• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hahahaha heya dogru demi.. pesinden geliyom dimi.. ama yürüyerek.. ucarak degil beaa kaydirigubbakcemile4
Hadi ya.. aii insallah zorla yollamazlar.. zaten bitti yaa.. ama yollarlarsa bile.. gelip gidip hemen bidaha gelecek.. hayirlisi artik dimi olumunekankayizsmile
heyaaaa yasasinnn 3.5 ay kaldiiiiii flowercima bide banaaaa :lepi:

uçuyoruz yaa nası yürüyoruz baksana 100lerin bitiyo sonra da gelsin illeeer, her arkadaşa selam edicez burdan kaydirigubbakcemile4 :sm_cool: delikafadulden
:nazar: maaşallah şafaklarımıza nazar değmesin babykem, darısı arkamızdan gelen tüm güzellere :Saruboceq:
inşallah zorla yollamazlar ya cidden bitti bişey kalmadı artık gel-git eziyet olucak aşkıma :çok üzgünüm: bitirsin de gelsin inşallaaah :Saruboceq:
ne kutlamalar yapıcaz babykem hadi düşünelim sositososito hihoyyyt

Günaydin canim.. nasislin. Fotografiniz cok güzel yaa olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
Anoww senin safaginda ne güzel oyle?
Herkesin güzel safagi var beaaaaaa masallahhhh
200ler insallah su gibi gecerrrr biterr

teşekkür ederim canım :asigim:
şafağım ewet ya bitti 300ler 200lerde böyle geçsin inşallah senin şafağınında maşşallahı var kız ne kaldı çift rakamları saymaya bitiyor galiba ya geçiyor

uçuyoruz yaa nası yürüyoruz baksana 100lerin bitiyo sonra da gelsin illeeer, her arkadaşa selam edicez burdan kaydirigubbakcemile4 :sm_cool: delikafadulden
:nazar: maaşallah şafaklarımıza nazar değmesin babykem, darısı arkamızdan gelen tüm güzellere :Saruboceq:
inşallah zorla yollamazlar ya cidden bitti bişey kalmadı artık gel-git eziyet olucak aşkıma :çok üzgünüm: bitirsin de gelsin inşallaaah :Saruboceq:
ne kutlamalar yapıcaz babykem hadi düşünelim sositososito hihoyyyt
Heyaaa selam yollayalim artik :lepi:
Aman masallahhh tüh tüh tüh :nazar:
heyaaa gördün benim depuk partimde yapacaklarimi :lepi:

teşekkür ederim canım :asigim:
şafağım ewet ya bitti 300ler 200lerde böyle geçsin inşallah senin şafağınında maşşallahı var kız ne kaldı çift rakamları saymaya bitiyor galiba ya geçiyor

heyaa bitsin beaaa.. gel gel babyke ve flowerin pesinden gel..
Yolcu kalmasinnn.. gelin uleynnnnnnn :lepi:

huhuhuhuhuh ben geldimmmmmmmm nasılsıınız bakalımmmmmm

keyifler yerinde maşallah bend eşafak saymak istiyorum ama ya:)

şafak:2 aşkımla buluşmayadelikafadulden

Günaydin canim.. hosgeldin... aii girebildin cok sukur nette..
Ayy allah iyiligini versin.. bende safak saymak istiyom diyon :roflol: :roflol:
Yetmedi 460 kafamçokkarıştı
Ohh napcaksiniz bakalim 2 gün sonra?

Heyaaa selam yollayalim artik :lepi:
Aman masallahhh tüh tüh tüh :nazar:
heyaaa gördün benim depuk partimde yapacaklarimi :lepi:

heyaa bitsin beaaa.. gel gel babyke ve flowerin pesinden gel..
Yolcu kalmasinnn.. gelin uleynnnnnnn :lepi:

uçuyoruz önce sizi bir uçuralım sevdiçeklerinizin yanına geliyorum arkanızdan :dance::dance:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız bıkmadın mı şafak saymaya gerçi senin ki mehtap kızım şafak 1 dediğinde tarihde evlenme topiğinde kına geceni yapcez :sm_cool::sm_cool::dance::dance:

Günaydin canim.. hosgeldin... aii girebildin cok sukur nette..
Ayy allah iyiligini versin.. bende safak saymak istiyom diyon :roflol: :roflol:
Yetmedi 460 kafamçokkarıştı
Ohh napcaksiniz bakalim 2 gün sonra?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız bıkmadın mı şafak saymaya gerçi senin ki mehtap kızım şafak 1 dediğinde tarihde evlenme topiğinde kına geceni yapcez :sm_cool::sm_cool::dance::dance:

hoşbuldum balım hehehe doymadım demiyimde ne bilim burda hepiniiz şafak sayarken ne yalan sölim ben burda böle konuşunca kendimi tuhaf hissediyorum açıkcası
o ayrı canım zaten biz haritamızdan kütahya ve balıkesiri sildikkaydirigubbakcemile3
ayyy inşallah o günleride görüürz inşallah ama askerliği yiyen bir daha gelmiyor buraya benim haricimde kimseyi göremiyorum yani ben.

ne yapıcaz perş.yarım gün 29 ekim den dolayı iş yerime gelicek buluşup kabataşa gidicez inş.hava güzel olur planımız böyle canım bi aksilik çıkmazsa inşallah dün nete girdim komşumuzdan allahım bir mutlu oldu:)mutluyum diyo sebeb dedim sebeb sen sen sen diye doldurdu sayfayı bitti dediğimizden beri ilk defa seni çok seviyorum dedi:)

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşbuldum balım hehehe doymadım demiyimde ne bilim burda hepiniiz şafak sayarken ne yalan sölim ben burda böle konuşunca kendimi tuhaf hissediyorum açıkcası
o ayrı canım zaten biz haritamızdan kütahya ve balıkesiri sildikkaydirigubbakcemile3
ayyy inşallah o günleride görüürz inşallah ama askerliği yiyen bir daha gelmiyor buraya benim haricimde kimseyi göremiyorum yani ben.

olsun kız gel sen bırakma bizi seni gördükçe diyom ki bende yicem bigün askerliği burcuda bitirdi diyorum geçiyor demekki diyorum :teytey:

olsun kız gel sen bırakma bizi seni gördükçe diyom ki bende yicem bigün askerliği burcuda bitirdi diyorum geçiyor demekki diyorum :teytey:

umut oluyorsam size gelirim tabi kız bırakamıyorumi ben burayı yahu:)bitirceniz tabii yiceniz askerliği paşa paşakaydirigubbakcemile3

umut oluyorsam size gelirim tabi kız bırakamıyorumi ben burayı yahu:)bitirceniz tabii yiceniz askerliği paşa paşakaydirigubbakcemile3

ayyy inşallah tatlım inşallah bitecek bu arada kaanla aranız baya düzelmiş çok sevindim tatlım inşallah bir daha hiçbirşey için birbirinizin kalbini kırmassınız

Back