Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sağol tatlım bitti maşşallah senin şafağının da maşşallahı var :teytey:

biticek inşallah canım yaaa hihoyyyt depükleyin kavuşturun artık bizi :sm_cool:

kaydirigubbakcemile topla herkesi babykem eğlence var bitiyoo yiihhhuuuu hihoyyyt

huhuhuhuhuh ben geldimmmmmmmm nasılsıınız bakalımmmmmm

keyifler yerinde maşallah bend eşafak saymak istiyorum ama ya:)

şafak:2 aşkımla buluşmayadelikafadulden

hoşgeldin burcuuum vay vay vaaay bak seen hala şafak sayıyo bizimkisi ya şafak saymayı özledi ya da alışkanlık olmuş saymadan duramıyo :roflol:
nası gidiyo canım?

uçuyoruz önce sizi bir uçuralım sevdiçeklerinizin yanına geliyorum arkanızdan :dance::dance:

evet eveeeeettttt kaydirigubbakcemile5 :lepi:

ayyy inşallah tatlım inşallah bitecek bu arada kaanla aranız baya düzelmiş çok sevindim tatlım inşallah bir daha hiçbirşey için birbirinizin kalbini kırmassınız

evet düzeldi çok şükür süper desem yeridir yani:)
biticek canım sabrın sonu selamettir tatlım inşalah canım

günaydın hayranım maş.şafağına canım

hoşbuldum begümüm alışkanlık oldu valla sizlere özendim bende:)süper gidiyo valla şu an sorun yok çok şükr sen nasılsın şafağınada maş.

nese kızlar ben çıkıyorum görüşürz

kaydirigubbakcemile3:dance::dance::teytey::dance::dance:kaydirigubbakcemile3
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Ohhhhhh aklinialirimsmile :jeyyar: aklinialirimsmile :jeyyar: Insallah hep der. cümle basi ve sonu
:roflol:bizimki gercekten öyle.. Bir cümlede demedigim zaman.. Askim biseymi oldu.. niye seni seviyorum demedin der. hahahahaha kotu aliskanlik hihoyyyt

günaydın kızlar şafağımız 112 miş
Günaydinnnn.. masallah beni gectin ha :)

Son düzenleme:

valla fena lışkanlık yapıo bu site yaa gelmeyince hissediliyo yoklugunuz, özleniyo.. evet burcum yaa maşallah bitiyo galiba illere son 15 hihoyyyt
görüşürüz tatlım sevindim aranızın iyi olmasına :1hug:

evet düzeldi çok şükür süper desem yeridir yani:)
biticek canım sabrın sonu selamettir tatlım inşalah canım

günaydın hayranım maş.şafağına canım

maşşallah canım allah bozmasın

amin inşallah canım benim :teselli:

:teytey::teytey:

Günaydınlarr herkeseeeee

günaydın şafakçılar a.s.

Şafak 344 turkbayragi

günaydın kızlar

Bende ayni sendenim.. özlem haricinde iyiyim.. calisiyorum iste :)

Dün gece çok kötüydüm ağlama krizine girdim resmen aşkımın mektuplarını okudum askerde gönderdiği resimlere baktım yağaımın üzerinde öyle uymuşum herşey ortada heryerim tutulmuş... annem çok kızdıı ne bu kadar salıyosun kendini çocuğada böyle belli ediyosan yazık dedimafoldumben

günaydın şafakçılar a.s.

Şafak 344 turkbayragi

Günaydın pissy maşallah şafağına arkamdan geliyosunnkaydirigubbakcemile

Ahhh canim yaaa.. ama uzulme.. gececek bu gunler..
Benim askim ve ben acemideyken gunluk tuttuk.. dagitimda birbirimize verdik.. ben onu her okudugumda agliyorum.. onun icin bakmiyorum artik ona.. illerdi ikimiz birlikteyken okuruz.. Annen hakli salma kendini canim.. Allah gostermesin rahatsizlanirsin.. askerin nasil uzulurr ama..

Günaydin cnmm.. nasilsinnn

günaydın babykem, gece saçma sapan rüya gördüm. biraz onun etkisindeyim -tatlicadiarzu-

sen nasılsın?

Günaydın pissy maşallah şafağına arkamdan geliyosunnkaydirigubbakcemile[/QUOTE]

evet cnm arka arkaya depükleneceğiz olumunekankayizsmile

günaydın canım...

günaydın durucum boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…