• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

20 Kilomuuuuu:1ninca: çok fazla vermiş cnm..
ben askeriyedeki yemeklerin güzel olduğuna inanmıyorum nişanlımda kötü ama yemekten başka çaremiz yok diyor.. seninki doğuda ya çok fazla stresi oluyordur herşeyi takıyordur eminim sen gelince şişmanlatırsın artık onu cnmaklinialirimsmile

evet canım ondan kilo verdi herhalde o kadar.. bi de normalde de çok yemek seçer, yemediği de oluyodur kesin.. hayırlısıyla sağlıklı gelsin de aldırırız o sorun deil kaydirigubbakcemile3

ye gel canım bekliyorumm benboshayallersmile

geldim canııımmmm opuyorumnanaktan

hoşbuldum tatlım :1hug:

hoşgeldin duyguuum naber nasılsın?

selam hatunlar şafağımız 10 :lepi:

ay maaşallah canıım bitti valla :sm_cool: :nazar: a.s.

evet canım ondan kilo verdi herhalde o kadar.. bi de normalde de çok yemek seçer, yemediği de oluyodur kesin.. hayırlısıyla sağlıklı gelsin de aldırırız o sorun deil kaydirigubbakcemile3

geldim canııımmmm opuyorumnanaktan

hoşgeldin duyguuum naber nasılsın?

ay maaşallah canıım bitti valla :sm_cool: :nazar: a.s.

Afiyet olsun hoşgeldin cnmmma.s.

AşKıM SeNi ÇoK AmA ÇoK SeViYoRuM BiTaNeM
En kıymetlimmm çok kıymeetli rüyam benim herşeyyy rüyaaa gibiii ben sna deliler gibi aşığım aşkımm :asigim:

cnmm adrenalin tavan yapmış durumdaaaaa inanamıorum halaaa yaa bi gelsinnn herşeyiiii tek tek anlatcam sizeeeee çok özledim çokkkk :sm_cool:

ayy hasret giderin bol bol süper vallaa, inşallah dedesi de hemen iileşir de size de zaman kalır;)
bitse de gelse benim aşkım da ben de yaşasam şu heyecanı artık yaaaa :Saruboceq:

Son düzenleme:
Back