- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #96.861
Babyke, flowerb günaydın kızlar
şafak sonnn 300turkbayragi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydin canim.. nasislin. Fotografiniz cok güzel yaa olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanBabyke, flowerb günaydın kızlar
hahahaha heya dogru demi.. pesinden geliyom dimi.. ama yürüyerek.. ucarak degil beaa
Hadi ya.. aii insallah zorla yollamazlar.. zaten bitti yaa.. ama yollarlarsa bile.. gelip gidip hemen bidaha gelecek.. hayirlisi artik dimi olumunekankayizsmile
heyaaaa yasasinnn 3.5 ay kaldiiiiii flowercima bide banaaaa :lepi:
Günaydin canim.. nasislin. Fotografiniz cok güzel yaa olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
Anoww senin safaginda ne güzel oyle?
Herkesin güzel safagi var beaaaaaa masallahhhh
200ler insallah su gibi gecerrrr biterr
Babyke, flowerb günaydın kızlar
oooooo günaydın tatlııım 300ler bitmiş maaşallah :teytey: alkisalkisalkis hihoyyyt![]()
Heyaaa selam yollayalim artik :lepi:uçuyoruz yaa nası yürüyoruz baksana 100lerin bitiyo sonra da gelsin illeeer, her arkadaşa selam edicez burdan:sm_cool: delikafadulden
maaşallah şafaklarımıza nazar değmesin babykem, darısı arkamızdan gelen tüm güzellere :Saruboceq:
inşallah zorla yollamazlar ya cidden bitti bişey kalmadı artık gel-git eziyet olucak aşkıma :çok üzgünüm: bitirsin de gelsin inşallaaah :Saruboceq:
ne kutlamalar yapıcaz babykem hadi düşünelim sositososito hihoyyyt
teşekkür ederim canım :asigim:
şafağım ewet ya bitti 300ler 200lerde böyle geçsin inşallah senin şafağınında maşşallahı var kız ne kaldı çift rakamları saymaya bitiyor galiba ya geçiyor
Günaydin canim.. hosgeldin... aii girebildin cok sukur nette..huhuhuhuhuh ben geldimmmmmmmm nasılsıınız bakalımmmmmm
keyifler yerinde maşallah bend eşafak saymak istiyorum ama ya:)
şafak:2 aşkımla buluşmayadelikafadulden
Heyaaa selam yollayalim artik :lepi:
Aman masallahhh tüh tüh tüh![]()
heyaaa gördün benim depuk partimde yapacaklarimi :lepi:
heyaa bitsin beaaa.. gel gel babyke ve flowerin pesinden gel..
Yolcu kalmasinnn.. gelin uleynnnnnnn :lepi:
Tamam anlastik kiz :)))uçuyoruz önce sizi bir uçuralım sevdiçeklerinizin yanına geliyorum arkanızdan :dance::dance:
huhuhuhuhuh ben geldimmmmmmmm nasılsıınız bakalımmmmmm
keyifler yerinde maşallah bend eşafak saymak istiyorum ama ya:)
şafak:2 aşkımla buluşmayadelikafadulden
Tamam anlastik kiz :)))
Gel gel gümüle gel gel gel gümüle gel
Gel gel gümüle gel bögrüme dom dom kursunu
hihoyyyt
Günaydin canim.. hosgeldin... aii girebildin cok sukur nette..
Ayy allah iyiligini versin.. bende safak saymak istiyom diyon :roflol: :roflol:
Yetmedi 460 kafamçokkarıştı
Ohh napcaksiniz bakalim 2 gün sonra?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız bıkmadın mı şafak saymaya gerçi senin ki mehtap kızım şafak 1 dediğinde tarihde evlenme topiğinde kına geceni yapcez :sm_cool::sm_cool::dance::dance:
hoşbuldum balım hehehe doymadım demiyimde ne bilim burda hepiniiz şafak sayarken ne yalan sölim ben burda böle konuşunca kendimi tuhaf hissediyorum açıkcası
o ayrı canım zaten biz haritamızdan kütahya ve balıkesiri sildikkaydirigubbakcemile3
ayyy inşallah o günleride görüürz inşallah ama askerliği yiyen bir daha gelmiyor buraya benim haricimde kimseyi göremiyorum yani ben.
olsun kız gel sen bırakma bizi seni gördükçe diyom ki bende yicem bigün askerliği burcuda bitirdi diyorum geçiyor demekki diyorum :teytey:
umut oluyorsam size gelirim tabi kız bırakamıyorumi ben burayı yahu:)bitirceniz tabii yiceniz askerliği paşa paşakaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar şafağımız 112 miş![]()