- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #96.881
sağol tatlım bitti maşşallah senin şafağının da maşşallahı var :teytey:
Heyaaa selam yollayalim artik :lepi:
Aman masallahhh tüh tüh tüh
heyaaa gördün benim depuk partimde yapacaklarimi :lepi:
heyaa bitsin beaaa.. gel gel babyke ve flowerin pesinden gel..
Yolcu kalmasinnn.. gelin uleynnnnnnn :lepi:
huhuhuhuhuh ben geldimmmmmmmm nasılsıınız bakalımmmmmm
keyifler yerinde maşallah bend eşafak saymak istiyorum ama ya:)
şafak:2 aşkımla buluşmayadelikafadulden
uçuyoruz önce sizi bir uçuralım sevdiçeklerinizin yanına geliyorum arkanızdan :dance::dance:
ayyy inşallah tatlım inşallah bitecek bu arada kaanla aranız baya düzelmiş çok sevindim tatlım inşallah bir daha hiçbirşey için birbirinizin kalbini kırmassınız
biticek inşallah canım yaaa hihoyyyt depükleyin kavuşturun artık bizi :sm_cool:
kaydirigubbakcemile topla herkesi babykem eğlence var bitiyoo yiihhhuuuu hihoyyyt
hoşgeldin burcuuum vay vay vaaay bak seen hala şafak sayıyo bizimkisi ya şafak saymayı özledi ya da alışkanlık olmuş saymadan duramıyo :roflol:
nası gidiyo canım?
evet eveeeeetttttkaydirigubbakcemile5 :lepi:
günaydın canım maşşallah 12 gün kalmış 100lerin bitmesine darısı başımıza inşallah
günaydın kızlar şafağımız 112 miş
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytkaydirigubbakcemile3:dance::dance::teytey::dance::dance:kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum balım hehehe doymadım demiyimde ne bilim burda hepiniiz şafak sayarken ne yalan sölim ben burda böle konuşunca kendimi tuhaf hissediyorum açıkcası
o ayrı canım zaten biz haritamızdan kütahya ve balıkesiri sildikkaydirigubbakcemile3
ayyy inşallah o günleride görüürz inşallah ama askerliği yiyen bir daha gelmiyor buraya benim haricimde kimseyi göremiyorum yani ben.
ne yapıcaz perş.yarım gün 29 ekim den dolayı iş yerime gelicek buluşup kabataşa gidicez inş.hava güzel olur planımız böyle canım bi aksilik çıkmazsa inşallah dün nete girdim komşumuzdan allahım bir mutlu oldu:)mutluyum diyo sebeb dedim sebeb sen sen sen diye doldurdu sayfayı bitti dediğimizden beri ilk defa seni çok seviyorum dedi:)
Günaydinnnn.. masallah beni gectin ha :)günaydın kızlar şafağımız 112 miş
hoşbuldum begümüm alışkanlık oldu valla sizlere özendim bende:)süper gidiyo valla şu an sorun yok çok şükr sen nasılsın şafağınada maş.
nese kızlar ben çıkıyorum görüşürz
Günaydin canimmmmmmm.. nasilsin.. askerin nasil..Günaydınlarr herkeseeeee
Günaydin canimmmmmmm.. nasilsin.. askerin nasil..
Günaydınlarr herkeseeeee
Bende ayni sendenim.. özlem haricinde iyiyim.. calisiyorum iste :)saol babyke cim özlem harici iyiyim çok şükür... askerimde iyi ama bu aralar çok yoğun :hulya: sen nasılsın?
Günaydin cnmm.. nasilsinnngünaydın şafakçılar a.s.
Şafak 344 turkbayragi
günaydın durucuuummmm hihoyyyt naber nasılsın?
evet düzeldi çok şükür süper desem yeridir yani:)
biticek canım sabrın sonu selamettir tatlım inşalah canım
günaydın hayranım maş.şafağına canım
amin inşallah canım benim :teselli:
Günaydınlarr herkeseeeee
günaydın şafakçılar a.s.
Şafak 344 turkbayragi
Bende ayni sendenim.. özlem haricinde iyiyim.. calisiyorum iste :)
günaydın şafakçılar a.s.
Şafak 344 turkbayragi
maşşallah canım allah bozmasın
:teytey::teytey:
günaydın kızlar
Ahhh canim yaaa.. ama uzulme.. gececek bu gunler..Dün gece çok kötüydüm ağlama krizine girdim resmenaşkımın mektuplarını okudum askerde gönderdiği resimlere baktım yağaımın üzerinde öyle uymuşum herşey ortada heryerim tutulmuş... annem çok kızdıı ne bu kadar salıyosun kendini çocuğada böyle belli ediyosan yazık dedimafoldumben
Günaydın pissy maşallah şafağınaarkamdan geliyosunnkaydirigubbakcemile
Günaydin cnmm.. nasilsinnn
günaydın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?