sevdiğim sokakLar tanıdık geLmiyor

Bende buraLardan giderim eğer sen yoksan
Ne arar ne hatıLarım öyLe oLsun istiyorsan...........senağlama

hayır olsun tatlım yaa ilginç bi rüyaymış cidden :Saruboceq: :uhm:
evet yaa çok güzel bayıldım resmen opuyorumnanaktan

evet cnm uzun zamandır rüya görmüyordum onunda etksii var sanırsam sempatiksalakcinni

cnm nişanlın ile yaşadığın olayı bizde bazen yaşıyoruz; yani bazen ofisteyken arıyor uygun olamasamda elbet açıyorum ama kendimi vererek konuşmadığımı anlıyor tamam kapatıyorum ben diyor bu defa ben kendimi kötü hissediyorum. Nişanlımda böyle şeyleri kafasına çok takan birisi.Onları anlayabildiğimiz için aslında şanslılar. Biz burada öyle yada böyle stresimizi atabiliyoruz ama onlar orada herşey kısıtlı ve emir altındalar bilmiyorumkismile

ay canım yaa kendine ediyosun ba bi de bayılıyomuşsun allah korusun valla.. dikkat et kendine.. tabii ki arada hepimize vuruyo öyle ama elimizden geldiği kadar askerler belli etmemeye çalışıyoruz işte, hemen anlıyolar aslında ama napalım bişeyler yapıcaz işte elimizden geldiği kadar, yazık çok takıyolar orda onlar bizim gibi deiller, bişey düşününce saatlerini verebiliyolar ona mesela adım gibi eminim benimki dün gece kesin uyumadı bu olaya takıldı kaldı kafamçokkarıştı :çok üzgünüm: takar canım biliyorum normalde bu kadar deildi ertesi güne unutabilirdi ama şu anda ne yaşansa takılıp kalıyo, geçenlerde de yine öyle bi olay oldu çok takıldı kafama bütün gece uyumadım sinirlerim bozuk diye trip yaptı resmen, fendır benimkinin damarı, laf aramızda zor bi insan , her şart ve koşulda zeytinyağı olmayı başarır, %100 haklıyken böyle kalırsın laelaelaelaelae

begümcümm yine senin alıntılarr kopmuşşş:1:biliyorum canım zararım kendime işte insan herzaman sabırlı ve güçlü olamıyor...
ayy seninkide çok inatmış canım işin ozr vallahi..burcu ne koç falanmı?

Son düzenleme:

evet cnm uzun zamandır rüya görmüyordum onunda etksii var sanırsam sempatiksalakcinni

cnm nişanlın ile yaşadığın olayı bizde bazen yaşıyoruz; yani bazen ofisteyken arıyor uygun olamasamda elbet açıyorum ama kendimi vererek konuşmadığımı anlıyor tamam kapatıyorum ben diyor bu defa ben kendimi kötü hissediyorum. Nişanlımda böyle şeyleri kafasına çok takan birisi.Onları anlayabildiğimiz için aslında şanslılar. Biz burada öyle yada böyle stresimizi atabiliyoruz ama onlar orada herşey kısıtlı ve emir altındalar bilmiyorumkismile

evet yaa.. o orda çok özlemiş, işlerden bunalmış, sesimizi duyp rahatlamaya, biraz olsun özlem gidermeye endekslemişken kendisini öyle bişeyler karşılaşınca yıkılıyolar resmen ama benimki üzüntüsünü direk sinire çeviren bi yapıya sahip :bbo:

biliyorum canım zararım kendime işte insan herzaman sabırlı ve güçlü olamıyor...

:roflol: ayy nası da biliyosun valla durum tebrik ederim seni, koş burcu vee yükseleni de akrep burcu -tatlicadiarzu- nası böyle bi karışımı tutturabilmiş ailesi tebrik ediyorum delikafadulden olan bana oluyo işte, gerçekten çok zor işim vereliniortak

begümcümm yine senin alıntılarr kopmuşşş:1:biliyorum canım zararım kendime işte insan herzaman sabırlı ve güçlü olamıyor...

kız Koçlar inat mı olur fisfisfis
ben koç burcuyum en koçundan hemde:1:

evet yaa.. o orda çok özlemiş, işlerden bunalmış, sesimizi duyp rahatlamaya, biraz olsun özlem gidermeye endekslemişken kendisini öyle bişeyler karşılaşınca yıkılıyolar resmen ama benimki üzüntüsünü direk sinire çeviren bi yapıya sahip :bbo:

hmm o sinir benimkisinde yok Allah'tan kendi kendini üzer sadece bilmiyorumkismile

:roflol: ayy nası da biliyosun valla durum tebrik ederim seni, koş burcu vee yükseleni de akrep burcu -tatlicadiarzu- nası böyle bi karışımı tutturabilmiş ailesi tebrik ediyorum delikafadulden olan bana oluyo işte, gerçekten çok zor işim vereliniortak

hehe bilirim ben...canımm bende koçummm nişanlımda akrep...seninki çok feci bi karışımmış canım ciddeen çok zor hakkatenn...

kız Koçlar inat mı olur fisfisfis
ben koç burcuyum en koçundan hemde:1:

Bende koçummmm:D inatın inatçısıdır yani resmen cnm ben şahsen öyleyimm... doğum günün ne??

hehe bilirim ben...canımm bende koçummm nişanlımda akrep...seninki çok feci bi karışımmış canım ciddeen çok zor hakkatenn...

Bende koçummmm:D inatın inatçısıdır yani resmen cnm ben şahsen öyleyimm... doğum günün ne??

benim o kadar iinadım yoktur en azından bana göre öyle sempatiksalakcinni
doğum günüm 31 Mart cnm, ya seninkisi?

erkeklerinin yüzde yüz inat ve sinir küpü olduğunu biliyorum da bayanlarını bilmiyorum canım kaydirigubbakcemile3

yok yok bayanıda çok inatdır canım
kızlar dun ugurla konuştum . bana dedıkı
bi ara annemlere git otr dedı akannehir
ama bız tanışmadık kı nası gıdıcem :kedi:

hm.. annesi arayıp davet etse git derdim ama sevgilinin git demesiyle gidilirmi bilmem cnm sen bilirsin.

patronumda koç burcu, inat hakkaten adam yaa :1ninca:

nişanlına akreplik bulaşmış ya işte o çok fena sempatiksalakcinni akrep burcu fena fenaaa CADIARZU

ewettt akrepp çok deli kıskançtır yaa kıskançlık direk asabiyete vuruyor..... senin nişanlındamı akrep yoksaaa

patronumda koç burcu, inat hakkaten adam yaa :1ninca:

nişanlına akreplik bulaşmış ya işte o çok fena sempatiksalakcinni akrep burcu fena fenaaa CADIARZU

sormayın yaa uğraşsan olmaz böyle bi karışım 2 zor burç birleşmiş laelaelaelaelae :roflol:

Back